• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya daha sabahin korunde canim cilginca tursu istiyor. Ara ara takilir kalorim boyle. Bi ara da nar eksisi delisi olmustum. Beyaz peynir ustune bile nar eksisi dokuyodum. Nar eksisini eklemedigim sey yoktu. Simdide gozumun onunde tursular. :'(
:D turşu olmaz odem yapar nar eskisine geri dön immmm

Kızlar dün disciye gittim aslında curuk filan yokmuş disetlerim agriyormus çok asitten dişeti çekilmesi başlamış ama ben asitli hiçbirşey icmiyorum dedim ve eve gelince aklıma geldi limonlu su iciyorum her sabah

Yârin tartı gunu
Ya ben hala regl olmadım:KK43:
Test yapsana :KK45: Saka bi yana sosoğan suyu icsene tatlim.
Kızlar dün disciye gittim aslında curuk filan yokmuş disetlerim agriyormus çok asitten dişeti çekilmesi başlamış ama ben asitli hiçbirşey icmiyorum dedim ve eve gelince aklıma geldi limonlu su iciyorum her sabah
Gecmis olsun canim. Bi sure ekstra yumusak dis fircasi ve gargara yapmani oneririm. Birde limonlu su ictikten sonrada ya dislerini fircala yada gqrgara yap. Sifa olsun insaallah

Test yapsana :KK45: Saka bi yana sosoğan suyu icsene tatlim.
Gecmis olsun canim. Bi sure ekstra yumusak dis fircasi ve gargara yapmani oneririm. Birde limonlu su ictikten sonrada ya dislerini fircala yada gqrgara yap. Sifa olsun insaallah
bir bardakta normal su içiyorsun yeterli değilmiş demek ki antibiyotikle özel bir gargara verdi 12sinde tekrar gideceğim asıl dişeti uzmanı 12sinde geliyormuş o girecek birde
Test mi deme kız öyle basımın üstünde yeri var tabiki de kuzey çok küçük

Görüldüğü gibi takım kan ağlıyor kızlar acil şekilde kuralları isletiyorum menü goreceğim hergun yoklama alacağım
İlk sarı kartı bu hafta menü paylaşmadığı için kendime verdim bu sarı kartları unuturum sanmayin not edildi

Ben hiç vakit bulamıyorum ki :( sabah kahvaltı resmini çektim bi fırsat bulup atamadım bile :( kardeşim varya herkes geliyo , kardeşim de telefonu elime alınca tribe giriyor haspam konuşunca benim telefonla uğraşmama uyuz oluyormuş.

image.webp Kahvaltım resimde.

Öğlen yemeği : kuru fasulye 2 kepçe ve 3 kaşık yoğurt

Hala calisiyorum. Tatil gunu mesaiyi anladimda isin iyice uzamasi sinirimi bozdu. Sabahtan beri hic bisey yemedim. Aksamda dogum gunune gidecegim. Kendimi zapt edebilcegimi hic sanmiyorum. Yarin yazarim menumu iyi aksamlar

Demek sari kartt:110::110::110:bugun oldkca yogun bi gundu aksam geceye kadar temzlk yaptm ve bugnku misafrlerme hazrlk yaptm snra sabh erknden kalp hazrlklra devam ettm ve dogru kutlamaya ordan tekrr eve misafrlrm geldi 3 bebek 3 cocuk vardi dusunuuunnn:KK54::KK54::KK54:gelelim menume sabah kahvalti yapma frsatm olamadi ogle 1 minik kase kisir 1 dolma biber 2 3 catal tatli ve 1 kucuk tuzlu kurabiye yedm elmden geldgnce az yenye calstm ama kahvalti etmems olnca:KK20:ara yarim armut yedm henuz aksam yemci yiyemdm

Hala calisiyorum. Tatil gunu mesaiyi anladimda isin iyice uzamasi sinirimi bozdu. Sabahtan beri hic bisey yemedim. Aksamda dogum gunune gidecegim. Kendimi zapt edebilcegimi hic sanmiyorum. Yarin yazarim menumu iyi aksamlar
Zaptetmelisin az az zararsizlardan ye lütfen
Demek sari kartt:110::110::110:bugun oldkca yogun bi gundu aksam geceye kadar temzlk yaptm ve bugnku misafrlerme hazrlk yaptm snra sabh erknden kalp hazrlklra devam ettm ve dogru kutlamaya ordan tekrr eve misafrlrm geldi 3 bebek 3 cocuk vardi dusunuuunnn:KK54::KK54::KK54:gelelim menume sabah kahvalti yapma frsatm olamadi ogle 1 minik kase kisir 1 dolma biber 2 3 catal tatli ve 1 kucuk tuzlu kurabiye yedm elmden geldgnce az yenye calstm ama kahvalti etmems olnca:KK20:ara yarim armut yedm henuz aksam yemci yiyemdm
evet canım daha fazla uğramaya çalış lütfen ve biran önce ye yemeğini iyice geç saate birakma

Back
X