- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
bilmiyorum ki cnm ya benim haftam cok yogun gecti hatta abimi TR yolladiktan sonra durulcambaya bir sessizdi topik amaaaa kizlar önümüzdeki günler ay ufalacak buda kilo vermemiz daha kolay olacak demektir o 2 haftada umarim hepimizin performansi tavan yapar..
Beni işler, uykusuzluk, doğumgünü misafirleri, kuzenin kınası çok yordu... Yarında düğün var, dinlenmek istiyorum( bu hafta hep uyuyakaldım 10 dakikada hazırlanıp gittim işe
Kızlar işyerinde beni gören herkes eridin, gözükmüyorsun, sırlarını anlat bizede, çok iyi oldun diyorlar :) hem çok hoşuma gidiyor hemde korkuyorum nazar değecek diye :) hatta bugün biri yakında podyumlarda görürüz seni dediler, dün kınadada tüm akrabalar zayıflamışsın dedi bayağı özgüven depoladım :) hatta daha zayıflama böyle koru kilo diyenler varsa 55 i görmeden korumaya geçmem :)
tatlım ben de yazdığı bu mesajı 2 gün oldu göreli ve hem çok sinirlendim hemde çok üzüldüm. hatta sana bilgi verecektim ama sonra ortalığı karıştırmamak adına vazgeçtim. kendi vijdanına bıraktım. ama yakalaman ve verdiğin cevap süper olmuş.pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine için
Çarşamba da buyana takıma uğramadığı için
Madem swvmedin iki aydır neden burdaydin sorusu için diskalifiye edildi tekrar cuma gruplarinda yarisamazsin sorun olacağını sanmıyorum çünkü zaten sevmiyordun
Asıl beni affedin.kizlarrrr bu hafta ne oldu bilmiyorum ama öncelikle bencok ihmal ettim..bugün itibariyle yine menü bildirimlerinize kayide alip haftaya cumaya liste seklinde yayinliycam ona göre bu hafta hepimiz daha düzenli, gayretli ve hirsli olalim insallah bu haftalik beni affedin
estf tatlim olur öyle seyler haftaya ama en az 1 % verecegiz ikimizde anlastikAsıl beni affedin.
***5. TAKIM 436. ETAP***
blanche_ea (56.9/) sabit
candy_candy (109,8/108,6/1,2/%1,09)
Merops (71,5/71,1/0,4/%0,56)
fatmaaskin1(56.9/56,5/0,4/%0,71)
ameliaa(68.9/68,8/0,1/%0,15)
OKYANUSYAA(73,6/) 1. kez bildirimde bulunmadı.
NES84(74,9/74,5/0,4/%0,53)
femmette(61.9/61,7/0,2/%0,32)
ebrusonmez(61.0/)1. kez bildirimde bulunmadı.
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kaptanım liste bu ama takım ortalamasını sen al ben bilmiyom
Slm kızlar pek girmedim kaç gündür.
Yarışma hevesim kalmadı pek o sebeple ayirabiliyorsaniz izne ayırın yada kendi isteği ile ayrıldı yazarsıniz. İki gün önce kilo vermistim ama regl oldum dün . Hali ile artış var o sebeple kilo yazmiyorum ortalamaniz etkilenmesin .
Size iyi sanlarlar. Bende pes etmedim
pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine için
Madem swvmedin iki aydır neden burdaydin sorusu için diskalifiye edildi tekrar cuma gruplarinda yarisamazsin sorun olacağını sanmıyorum çünkü zaten sevmiyordun
masalimsii ahh cnm al bendede o kadar bende carmsamba isten gec ciktik....persembe sabahki derse uya kaldim ev bende, okul acildi, ise gidiyorum, annemi babami özeledim üstüne siskoyum aksamda sehzade hazretleri (abim) gelecek evi topla düzelt yemek ise yetis
dikkat o sözler insani simartirip kacamaklara itebilirama cok güzel bir duygu dimmi afferin afferin
pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine için
o halde bu hafta toparlanıyoruuuzzzz değil mi kızlarrrr. bakın ben hala buradayımmm
maaşaalllaahhh canımmmbenimde acilen pantalon almam lazımm hepsi düşüyor ve çookkk çirkin duruyor. zaten 2 tane alsam 2-3 ay idare etse yeter
tatlım ben de yazdığı bu mesajı 2 gün oldu göreli ve hem çok sinirlendim hemde çok üzüldüm. hatta sana bilgi verecektim ama sonra ortalığı karıştırmamak adına vazgeçtim. kendi vijdanına bıraktım. ama yakalaman ve verdiğin cevap süper olmuş.
Yazdığım bir yarışma grubu değil öncelikle. Ve istediğim şeyi düşünmekte özgürum. Geldiğimde beri defalarca kırıcı laflar ettin cevap yazmadım. Ama bu yaptığın gerçekten çok ayıp. Ben kimsenin adını verip biryer ler de dedikodusu yapmış değilim. Kendi fikrimi söyledim. Hiç yakistiramadim şu son yaptığın hareketi.pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine için
Canım seninle ilgili bir sürü num yok. Kırdı isem Özür dilerim. Ama buda benim düşüncem . Senin adını falan vermiş değilim . Ama İnsanız sonuçta negatif etkilenebiliyoruz. Bu takimda gerçekten içten ve dürust buldugum bir insansın . Kalbininasla kurmak istemem.alpikesonsuz aybike abla mesajında bahsettiğiniz kişi benim sanırım. Kendimi senin yerine koyuyorum ve kendine yakın insanlarla birlikte olmak isteğini anlayabiliyorum. Anlayamadığım bizi neden kendine yakın hissetmediğin. Ben bu takıma çok şey borçluyum, böylesini hayalimde bile göremezdim ben hayatımda ilk defa 36 beden oldum evet. Bazen rüyadan uyanacağım diye korkuyorum. Yaşım çok genç henüz çocuk doğurmadım ve boyumuda düşünecek olursak olmak istediğim kilonun anormal okduğunu düşünmüyorum. Ailemizde şeker, tansiyon, kolesterol genetik ve benim hem gizli şekerim hemde kolesterolüm ve 2 senelik kolesterol ilacı raporum var bu kadar sağlıklı beslenmeme, sporu hiç hayatımdan eksik etmememe rağmen. Buraya yazmıyorum, annemlere de söylemedim ama sürekli tansiyonumda düşüyor, bazen yolda yürüyemiyorum başım dönüyor. Son gittiğim doktor bana bu genlerle ömür boyu çok zayıf olmalısın dedi. Yağ hücreleri kolesterol üretir evet şu an için hiç birşey ifade etmesede ben yaşlanıncada sağlıklı bir insan olmak istiyorum ve bu benim gibi insanlar için gerçekten zor. Diskalifiy olmana üzüldüm çünkü ben bu takımdaki herkesi tek tek inanırmısınız bilmiyorum ama 'gerçekten' seviyorum. İnşAllah sende en kısa zamanda kilolarını kolayca verirsin.
Canım takımım bunu öylesine söylemiyorum ama eğer bu durumdan rahatsız olan varsa lütfen söylesin. Anlayışla karşılarım. Yine sizi sevmeye devam ederim. Çünkü bizim aramızda çok güçlü bir bağ oluştu bence. Ben annemi kendimden haberdar etmediğim kadar sizi haberdar ediyorum, her gün buraya girip hayatımızla ilgili şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz. Ama bu sizin motivasyonunuzu etkiliyorsa ben de başka bir çözüm yolu bulmaya çalılırım. Zaten sizden öyle çok şey öğrendim ki. Lütfen vicdan azabı çekmeden söyleyebilirsiniz.
Kalbimi kırmasa idin çarşambadan beri ugramamazlik yapmazdim. Burayı sevmememin en önemli sebebi senin kırıcı yazıların . Ve cok dik çıkışların. Azarlar gibi konuşmaların.pazar günü bu msji başka gruba yazıp bize çarşamba bildirdiğine için
Menulerini beğenmeyememek kiriciysa kusura bakma biz burda bi amaç için bulunuyoruz hayır listeye girene kadar çok memnundun bizden de menü yazıp listeye girincemi sevmedinYazdığım bir yarışma grubu değil öncelikle. Ve istediğim şeyi düşünmekte özgürum. Geldiğimde beri defalarca kırıcı laflar ettin cevap yazmadım. Ama bu yaptığın gerçekten çok ayıp. Ben kimsenin adını verip biryer ler de dedikodusu yapmış değilim. Kendi fikrimi söyledim. Hiç yakistiramadim şu son yaptığın hareketi.
Sevmemekte ozgurdun özgürce gittinKalbimi kırmasa idin çarşambadan beri ugramamazlik yapmazdim. Burayı sevmememin en önemli sebebi senin kırıcı yazıların . Ve cok dik çıkışların. Azarlar gibi konuşmaların.
Tanımadığım bir insansın o sebeple belki ben yanlış anlıyorum deyip hep sustum. Birbirimizi kırmadan başka takıma geçeyim dedim . Pek Rızan yok gibi olunca da bari çıkayım komple dedim. Kusura bakma bu hale getiren sensin konuyu. Kaç kere ısrarla sormam a rağmen sorularım a yanıt vermedin. Şimdi oturup geçmişin dökümünü yapamam. Kaptan sensin canın ne istiyorsa onu yap. Ama şunu bil ki hiç tanimasanda kalbimi çok kırdın. Arkamdan beni denetler gibi Paylasimlarima bakmak falan ne demek . Ki ben 1 hafta öncesinden başka takıma geçme kararı almıştım. Seabahar a mesaj atmistim. İnanmazsan sorarssin. Lütfen buradan böyle atışmak istemiyorum bu konu benim için kapandı . Hata etmişim. Size başarılar dilerim.Menulerini beğenmeyememek kiriciysa kusura bakma biz burda bi amaç için bulunuyoruz hayır listeye girene kadar çok memnundun bizden de menü yazıp listeye girincemi sevmedin
Yazdığını yerin yarisma grubu olmadığını zaten biliyorum
Çok merak ettim acaba seni hangi laflarla kirdim
Burası için herkes vakit ayırıyor kırılan üzülen varsa yorumlara şimdi söylersin kızlar sonra böyle olmasın
Sorularına cvp verdim geçmek istiyorum dediğinde de cvp verdim ama yorumunu görünce çok kirildim tabiki sevmek zorunda değilsinTanımadığım bir insansın o sebeple belki ben yanlış anlıyorum deyip hep sustum. Birbirimizi kırmadan başka takıma geçeyim dedim . Pek Rızan yok gibi olunca da bari çıkayım komple dedim. Kusura bakma bu hale getiren sensin konuyu. Kaç kere ısrarla sormam a rağmen sorularım a yanıt vermedin. Şimdi oturup geçmişin dökümünü yapamam. Kaptan sensin canın ne istiyorsa onu yap. Ama şunu bil ki hiç tanimasanda kalbimi çok kırdın. Arkamdan beni denetler gibi Paylasimlarima bakmak falan ne demek . Ki ben 1 hafta öncesinden başka takıma geçme kararı almıştım. Seabahar a mesaj atmistim. İnanmazsan sorarssin. Lütfen buradan böyle atışmak istemiyorum bu konu benim için kapandı . Hata etmişim. Size başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?