Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinledim şimdi gerçekten çok etkileAyfer abla sen hakkaten anlayışlı kaliteli bir insansın yani ne desem boş. Ama kilo alırsakta sopalarsın iyiliğimiz için biliyorum yani
Ayfer ablanın küçük versiyonuyum ben.Gıda müh. Okuyorum. Allah kabul etsin canım. Sevdiğin bir hocadan yolda giderken dinlemeni tavsiye ederim. Ben saff suresini hiç çalışmadan sadece yolda dinleyerkl öğrendim. bir baktım ezberlemişim hemde makamlı. 6 aydır falan sürekli dinliyordum ama. Nasser al quatami diye bir hoca var. Okuyuşunu çok beğeniyorum. Youtubedan saff suresini bir kere dinlersen ne demek istediğimini göreceksin. Beni çok etkiliyor.
Ayfer abla sen hakkaten anlayışlı kaliteli bir insansın yani ne desem boş. Ama kilo alırsakta sopalarsın iyiliğimiz için biliyorum yani
Ayfer ablanın küçük versiyonuyum ben.Gıda müh. Okuyorum. Allah kabul etsin canım. Sevdiğin bir hocadan yolda giderken dinlemeni tavsiye ederim. Ben saff suresini hiç çalışmadan sadece yolda dinleyerkl öğrendim. bir baktım ezberlemişim hemde makamlı. 6 aydır falan sürekli dinliyordum ama. Nasser al quatami diye bir hoca var. Okuyuşunu çok beğeniyorum. Youtubedan saff suresini bir kere dinlersen ne demek istediğimini göreceksin. Beni çok etkiliyor.
yok canım değildir ben ilk uç ayda 6kg aldım sonrada o altiyla devam ettim asıl kilo son aylarda alınıyor ayda iki iki gerçi benim elti 15gunde 3kilo alarak rekora gidiyor ama her hafta bir kg alınsa inan 40kg eder@erigim canım başlangıç tarihini ve geçeftaa göre yaptım. bu haftaki kilom +1,0 kg oluyorama ben bunun hepsinin kilo alımı olduğunu düşünmüyorum. gaz ve şişlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum, yoksa insan 1 hafta da 1 kilo alır mı yaaaaa
![]()
ohhh içi rahatlattın vallahi canım yaaa sabah tartıyı görünce ağlayasım geldiyok canım değildir ben ilk uç ayda 6kg aldım sonrada o altiyla devam ettim asıl kilo son aylarda alınıyor ayda iki iki gerçi benim elti 15gunde 3kilo alarak rekora gidiyor ama her hafta bir kg alınsa inan 40kg eder