Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana pastayi huplettn diuene bak goturms hamurislerini bugun :)):sende leslie 1 ml yap :)

Bugün değişiklik olur iyi barı destekçin var
2gün 1er saat yürüyüş benden gelsin
Yersen tabi olacağı bu erik
Halim yok 2 gundur dun daha kotuydum ama bugun iyim bitaz daha haklisin yarin mandalina fln yiyim daha beter olmadan bugun annemde dinlendm biraz yarinda dinlenirim biseym kalmaz insallah
Bende kuzeyi iyileştirmenin sadece burnu akiyo tikaniyo o kadar aciyorum ama uyku uyuyamiyo çocuk
Maşallah diyelim bu sabah 78ciktim 100g almışim ilk hedef 75i gormek sonra 60 sonra 55
Evet kaptan :)) karbonhidratları görmeyeyim bi daha listende böyle çok kötü laf sokarım

birinci takımın ortalaması doğru mu ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa
Kontrol etmedim bi bakıyim
Sağol canım çok güzel oldu birlikte yarışmak
afiyet olsun yeşillik yemiyordum sonra kabız oluyorsun

judiee günaydın sana da inşallah bu hafta firesiz olacağız
Canım birinci olan takımın ortalaması doğru bi yanlışlık yok

Helal sana

@judieee evet canım çok dikkatlisin 0.26 yerine 0.66 hesaplanmış bildirim yaptım onlara

Tünaydinlar efendim pek bir sessiz gördüm sabahtan beri ugrayan yok umarim gün ici sayfalar alir basini gider...yine yogun bir gün beni bekliyor...alisveris yapmam gerek..ardindna kahvaltimi edecegim...abimi havaalanina götürecegim ve bir sekilde isede gitmeliyim isden sonra dün gibi cok yorgun olmazsam sporumu yapar öyle yatarim haftaya cumartesi annemler insallah dönmüs olacaklar

Sabah
1yumurta+1 beyazı
1kk peynir
2dlm ekmek
Domates

Öğle
120gr kiymali yumurta
2dlm ekmek
Salata çok cok

Kuzinin hastalık iyileşmedi annemi cagirdim o gelsin de gidip dışarıdaki işleri hallederim hava soğuk bugün dışarı cikarmamaliyim onu

Ekmeği Fazla kaçırdım
Sabah
1-2 dilim peynir
2dilim kızarmış muhacir ekmeği

Öğle
2dilim ekmek daha az da olabilir
1biber dolması
4-5sarma
1kase kuru fasulye zeytinyağlı
Ayran
Birkaç parça domates

Ekmeği Fazla kaçırdım
Sabah
1-2 dilim peynir
2dilim kızarmış muhacir ekmeği

Öğle
2dilim ekmek daha az da olabilir
1biber dolması
4-5sarma
1kase kuru fasulye zeytinyağlı
Ayran
Birkaç parça domates
Hem sarma hem ekmek fazla olmuş ama sen yaparsın onu eminim
Selam Kizlar. Bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük ama henüz bebisyok. 10 gün sonra tekrar kontrole cagirdi. Protestan ve decavit verdi Dr @erigim
Ohh ohh gözümüz aydın protestan kaclik 100luk mu 200luk mu benim riskin olduğu için 200luk kullandım
Cok tatli heycanlar bunlar hayirlisiyla kese de gözükür cinsiyetde belli olur ben kahvaltimi ekliyeyim huzurunuza sunayim Eki Görüntüle 1667274
ohh afiyet olsun

Selam kizlr
menumu yazip cikicam morelim cok bozuk
sabah
2 kk peynir
7 zeytin
1 yumurta
5 6 yane patates kizartmasi
1 tambugday ekmegi
ogle
bise yok
aksam lahana yemegi 4 yk
su 1 lt gecmistir

Amaniiiin listelere bile girememişim ya ben. Kızlar dünden beri dökülüyor un, hasta mi olucam bilmiyorum. Bir de ustune regl oldum, kolum bacağım kalkmıyor.
Bu hafta da misafirim var, anneler geldi, yolunun. Ha bire mutfakta birşeyler pişiyor, yememege çalışıyorum..

Amanın o Mutfaktakiler dikkat et bu hafta kilo vermezsen mutfaktaki tavalarla dovecem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…