- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
çok az yemissin hayırdır problem ne canım
kv kizlar ya esimi cok dolduruyo oncedende oyleydi ama esim umursamiyodu simdi onun agziyla konusuyo bnmleHayırdır canim
Efendim ablacığım?
Ya bu pazara gidip eli kolu dolu gelebildiği ne gore zaten yardıma ihtiyaç yok benim kvde annemde sen kuzeye bak yeter diyo ki öyle olmalı şimdi en çok ilgi istedikleri zamankv kizlar ya esimi cok dolduruyo oncedende oyleydi ama esim umursamiyodu simdi onun agziyla konusuyo bnmle
hic yanina gitmiyomusum yardim etmiyomusum evini temizlemiyomusum hep komsulata gidiyomusum
yanina gidiyrm yapilcak bse varmi diyorum yok kizim ben yaparm baska ne isim varki diyo esime boyle konusuyo bide dun anneme gtmistm 9rda kaldim bi komsumada 7 tl borcum vardi bise almstm ondan ctesi verirsin demsti bnde annemde oldgm icn esime dedm annene birak ben kadina syledm annenden alcak sabah vurms kapiya annesi acmamis kapiyi parada birakamams haliyle sonra kadin gotms bana kimse para birakmadi demis kadinda demis sende vatsa sen ver oda yok bende dems 7 yl yaa vetse sanki ben vermcm ona snrada pazara gtms el kol dolu donmus gecrn ay onun merdvn parasni ben verdm verrm sna dedi vermedi bnde uatunde durmadm bse olmaz dedm ama o 7 tl yi sakindi bizdrn salak gibi bide yarin gidip ona kislik ayakabi alcaktm ruyansnda gorur ayakabiyi bi gitselerde rahat etsem ya yan dairemdeoturuyoda
nasılsın diyet nasıl gidiyorEfendim ablacığım?
Yazin koye tasincaklar temelli. Bnm derdim esimin soyledikleri doldirisuna geliyo hep banada zamaninda cok sey yapti evmden neler caldi ama ben esime soylemedm aralari bozulmasn dyeYa bu pazara gidip eli kolu dolu gelebildiği ne gore zaten yardıma ihtiyaç yok benim kvde annemde sen kuzeye bak yeter diyo ki öyle olmalı şimdi en çok ilgi istedikleri zaman
Takma onu işte yakın olunca hep sıkıntı gitme ihtimalleri ne peki
nasılsın diyet nasıl gidiyor
Allah hayırlı allah korkusu olan insanla karşılaştırsin canım sabret az sonra yazacağımYazin koye tasincaklar temelli. Bnm derdim esimin soyledikleri doldirisuna geliyo hep banada zamaninda cok sey yapti evmden neler caldi ama ben esime soylemedm aralari bozulmasn dye
İyiyim ablacığım sen nasılsın? Bu arada bu aralar diyet yapamıyorum doğrusuYa bu pazara gidip eli kolu dolu gelebildiği ne gore zaten yardıma ihtiyaç yok benim kvde annemde sen kuzeye bak yeter diyo ki öyle olmalı şimdi en çok ilgi istedikleri zaman
Takma onu işte yakın olunca hep sıkıntı gitme ihtimalleri ne peki
nasılsın diyet nasıl gidiyor
Iyi dusunup davrandikcada kendimi enayi gibi hissedyrm o nasil davtaniyo ben nasildavtaniuorumKanguru_ canim bosver hic takma dua et sen dogru davrnmya devam et bak ici ne guzel insansn ki dusunup aykkbi almyi bile karr vermssn sen iyi dusunmye devam et
canım devam etmek istersen senin için oylama başlatalım yada aramızda devam et free olarakİyiyim ablacığım sen nasılsın? Bu arada bu aralar diyet yapamıyorum doğrusu
naptın elifim ya@erigim canim kaptanim ortalarda yoktumm cunku yuzum yoktu bugunku menumu yazamm bi tane dogru bi sey yok cok uzgunum saat 14 30 a kadar feln hicbisey yemdm bi sekersz kahve ictm dsardaydm snrada arkdasma gttm ee nasl ackmstm dusunnnn tabakta ne varsa!bitirdim eve gelnce de bi kase asure 1 adet bayrmlk cikolta yedm regl olmdm o yuzden sanrm en cok da o kadar saat kendmi ac braktgm icn bi anda kacirdim bayaa ole iste
oylama?canım devam etmek istersen senin için oylama başlatalım yada aramızda devam et free olarak
naptın elifim ya
kız ne güzel kilo verdin bu hafta hemen bugunu telafi ediyorsun iki gün protein ve calsiyum ağırlıklı beslen canım ve sporu aksatma dikkat edince yapabiliyorsun bunu gördük
bir daha da kendini aç bırakma
diskalifiye edilen üyenin geri dönmesi için oylama yapılıyor şuan kaç kgsun ve kaçtı hedefinoylama?
Bu zamana kadar hep sabrettim esimle aram bozulmasin diye ama artik tahammul edemiyorum annemde sabret yaza kadar gidicekler nasilsa diyo ama surat8na bakarken bile icimdekileri bagira bagira soylemek geciyo nefret ediyorum ondan. Esimden bende raziydim anasinin dolduruslarina gelmeden once adam onun yanina gidip geliyo surat bes karis 180 drece donuyo anlatiyrm gidiyrm annenin yanina yardm edilcek bse varmi doyorm diyorum ama inanmiyo annrm tam tersni diyo diyo benee karar verdm oraya gidince ses kaydi yapcam ozmn inanir heralde. Onun yuzunden kocamla aram bozuk kac gundur ama sabrediyorum ben insanligimla utandircam onu. Kardesinide Allah kurtarmis canim ya iyiki evlenmeden ortaya cikmis kayninin yaptigiKanguru_
canım bak benim kaynım kız kardeşimle sevgiliydi
böyle ciddi düşünüyorlar ev filan bakıyorlar
bi gün öğrendik ki kaynımın evli bi kadınla ilişkisi var
düşün kaynımda bizmle yaşıyor ailesi rizede burda kimse yok evlenene kadar kalsın yanımızda dedik ve çokta sorumsuz işten çıktı aylarca evde yattı çalışmadı vs düşün ben bu insana 1 sene tahammül ettim ama yaptığı şeyden ötürü hep eşimle aramda sorunlar oldu yediremedim yutamadım bir türlü kaynıma yansıtmadım ama eşimi çok yıptattım
işte maalesef eşlerimizin yanında aileleride oluyor onlarıda bi şekilde hayatımıza dahil ediyoruz
sana tavsiyem ne olursa olsun eşini yıpratma çünkü sinirler gerilince kırıcı oluyor ve uzun zaman yaralıyor
eşin ılımlımı bilmem benim eşimden ben razıyım allahta razı olsun,
dış kaynaklara takılma biliyorum zor beynini yiyor sinirden ama sen yaza kadar sabret sabrın sonu selamet emin ol
diskalifiye edilen üyenin geri dönmesi için oylama yapılıyor şuan kaç kgsun ve kaçtı hedefin
oylamayı takımlar arası yapıyoruz kaptanlar kabul ederse geri dönebiliyorsun
oylama başarısız olursada yine takımda devam edersin
Canim @erigim cok haklsnsence bu iki gunu nasl gecreym neler yiyeblrm zahmet olmzsa bana menu ornegi vereblrmsn bide bi not duseyim yarin ins misafrlerm var yemege hamsi kizartma yapcz mangaldi fakat hava sartlrnd iptl ettk yaninada corba ve salata turu seyler yapmyi plnlyrm tatli da yapblrm tabi yememyi dsnuyrm da sknti olrmu?
Kanama odağı kesenin içindemi komşumu söyledimi canım raporda verseydi gitme ise yat dinlenKizlar bugün gorumcemin nikahi vardi yeni girdik eve çok Yoruldum. Dr keseyi gördü ama içinde henüz bebis yok. İçerde hafif kanama gördüğü için tedbir amaçli progestan 100 mg günde 2 defa verdi @erigim birde vitamin verdi. 10 gün sonra tekrar cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?