@erigim fincanın çok şeker. Buralar sessizse büzim yüzümüzdrn arkadaşlar. Kusura bakmayın benimde hatam var bu aralar çok yoğunum. Haftaya salı istanbul gidiyorum. Cuma orda olcam bu kilo bildirimi işi nasıl olcak bakalım. Belki bir haftalığına yapmam. Çünkğ 2 kere tartı değiştirdim aradaki farkıda bilmiyorum.
Hadi neler yapıyorsunuz bahsedinde buralar biraz canlansın. Benim hayatım şu sıralar okuldan ibaret. Mukavemet, material and balance, reaction kinetics, gıda kimyası, entrimantel, difransiyel vs vs. Notlarımı yüksek tutucam inşAllah. Saff suresini ezberledim şimdi yasini ezberlemeye çalışıyorum okula gidip gelirken onu dinliyorum. Oda arkadaşlarımdan memnunum iyi kızlar Allah'a şükür. Bir tanesi benden daha zayıf sanıyordum(henüz kendi görüntüme alışamadımda

) . Ama aynı kiloymuşuz. Valla o baya yiyor bu gidişle kilo alcak söyledim ama ben yemek yemeyi çok seviyorum dedi. Akşamları ballı cevizler, annesinin yaptığı kap kap yemekler ice tealer, 3 ü biraradalar gidiyor. Bende sessizce bitki çayımı içiyorum

Allah sonumuzu hayretsin bana sen diyetisyen olsaymışsın keşke diyor. Diğer oda arkadaşım zaten baya kilolu. Allah her isteyene vermeyi nasip etsin, remen kola bağımlılığı var, çok fazla kola içiyor. Yanındada cipsi eksik etmiyor. İşte böyle kızlar. Annemler iyi Allaha şükür ufak tefek sağlık problemleri var dua edin lütfen anlatmayayım uzun uzun. Kardeşlerim ellerinizden öper. Geçen gün bir resim görmüştüm çok komik durun onuda paylaşayım. Az sonra menümüde yazarım akşam yemeğinden sonra. Sonrada ders çalışcam inşAllah.
Eki Görüntüle 1665543