- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
6 ay yarisamazsin ayrılırsan başka takımla gorustuysen de takımı bize bildirmelisinki yazalım açıklamaya transfer diye .Ben başka takıma geek istediğimi belirtmiştim hafta ici. Ya bunu yaz bildirime yada canım ne isterse öyle davran. DüzgünCe ayrılmak istedim ama kafana göre atıyorsun takımdan. Diskalifiye yazıyorsun. Sen bilirsin.
Ben kimseyi asla kırmak istemedim seni veya başka birini Kırdı ysam Özür dilerim.
Konuyu uzatmaya gerek yok. Hepinize başarılar dilerim. İnşallah hedeflerini ze kısa zamanda ulasirsiniz.
****hamilelerimiz*****
@baldasixmelis
Başlangıç tarihi: 05.10.2015
başlangıç kilosu:63
Kaç haftalık:7+5
Şimdiki kilosu:63
Fark:0
kimyager1508
Başlangıç tarihi: 16.10.2015
başlangıç kilosu: 62,8
Kaç haftalık: 6+4
Şimdiki kilosu: 63,8
Fark: +1,0
***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
Kirmizibaloncuklar( 87// /% )yeni üye baş.kilosu:90, hedef kilosu:60 baş.tar:11/10/2015(30-10 da listede)-katılım eksikliği
gamzeli52(75.6/76.5/-0.9 /%-1.19)yeni üye baş.kilosu:75.6 hedef kilosu:60 baş.tar:15/10/2015(30-10 da listede)
sosyoloji12( 73.3 /73.3/ /% )yeni üye baş. Kilosu:74.6 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015
yeni üye ortalaması:%
Biz kazacanacagiz diye atip tutuyordunuz kaptanim***10.Takım 436***
eriğim( 78.5/77.9/0.6/%0.76 )
cansutr ( 75,5/75.5/0/%0)kilosu sabit
keskee ( 61.7/61.3 /0.4/%0.65)
Judiee (50,6/50.1/0.5 /%0.99)
Ahufizar(55.3/56.2/-0.9/%-1.63)
alpikesonsuz( 79.5// /%0) ayrıldı
elfkkk(72.5 /72/0.5/%0.69)
ruzgarinannesii( 80,8/ 80.2/0.6/% 0.74)yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015
M Merve( 83.5/82 /1.5/%1.80)yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar.08/10/2015
10.takım ortalaması:% 0.50
alpikesonsuz aybike abla mesajında bahsettiğiniz kişi benim sanırım. Kendimi senin yerine koyuyorum ve kendine yakın insanlarla birlikte olmak isteğini anlayabiliyorum. Anlayamadığım bizi neden kendine yakın hissetmediğin. Ben bu takıma çok şey borçluyum, böylesini hayalimde bile göremezdim ben hayatımda ilk defa 36 beden oldum evet. Bazen rüyadan uyanacağım diye korkuyorum. Yaşım çok genç henüz çocuk doğurmadım ve boyumuda düşünecek olursak olmak istediğim kilonun anormal okduğunu düşünmüyorum. Ailemizde şeker, tansiyon, kolesterol genetik ve benim hem gizli şekerim hemde kolesterolüm ve 2 senelik kolesterol ilacı raporum var bu kadar sağlıklı beslenmeme, sporu hiç hayatımdan eksik etmememe rağmen. Buraya yazmıyorum, annemlere de söylemedim ama sürekli tansiyonumda düşüyor, bazen yolda yürüyemiyorum başım dönüyor. Son gittiğim doktor bana bu genlerle ömür boyu çok zayıf olmalısın dedi. Yağ hücreleri kolesterol üretir evet şu an için hiç birşey ifade etmesede ben yaşlanıncada sağlıklı bir insan olmak istiyorum ve bu benim gibi insanlar için gerçekten zor. Diskalifiy olmana üzüldüm çünkü ben bu takımdaki herkesi tek tek inanırmısınız bilmiyorum ama 'gerçekten' seviyorum. İnşAllah sende en kısa zamanda kilolarını kolayca verirsin.
Canım takımım bunu öylesine söylemiyorum ama eğer bu durumdan rahatsız olan varsa lütfen söylesin. Anlayışla karşılarım. Yine sizi sevmeye devam ederim. Çünkü bizim aramızda çok güçlü bir bağ oluştu bence. Ben annemi kendimden haberdar etmediğim kadar sizi haberdar ediyorum, her gün buraya girip hayatımızla ilgili şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz. Ama bu sizin motivasyonunuzu etkiliyorsa ben de başka bir çözüm yolu bulmaya çalılırım. Zaten sizden öyle çok şey öğrendim ki. Lütfen vicdan azabı çekmeden söyleyebilirsiniz.
aynen kaptan ben perşembe sabah olan kilomu söylüyorum artık cuma giremiyorum buraya onu baz alsak hep olur mujudiee dün ki kilodamisin canım bugün ugramadin
@erigim canım benim seni 2,5-3 aydır az da olsa tanıdıysam eminim canın çok sıkılmıştır. ama nooluurrr hiiççç sıkma canını. çünkü büyük bir sorumluluğun var ve herkesi o kadar iyi idare etmeye çalışıyorsun ki ben kendi adıma çok teşekkür ederim sanabiliyorsun ki herkesi aynı derece de memnun etmek mümkün değil elbette, onun için kendi şahsım adına söylemek isterim ben senden, diğer tüm arkadaşlardan, takımımdan ççoookkkk memnunum, iyi ki bu takımdayım diye de her fırsatta söylüyorum, 1 gün girmesem aklım sizde kalıyor. Aslında böyle polemikler olmasa en iyisi ama arada da olur bunlarda tuzu biberi diyelim çokta takılmayalım, Ahufizar canım sende sakın üzerine alınıp üzülme tamam mııı??????
Sağlık olsun tekrar yolumuz birleşir elbet evet canım kartınızın hakkıyla yendiniz biziBiz kazacanacagiz diye atip tutuyordunuz kaptanim
Evet canım sıkıldı kırıcı yorum menulere yapmıştım gittim geçmişe baktım niye yedin değişim mekik cezası vermisim ne büyük haksızlık etmisim@erigim canım benim seni 2,5-3 aydır az da olsa tanıdıysam eminim canın çok sıkılmıştır. ama nooluurrr hiiççç sıkma canını. çünkü büyük bir sorumluluğun var ve herkesi o kadar iyi idare etmeye çalışıyorsun ki ben kendi adıma çok teşekkür ederim sanabiliyorsun ki herkesi aynı derece de memnun etmek mümkün değil elbette, onun için kendi şahsım adına söylemek isterim ben senden, diğer tüm arkadaşlardan, takımımdan ççoookkkk memnunum, iyi ki bu takımdayım diye de her fırsatta söylüyorum, 1 gün girmesem aklım sizde kalıyor. Aslında böyle polemikler olmasa en iyisi ama arada da olur bunlarda tuzu biberi diyelim çokta takılmayalım, Ahufizar canım sende sakın üzerine alınıp üzülme tamam mııı??????
Tmm canım sorun olmaz perşembe bıldır artık bu hafta 49u görelim dimi amaaynen kaptan ben perşembe sabah olan kilomu söylüyorum artık cuma giremiyorum buraya onu baz alsak hep olur mu
Burda bunun için birlikte zayifliyoruz canım yanlız olmaktan daha iyidir birlik olmak teşekkür ederimBen de çok yeni üyeyim laf söylemek düşmez belki ama Eriğimi de takımı da çok sevdim. Eriğimin yaptığı her yorum bana moral-motivasyon oluyor. Burda yalnız olmadığımı hissediyorum.
sorun değil zor zamanlarını da akşam 7ye kadar beklerim canım düzeltmeyi yaptım bu hafta ilk üçte değiliz@erigim geldim canim tartldm 71.0 cok sukur canm okldn gelnce tartldm ama acilen yuzmeye yetsmem oglumu almm gerekiydu ancak smdi yazabldm bide yolda gelrkn ahufizara aksama kadar vaktnz var tekrr tartlblrsn feln yazmstnya o yuzden smdi yazdm yoksa bi ayar yaprdm smdi yazlnlri okuycm
Biz burada birbirimizin yanlışlarını düzeltmek , uyarmak için buradayız. O yüzden @erigim canını hiç sıkma. Biz bi takımız aile gibiyiz yani, pofpoflamak sadece kötülük olur ki ben snin hiç kırıcı bi yorum yaptığını görmedim. Hep yol gösterici oldun, takımda ki tüm arkadaşlarımız öyle. Ben yoğun olduğumda giremediğim zaman üzülüyorum çünkü size karşı sorumluluğum var ve merak ediyorum kızlar naptı diye.
Evet bak arada msjini görmediğimiz senin olmuştu mesela hatta gün içinde kuzeyin yoğunluğu bitince dönüp bakıyorum kimi atladım diyeYazlanlri okumayi simdi bitrdim.boyle kirginliklar olablr normldr yazsmalarnzda ne bi yuz ifadesi ne bi mimik bi gulumseme ne bileyim ses tonu hic bisey yok olamiyo bu nedenle ewet yanls anlamalar olablr.fakat bence.hepimiz ayni amac icin toplnmsz birbrmzn destegyz bebm en yakn arkdaslrm bile bu kadar dikkt ettigimi blmiyr ben yedgm bi mandalinann hesabini yalnz bu takima gelip veryrm zorunda hissedyrm bu takim sorunlulugu ayni zamnda bnce @erigim sana gelnce benmde menulermi hic begnmdgn hatta cezalar verdgn oldu cogu kisiyede olmstr ama sen takmn toprlycsisn bence ipin ucunu tutansn ben kendi adima cok tesekkur ediyrm ewet hedefime daha var ama su ana kadar verdgm kilolarda senn tek tek herkesin ayrilan arkadasmzn dahi emegi oldgnu dusnuyrm kendi adima tekrar tesekkurler.
Ben de çok yeni üyeyim laf söylemek düşmez belki ama Eriğimi de takımı da çok sevdim. Eriğimin yaptığı her yorum bana moral-motivasyon oluyor. Burda yalnız olmadığımı hissediyorum.
Sağlık olsun tekrar yolumuz birleşir elbet evet canım kartınızın hakkıyla yendiniz bizi
Evet canım sıkıldı kırıcı yorum menulere yapmıştım gittim geçmişe baktım niye yedin değişim mekik cezası vermisim ne büyük haksızlık etmisim
İyiki varsiniz
Tmm canım sorun olmaz perşembe bıldır artık bu hafta 49u görelim dimi ama
Burda bunun için birlikte zayifliyoruz canım yanlız olmaktan daha iyidir birlik olmak teşekkür ederim
sorun değil zor zamanlarını da akşam 7ye kadar beklerim canım düzeltmeyi yaptım bu hafta ilk üçte değiliz
Çok güzel kilo vermissin tebrikler
teşekkürler canım bu hafta daha düzenli olalım herkesi 50kg 36beden yapcam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?