Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Disindaymis canim kesenin içi de değil. Ben ameliyat sonrasi progestan 200 luk 1 hafta kullanmistim. Birde ben 1 hafta sonra haftaya cmtesi gitmeyi düşünüyorum.
Kanama odağı kesenin içindemi komşumu söyledimi canım raporda verseydi gitme ise yat dinlen

Yok canim cok şükür leke yada kanama yok. Dun biraz canim sıkıldi

Doğrusu çok isterim

Doğrusu çok isterim

Ay cnm bu cevabini o kadar cok bekledim.ki bu konuyu @erigim le birlikte konusmustuk özelden..umarim oylama sonucu gönlümüzce olur...zaten gitmene cok üzülmüstük ama birde su son günlerde yasanan takim ici tatsizlik (gecmisi okursan anlarsin tatlim) dahada icimiz sizladi senin gibi bir üyeyi kaybetmis oldugumuzdan dolayi...umarim @erigim en kisa zamanda oylamaya sunar ve ins geri dönersin

Oylama başlattı ama bir takım bile hayır derse listeye giremez ama @potterheadcim aramızda devam et bu süreçte bugün tekrar başladım menüleri görelim bak hamilelerimiz bile devam ediyor bizdigim

Canım ablam çok teşekkür ederim.Umarım dönüş yolu gözükür bana ama olmasa da devam ederim sizinle.Tatsızlıklar yaşandığına şaşırdım.Çok tatlı bir takımdır 10.takım neyse okurum ben geçmişi
Oylama başlattı ama bir takım bile hayır derse listeye giremez ama @potterheadcim aramızda devam et bu süreçte bugün tekrar başladım menüleri görelim bak hamilelerimiz bile devam ediyor bizdigim
Tamam ablacığım.Her şey için çok teşekkürler

kaptan bu hafta benim baya yoğun geçecek gibi ek özel dersler felan var daha düzene oturtmam gerek birsürü şeyi bu haftalık izin alabilirmiyim acaba

Hayirdir canim? Umqrim önemli bosey değildir

Hayırdır canım @ahufuzar
Kızlar uğrayamadım ya. Şu birkaç günde yaşlandım zaten. Özetle meseleyi anlatayım. Yurtta sürekli gördüğüm bir kız vardı yanından geçerken çok kötü bir koku duyuluyordu. Benim aşırı derecede koku takıntım var zaten. Cuma günü bu kız bizim oadaya geldi nedenini anlatırsam uzun olur. Odada 10 dk dahi duramadım. Oda arkadaşımda ferketmiş. Eski oda arkadaşlarıyla konuştum banyo yaparken sabun kullanmıyormuş vs vs. Kızıda kırmak istemiyorum Allah rızası için. Bir çözüm yolu ararken gittim açık açık konuştum bak dedim sen daha önce birkaç odadanda pis olduğun için kovulmuşsun zaten. Gel çamaşırlarını yıkayalım, güzel bir banyo yap sana sabun vereyim (şaka değil gerçek oldu bunların hepsi. Allahım yarabbim ya ne insanlar var). Neyse işte bunlar temiz dedi 2 kazak getirdi önüme diğerlerini yıkamadan giyiyormuş sürekli. Kıza ped, havlu, kazak, sabun, tülbent, ağda (evet), iç çamaşırı ve daha hatırlamadığım birsürü şey verdim al dedim bunlar senin olsun birdaha getirme. Ben kızın maddi durumunun kötü olduğunu sanmıştım. Allah rızası için yardımcı olayım dedim çünkü o gece o odada kalamzdım zaten ve müdür yurtta olmadığından o gece oda değişikliğide yapamıyorduk. Çok özet yazmaya çalılıyorum ama çok uzun oldu. Neyse işte çamaşırları yokadık. Kıza nasıl banyo yapacağını tarif ettim (şaşırmayın gerçek hepsi) odadaki koku gitti. Sabah direk müdürle konuştum ve kızon odasını değiştirdiler. Dün diğer oda arkadaşımla akşama kadar temizlik yaptık. İkimizde çok iğrendik. Sonuç:kızın annesi okul müdürü, babası mühendis. Maddi durumu gayet iyi. Psikolojisi bozuk, pis olduğunun ben söyleyene kadat farkında değilmiş nerde yaşamışsa bu zamna kadar nasıl temizlik yapılacağınıda bilmiyor. Aşıro asosyal. Yani böyle bir insanla karşılaştım bu süreç içersinde ne kadar yıprandığımı ne sıkıntılar çektiğimi ben biliyorum. Oysaki şu an sayfalarca rapor yazmış olmam gerekiridi.

@erigim bu hafta istanbula gidiyorum. Dünden beri ne yedim hatırlamıyorum bile. Bu hafta senden toparlanmak için izin istiyorum zaten tartı farkınıda bilmediğimden cuma tartılamıycam. Yine menğ paylaşımına devam ederim ama sizi etkilememek için bu hafta izinli sayılayım haftaya bomba gibi dönücem. Piskolojik olarak çok yıprandım. Yani meseleyi idareye kabul ettir, kızın kırma vs vs. Ayrıca korkuyordumda kızdan çünkü davranışları çok tuhaftı. Ya gözlerim doluyor şu an.

Şimdi gidip biraz koşu bandında koşucam. Sonra sayfalar dolusu ödev yazmam lazım nasıl yetişcek bilmiyorum. Lütfen dua edin yani bu ödevleri veremezsem uygulamalardan kalırsam derslerin sınavlarına girmeye hak kazanamıyorum.

yaparsin cnm yaparsin türk kahvesini dikiyoruz yada demli cay vesaire sekersiz sakizimi atiyoruz agzimiza yanimizda yeterince su...kendimizi veriyoruz derslere....en güzel uykude yogun bir sekilde ders yaptiktan sonra 5 dk sonra tik uykuya daliyorum

@erigim sana sormak istediğim birşey var. GC ile yapılan tüm gıda tayinlerinde kullanılan kolon ve dedektör (hangisinde hangi kolon ve dedektörler kullanılor neden?) ödevlerimden biride bu. Konuyla ilgili önerebileceğin site var mı?

takımca birbirimizden dertliyiz anlaşılan bu hafta umarım sonu bizim için iyi olur

Ahufizar canım kullanım alanı geniş biliyorsun öyle bir site sanırım uzman gıda lab ve unilerin sitelerinde oluyor onun dışında bilmiyorum canım yanı kolon dedektor olarak

Tatlim yazdiklarini hayretler içinde okudum, bu devirde hala boyle insanlarda varmis agzim acik kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…