Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim bende bugün girdim girdim ciktim kimsecikler yoktu laf atamadim bende tartiyi cok merak ediyorum. Hic tartilmadim ama bu gaz ve sislikle nd cikar hic bilmiyorum birde sisligi bende folik asit yapiyor galuba. Onceden icerkende boyle oluyordu. Ama icmeyede mecburum. Folik asit ilk 3 ay mi iciliyor?

Kız senin tartilarimida beni öldürüyor zaten bak aç karına (mümkünse sabah değilse de aç hissettiğini wcye çıktığında bi anda) biz seni bekleriz 13:30akadar sen yine yarın tartil
Kızlar bugün tartildim, geçen haftadan beri gram kilo vermemiştir. Ama daha önce belimi sıkan pantolonum şimdi sıkmiyor. Gobegimin indiğini de fark ediyorum. Nasıl oluyor bu is
Bugubu hafif atlatirsam odemdir o kilo degil
evet canım ilk uç ay sonra decavit ve ferro sanol başlanıyor
Şişkinlik ten birşey olmaz doğal surec

Menüm
Sabah
2dlm ekmek
1yumurta +1beyazi
2kk peynir
Domates
1ck bal ıhlamur

Öğle
4kofte
Salata
2kepce tarhana

Ara
Sütlü kahve 1/2cb sütle
20g(3adet) gunkurusu

Şimdi akşamı yiyeceğim
2keoce çorba
5yk kabak
Salata
Ayran bir bardak

Spor: bugün kuzeye rağmen temizlik yaptım sayiverin olmaz mu aslında kuzey zaten rahatsız banyo yaptığım için dışarı çıkarmadim o akşam uykusuna geçince koşu bandına bir cikayim diyorum

@erigim fincanın çok şeker. Buralar sessizse büzim yüzümüzdrn arkadaşlar. Kusura bakmayın benimde hatam var bu aralar çok yoğunum. Haftaya salı istanbul gidiyorum. Cuma orda olcam bu kilo bildirimi işi nasıl olcak bakalım. Belki bir haftalığına yapmam. Çünkğ 2 kere tartı değiştirdim aradaki farkıda bilmiyorum.

Hadi neler yapıyorsunuz bahsedinde buralar biraz canlansın. Benim hayatım şu sıralar okuldan ibaret. Mukavemet, material and balance, reaction kinetics, gıda kimyası, entrimantel, difransiyel vs vs. Notlarımı yüksek tutucam inşAllah. Saff suresini ezberledim şimdi yasini ezberlemeye çalışıyorum okula gidip gelirken onu dinliyorum. Oda arkadaşlarımdan memnunum iyi kızlar Allah'a şükür. Bir tanesi benden daha zayıf sanıyordum(henüz kendi görüntüme alışamadımda ) . Ama aynı kiloymuşuz. Valla o baya yiyor bu gidişle kilo alcak söyledim ama ben yemek yemeyi çok seviyorum dedi. Akşamları ballı cevizler, annesinin yaptığı kap kap yemekler ice tealer, 3 ü biraradalar gidiyor. Bende sessizce bitki çayımı içiyorum Allah sonumuzu hayretsin bana sen diyetisyen olsaymışsın keşke diyor. Diğer oda arkadaşım zaten baya kilolu. Allah her isteyene vermeyi nasip etsin, remen kola bağımlılığı var, çok fazla kola içiyor. Yanındada cipsi eksik etmiyor. İşte böyle kızlar. Annemler iyi Allaha şükür ufak tefek sağlık problemleri var dua edin lütfen anlatmayayım uzun uzun. Kardeşlerim ellerinizden öper. Geçen gün bir resim görmüştüm çok komik durun onuda paylaşayım. Az sonra menümüde yazarım akşam yemeğinden sonra. Sonrada ders çalışcam inşAllah.

Bunlarda internette gördüğüm sağlıklı öğün fikirleri. O paketli iğrenç şeyleri unutuyoruz artık yerlerine bunları koyuyoruz tabi sonrasında sporla eritmek şartıyla

Hem okul hem burası olunca bize anlayış göstermek dusuyor canım ben sizden memnunum
Allâh söyletiyo resmen 50.1 kg kızlar bu iş hiç hayra değil yalnız
ya bende diyorum bu kız 50.6ydi kilo almış demek ki

Puff çok sisim regl olmadım gitti bir hafta geçti bi kahve içerim başkada birşey yok bu saatten sonra şunu anladım aç yatmadan yağ yanmiyor

Allah kabul etsin ne güzel ben de Allahın isimlerini ezberleme ye çalışıyorum.sen hangi bölümde okuyorsun

Hem okul hem burası olunca bize anlayış göstermek dusuyor canım ben sizden memnunum
ya bende diyorum bu kız 50.6ydi kilo almış demek ki
Ayfer abla sen hakkaten anlayışlı kaliteli bir insansın yani ne desem boş. Ama kilo alırsakta sopalarsın iyiliğimiz için biliyorum yani

Allah kabul etsin ne güzel ben de Allahın isimlerini ezberleme ye çalışıyorum.sen hangi bölümde okuyorsun
Ayfer ablanın küçük versiyonuyum ben. Gıda müh. Okuyorum. Allah kabul etsin canım. Sevdiğin bir hocadan yolda giderken dinlemeni tavsiye ederim. Ben saff suresini hiç çalışmadan sadece yolda dinleyerkl öğrendim. bir baktım ezberlemişim hemde makamlı. 6 aydır falan sürekli dinliyordum ama. Nasser al quatami diye bir hoca var. Okuyuşunu çok beğeniyorum. Youtubedan saff suresini bir kere dinlersen ne demek istediğimini göreceksin. Beni çok etkiliyor.

Kizlar bugünkü menüm
Sabah klasik kahvalti
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 kepçe corba, ufak parca firin makarna, yoğurt
Ara bir avuç kuruyemiş, 2 hurma, 1 bardak sut, 1 maden suyu ( farklı zamanlarda)
Aksam 1 tabak karnabahar yemeği, salata, 4 zeytin

Bende indiriyim dinleyim

Tabiki sopaların bu kadar emek veriyosunuz boşa mi gitsin
supeerrr

Selamm hayirli gecelerrr.menummm
Sabah
1 misirunlu peynirli cevizli poaca
1 mandalina
Kucuk bi dilim ayva
Ikindi
.az kavurmali menemen
Bol salata(tin balikli)
Aksam
1 buyuk armut
1.5 yk tavuk cigerli pilav
1.5 lt su
Spor
Hafif kosustrmaca

****hamilelerimiz*****
baldamlasxixmelis
Başlangıç tarihi: 05.10.2015
başlangıç kilosu:63
Kaç haftalık:7+5
Şimdiki kilosu:63
Fark:0

kimyager1508
Başlangıç tarihi:
başlangıç kilosu:
Kaç haftalık:
Şimdiki kilosu:
Fark:

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)

Kirmizibaloncuklar( 87// /% )yeni üye baş.kilosu:90, hedef kilosu:60 baş.tar:11/10/2015(30-10 da listede)-katılım eksikliği
gamzeli52(75.6// /%)yeni üye baş.kilosu:75.6 hedef kilosu:60 baş.tar:15/10/2015(30-10 da listede)

yeni üye ortalaması:%

***10.Takım 436***

eriğim( 78.5///% )

cansutr ( 75,5// /%)
keskee ( 61.7/ //%)
Judiee (50,6// /%)
Ahufizar(55.3///%)
alpikesonsuz( 79.5// /%)
elfkkk(72.5 ///%)
ruzgarinannesii( 80,8/ //% )yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015
sosyoloji12( 73.3 // /% )yeni üye baş. Kilosu:74.6 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015
M Merve( 83.5/82 /1.5/%1.80)yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015

10.takım ortalaması:%

okuldaydim konusma vardi ordan disari gidip kahve filan ictik arkadasla gezdik biraz yeni vardim eve ikindiye dogru cikmistim evden..ondan buraya pek giremedim ara sira girdimde firsat olmadi yazmaya ben kilo almadiysam sevinecem...okul yeni acildigi icin ve bu hafta sürekli fazladan mesai oldugu icin ben öldüm stresten ölüp gidecegim nasip kismet olur hersey yolunda giderse tüm stressimi mayis 2016 antepde tüm stressimi atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…