• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ya iyiki varsınız. judiee judiee 'cim, cansutr cansutr 'cum, @erigim çok çok teşekkür ederim. Yediklerimin telafi edicem söz veriyorum. Benim böyle düşüşlerim hpl oluyor hepimiz insanız sonuçta ama hatırlatıyım ki bir top ne kadar aşağı düşerse o kadar yukarı zıplar. Eskisinden çok daha iyiyim şu an. Allah sizden razı olsun. Başka insanların hızlı metabolizmaları olabilir ama benim gerçekten kuvvetli bir iradem var ve bu bana Rabbim tarafından verilmiş en güzel hediye. Kilolarımsa irademi geliştirebilmek için bir fırsat. Hepinizi çok seviyorum.

@Judie benim hedef budur göbekte belki kaslar azcik daha belirgin olabilir :rolleyes::KK71::KK70:kolay olmiycak ama sizinle birlikte bunu basaracagima cok eminim :oops::KK19:Eki Görüntüle 1660206
kıız aynen öyle benimki de göbekte azcık kas ayyy allahm her sabah onlara bakarak okula gitmek.. duygulandım biran önce kilo vermeliyim :KK73:

Kızlar ya iyiki varsınız. judiee judiee 'cim, cansutr cansutr 'cum, @erigim çok çok teşekkür ederim. Yediklerimin telafi edicem söz veriyorum. Benim böyle düşüşlerim hpl oluyor hepimiz insanız sonuçta ama hatırlatıyım ki bir top ne kadar aşağı düşerse o kadar yukarı zıplar. Eskisinden çok daha iyiyim şu an. Allah sizden razı olsun. Başka insanların hızlı metabolizmaları olabilir ama benim gerçekten kuvvetli bir iradem var ve bu bana Rabbim tarafından verilmiş en güzel hediye. Kilolarımsa irademi geliştirebilmek için bir fırsat. Hepinizi çok seviyorum.

ayyyy cok duygulandim :KK200::nazar: amin cümlemizden. Allah sendende razi olsun cnm :KK19: bende seni cok severim. Insallah gercekten bir gün hep bir araya gelmek nasip olur. Ben 14 yasindayin beri zayiflamak isteyen bir insanim ve Hedefime ulastigimda bana yoldaslik eden bunu basarmami saglayan insanlara birkere olsun sarilip :KK74: ne kadar minnetdar oldugumu görmek isterdim.. Nasip kismet insallah olur :oops: Bu takim gercekten cok güzel bir enerji yakaladik...umarim daim olur...Hepinizin fotolu basari öykülerini görecem :KK59: yüzleri ya keser yada boyarsiniz :KK70:

dün is yerinde arkadaslarim cansu biz yan tarafdaki pizzacidan tenefüs icin pizza söyliycez sende istermisin dedi :KK57::rolleyes: yok tsk dedim bunlar pizzaya yemeye gittiler...ben kendimi ise verdim :rolleyes: umarim bugünde öyle bir icat cikarmazlar..cumartesi sanirim mesai kalcam gece yarisina kadar :KK34: yanima ben birsey alayim ufak tefek...

ayyyy cok duygulandim :KK200::nazar: amin cümlemizden. Allah sendende razi olsun cnm :KK19: bende seni cok severim. Insallah gercekten bir gün hep bir araya gelmek nasip olur. Ben 14 yasindayin beri zayiflamak isteyen bir insanim ve Hedefime ulastigimda bana yoldaslik eden bunu basarmami saglayan insanlara birkere olsun sarilip :KK74: ne kadar minnetdar oldugumu görmek isterdim.. Nasip kismet insallah olur :oops: Bu takim gercekten cok güzel bir enerji yakaladik...umarim daim olur...Hepinizin fotolu basari öykülerini görecem :KK59: yüzleri ya keser yada boyarsiniz :KK70:
aa ben çıplak çektim ama komple karalamam gerek :D :D

Sarı Kantaronu aktar bana midem için vermişti. Aynı zamanda doğal bir sakinleştirici. Kilo ile ilgili bir faydası da var mı
Ben de diyetisyenime diyet yapmaktan bıktım kilo al ver psikolojim bozuldu artık demiştim oda sakinleştirici etkisi var diye yazdı antidepresan yerine geçiyormuş :) tadı kotu olduğu için iistahimi kapatıyor kiloya böyle etkisi olabilir :)

Ben de diyetisyenime diyet yapmaktan bıktım kilo al ver psikolojim bozuldu artık demiştim oda sakinleştirici etkisi var diye yazdı antidepresan yerine geçiyormuş :) tadı kotu olduğu için iistahimi kapatıyor kiloya böyle etkisi olabilir :)
ilginc annemler tr de getirtireyim bari sari kantaron kuru bitkisini aliyorsun degilmi aktardna ?

Benim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?
Canım boyun kaç bilmiyorum ama bence sen normal kilondasin
Gecen gun 36 beden de kötü gorundugunden falan bahsetmiş sin. Bana kendimi hatırlattı. 36 beden giyiyordum üniversite de ve kendimi şişman hatta çok şişko bulurdum. Aynaya bakıp kocaman bacakları var diye yakinirdim. Bu bir yanılgı . Kendini kiloluyum diye sartlandirmanin sonucu allah korusun Anoreksiya olmaktır . Beden ne kadar incelir se incelsin kendini hep şişman bulup psikolojini bozmaktır. İnan buna gerek yok. Bak madem normal kilondasin artık kendini zorlama. Yavaş yavaş normal yeme düzenine geç. Diet i tam bırak demiyorum ama artık biraz biraz yeme düzenini kendi normalin ne işe ona çevirmeye çalış. Yavaş tan devam edersin yöne diete hemde koruma ya girmiş olursun. Bence 36 beden 9lmaz gayet iyi . Biraz sporla ki yapıyorsun vücudun daha da sıkılasip o sana fazla görünen yerler de düzelecek zamanla. Kendini ömür boyu sürecek kiloluyum psikolojisine kaptırmadan sakin. Umarım yanlış anlamaz sin bunları yazmam sebebi. Beni başıma gelmiş olması 18 yaşında iken 52 kilo idim ama kendimi çok şişman buluyordum. Ve asla ince olduğumu kabul etmedim m hep yediğim her lokma ya düşman gözü ile baktım. Sonra 1 sene de 64 kilo oldum. Sonra verdim sonra aldım senelerdir. Bu böyle . Asla düzene sokamadim. Ve bu alıp vermeler de rakam hep daha da büyüdü. Öyle ki suan 80 rakamını gördüm. Ama bunun suçlusu benım . Devamlı kiloyu kafama takmaktan adeta ben çağırdı m bu rakamları. Bilmem anlatabildim mi

Kilolu göründüğünü düşünmek aslında bir yanılgı . Şuan bile çevremdeki kimseler kiloma inan miyör. Daha zayıf duruyorsun diyor. Ama ben aynada adeta 100 kilo görüyorum.
Bir kitapta yazıyordu. Bedenen 1 kilo vermek zihin en 20 kilo vermekten daha kolaydır. Çünkü zihin kendini o kilo aldatmacasina kaptirinca aynada görmek istediğini görüyor. Bu sebeple de aynı kısır döngü ye takılıp durmadan kilo alıp veriyoruz. Çünkü aslında alt benligimizle savaşıyoruz. O kendini kilolu kabul ettiği için gerçek görüntümuz u değiştirmeye her çalıştığınız da harekete geçip tekrar kilo almaya başlıyor. Sorun kesinlikle yemek değil hatta spor bile değil. Günde deli gibi 3 saat spor yapıp 500 kalori ile bile beslensek zihin bir yolunu bulup yağ depolaya biliyormuş.
Farkı na varmadan ağzıimza atiigimız 1 bisküvi 3 5 kuru yemiş 1 parça şundan 1 parça bundan ile kalorileri depolayabiloyoruz.
Önce kendimizi ikna etmeliyiz . İnce bedenin bizim normalimiz olduğuna.
Bende ciddi ciddi psikiyatrist e gitmeyi düşünüyorum. Devamlı takıntılar la paranoyalarla ugrasmakam kafamı boşaltmaya beceremedigim den zayıflamayi da beceremiyorum

Her şeyi kendime aşırı sorun ediyorum . Kesinlikle psikopatim :KK53: eşim isim ev küçücük bir şey bile hep sorun kafamda.
Mesela is o kadar büyüyor ki gözümde. Bu işler yetismeyeçek diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Onu unutuyorum sonra başka şey buluyorum. Şuan da da korkum tekrar normal yürüyememeko_O
Ayağım Nerede ise iyileşmis olmasına rağmen düzgun basamiyorum topalliyorum yamuk yamuk yürüyorum. Sanki insanlar bana bakip arkamdan konuşuyormuş gibi geliyor . İş yerinde resmi gitmem lazım ama yapamadım düz taban bir ayakkabı almış olmama rağmen olmadı. Ayağım çok ağridi. Mecburen spor giydim . Üstüne de biraz kumaş gibi aslında spor bir pantalon aldım. Her gün ise aynı şeyle gidiyorum. İnsanlar şıkır şıkır giyiniyör. Ben iğrenç bol bir pantalon düz eski bir bez ayakkabı ile :KK14: ay ne çok konuştum ama içim çok dolmus:KK53:

Her şeyi kendime aşırı sorun ediyorum . Kesinlikle psikopatim :KK53: eşim isim ev küçücük bir şey bile hep sorun kafamda.
Mesela is o kadar büyüyor ki gözümde. Bu işler yetismeyeçek diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Onu unutuyorum sonra başka şey buluyorum. Şuan da da korkum tekrar normal yürüyememeko_O
Ayağım Nerede ise iyileşmis olmasına rağmen düzgun basamiyorum topalliyorum yamuk yamuk yürüyorum. Sanki insanlar bana bakip arkamdan konuşuyormuş gibi geliyor . İş yerinde resmi gitmem lazım ama yapamadım düz taban bir ayakkabı almış olmama rağmen olmadı. Ayağım çok ağridi. Mecburen spor giydim . Üstüne de biraz kumaş gibi aslında spor bir pantalon aldım. Her gün ise aynı şeyle gidiyorum. İnsanlar şıkır şıkır giyiniyör. Ben iğrenç bol bir pantalon düz eski bir bez ayakkabı ile :KK14: ay ne çok konuştum ama içim çok dolmus:KK53:
sen önce fiziğini düzeltmekle başla boşver kıyafeti onlar bol olup çıkacaklar evden zaten

Isden erkenden cagirdilar ama aslinda cok ac degilim yetisirse bir parca tavuk yiyip gidecem gecr yarisi anca girerim kizlar :KK68: haftasonu diye kacamak yapmiyorsunuz dimmi pek sessiz gördum buralari :KK20::KK11:

Back
X