Bende anlamadım ayfer abla bende şişkinlik olduğunu düşünüyorum zaten ama bu gün 5e kadar dersim var. Tartılma imkanım yok.Ahufizar nasıl artı çıktın sen belki siskinlikti gün içinde tekrar tartılma imkânın varsa beklerim
8 e kadar vaktin varBende anlamadım ayfer abla bende şişkinlik olduğunu düşünüyorum zaten ama bu gün 5e kadar dersim var. Tartılma imkanım yok.
yurda gidince yartılır yazarım o zaman bir daha8 e kadar vaktin var
günaydın 10 numara takım tartı yüzünüze gülsün inşallah :)
hamile kilo takibiniz çok şirin :))
kızlar ben bu hafta bu topiği hiiiçççç beğenmedimm, hayırlır ne oldu bu hafta bize yawwwwtopiğimizin bu haftaki enerjisi çoookkk düşüktü, hadi ama toparlanalımmmmm
kızlar ben bu hafta bu topiği hiiiçççç beğenmedimm, hayırlır ne oldu bu hafta bize yawwwwtopiğimizin bu haftaki enerjisi çoookkk düşüktü, hadi ama toparlanalımmmmm
Kızlar işyerinde beni gören herkes eridin, gözükmüyorsun, sırlarını anlat bizede, çok iyi oldun diyorlar :) hem çok hoşuma gidiyor hemde korkuyorum nazar değecek diye :) hatta bugün biri yakında podyumlarda görürüz seni dediler, dün kınadada tüm akrabalar zayıflamışsın dedi bayağı özgüven depoladım :) hatta daha zayıflama böyle koru kilo diyenler varsa 55 i görmeden korumaya geçmem :)
pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine içinYaş ve kilomu z yakın canım. Aktiflestirelim burayı. Ben benimle benzer durumda birilerini arıyorum yarışma gruplarindayjm ama sevmedim orayı. 55 kilo insanlar 48 inmeye falan çalışıyor. 36 bedeni begenmiyorlar falan. Bana biraz negatif etki etti oralar. Bende 2 hafta sonra başlayacağım spora. Beraber incelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?