• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tatlimmmmm ball gibi hamilesinnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikleerrrrrrr :KK9::KK9::KK9: hwmde 7-8 haftalik gamzeli52 gamzeli52 .
="gamzeli52, post: 43242382, member: 710477"]Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)

Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436

Ben galiba üşüttum fena bogazim aciyor öksürmeye basladim :KK43: 40 yilin basi otobus tiranvayla gideyim dedim.boynumda atkibolmayinca usuttum.sanirim :KK61:

Dünki menüm:

Kahvwlti yapmadim:KK11:
Öglen:1 smoothie, 1muz

Aksam: ekmeksiz iskender, agri kesici :KK61:

Ahufizar Ahufizar iradene hayran kaldim :KK9: afferin böyle devam..ögleden sonra dersim.aksama kadar sonra ise gidecegim okul ve is arasi ugriyabilirmiyim.bilmiyorum :KK34: söyliyeyimde merak etmeyin...yoksa vakit olunca pek cikmam bilir @erigim :KK68:

Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)

Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436
Hamilesiiiinn tebrikleerr bumu blirsizz benim yaptigm testi gunese tutunca gorunuyodu ikinci cizgi hayirli olsun canim

Ben hamile kalmak isteyenleri bizim takima cagrcam be ugurlu takimiz be gelen hamile kaliyo aman bide ben kalmim kazayla :))

Kaptanım grubu okuttunuz mu naptınız klavyeye dokunan hamile kalacak :) Öğleden sonra randevu aldım doktora gidip sorayım adam akıllı.
Menüleri de unuttum
Dünkü yediklerim:
Sabah:
klasik kahvaltı
Ara:1 armut
Öğlen:mercimek çorba,taze fasulye,1 dlm tb ekmeği,1 kase yoğurt
Ara:1 avuç beyaz leblebi
Akşam:1 kase tarhana çorbası,salata,300gr hamsi,1 dlm tb ekmeği
Ara:1 kase yoğurt

43243733, member: 488991"]Valla benim 16gub gecikti :KK70:
Sendemi hamilesin yoksa :)[/QUOTE]
Bende ria varya ondandir diyorum ama ona rağmen kalmamıştır dimi bu ay sonuna kadar bekleyim de
Gamzelinin hamile.oldugunu gorunce bir erigim.kaldi oda hamile olursa aklimi kaciririm dedim :KK70: git bir test al kaptan 16 gün az degil:KK57: takimda üye kalmiycak gelen hamile kaliyor :KK70:
:D

Tatlim kese bebek kalp atisi hepsini duyarsin kismetse :)))
Kaptanım grubu okuttunuz mu naptınız klavyeye dokunan hamile kalacak :) Öğleden sonra randevu aldım doktora gidip sorayım adam akıllı.
Menüleri de unuttum
Dünkü yediklerim:
Sabah:
klasik kahvaltı
Ara:1 armut
Öğlen:mercimek çorba,taze fasulye,1 dlm tb ekmeği,1 kase yoğurt
Ara:1 avuç beyaz leblebi
Akşam:1 kase tarhana çorbası,salata,300gr hamsi,1 dlm tb ekmeği
Ara:1 kase yoğurt

Huhu duyduk duymadık demeyin listeye girmeden hamile kalmak garanti :KK46:
Muracat telli 10.takim:eek:

Ben daha listeye giremedim ya gerçekten:) Ben yine liste paylaşımı yapayım da kiloyu kontrolde tutayım.Zaten kilolu hamile kalmış oldum.Benim BKİ'ye göre en fazla 11 kilo alınmalı diyor.En azından o sınırı geçmeyeyim.Gerçi ben hep bi hamile kalayım ne istersem yiyeceğim diyetin canına okuyacağım diye hayaller kurardım da yapmamam lazım sanırım:)

Ben daha listeye giremedim ya gerçekten:) Ben yine liste paylaşımı yapayım da kiloyu kontrolde tutayım.Zaten kilolu hamile kalmış oldum.Benim BKİ'ye göre en fazla 11 kilo alınmalı diyor.En azından o sınırı geçmeyeyim.Gerçi ben hep bi hamile kalayım ne istersem yiyeceğim diyetin canına okuyacağım diye hayaller kurardım da yapmamam lazım sanırım:)
Artik bol ye ama saglikli ve dengeli besinler olsun hep. Cevizli balikli menuler gelsin hamilelerimizden.

CSRSANPVEAAerf5.webp

paylasabilirmiyim bilmiyorum ama twitterde rastladim..istanbulda oturanlar belki ilgilenmek ister bilginiz olsun :KK52:

Back
X