• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayır cansuvsana izin yok iki hafta bi dışını sık bak sonucu göreceksin
artık ne yedinsen anca gitmiş :KK70:

Günaydın kızlar:KK34: 2 gundur sular yok temizligim yarim kaldi kafayi yicem c.tesi misafir gelxek nasil yetistrcm bu islerii:mad:

Bu arada gunaydin
Cok fazla aktif olamiyorum. Cunku 24 unde sozum olacak. Gunduz is aksamda kosusturmayla geciyor. Beden yogunlugundan ziyade zihin yorgunlugu cekiyorum. Takima adapte olup sizin menulerinize yorum yapamiyorum ama msjlarinizi takip ediyorum. Sporuda ekleyemedim bayatima. Ins 24 unden sonra hersey daha guzel ve duzenli olacak benim icin.
Erigim dun ki menu dedigin gibi siskinlik yapti. Bu ara kuru gida tuketiyorum. Ise yemek getiremiyorum. Surekli denetim var. Evden getirdigimi tuketmek pek mumkun degil. Aksamlari disardayim yemek aninda disarda yersem az yemeye calisiyorum ya da eve gecmeyi beklersem saat ilerliyor. Cok kilo veremesemde takima girmemi saglayacak miktari versem su iki hafta dunyalar benim olacak.

Günaydım millet kahvaltımı yaptım, okula yürüyorum. Yarın tartı var bakalım nolcak? :KK17:28 inde istanbula gitcem büyük ihtimalle gidene kadat kilo vermek istiyorum.

Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@erigim canım yoğunbakımdaydı :( erkkek arkadaşımda sürekli koşuşturduğı için pek konuşamıyoruz işte arada haber veriyor. Böyle yanında olamayınca uzakta olunca kendimi yabancı gibi hissediyorum

Kizllaaaarrrrrrrr çok mutluyuuuuummmmm elhamdülillah çok şükr binlerce kez şükürler olsun Rabbime hamileeeyyyyyiiiiimmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayyyy inanmiyorummm :KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes: deryamm ayyyy cok sevindim kuzum :KK60: Allah tamamini erdirsin saglikla sihatla kucagina al insallah bebegini :oops::KK46::nazar::KK200:bu takima bebek istegiyle gelen hamile kaliyor gelen hamile kaliyor :KK70::KK70: @erigim 3 cü mü dedin ? ben 2 ci diye aklimda kimler daha hamile :KK57:

merhaba ben siteye yeni üye oldum zayıflamak için desteğe ihtiyacım var yarın tartılsam, bu takıma katılma şansım var mı acaba?

Iki yilin beklentisini bizimle paylastigin icin tesekur ederim. Nazarlar degmesin omru guzel olsun minigin.
Amin canim çok sagooolllll.

Tüm alıntılar iptal deryaaaaaa :KK49::KK49::KK49:çığlık attım resmen okuyunca çok sevindim demiştik biz sana 10.takımın üçüncü bebeği ooo darısı dogerlerine

Ayfercimmm cok cok sagollll. Bu surecte cok katkiniz var inanin. Allah sizden razi olsun. Ama hala soktayim. Saka gibi geliyor. Sabahtan beri agliyorum.

2 yilin sonunda kavusturana sukurler olsun bende 1 sene bekledim boylesi daha kiymetli oluyo canim Allah nazarlardan saklasin
Amin canim aminnnn.

Amin cansucum cooookkkk sagollll Allah razi olsun
ayyyy inanmiyorummm :KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes: deryamm ayyyy cok sevindim kuzum :KK60: Allah tamamini erdirsin saglikla sihatla kucagina al insallah bebegini :oops::KK46::nazar::KK200:bu takima bebek istegiyle gelen hamile kaliyor gelen hamile kaliyor :KK70::KK70: @erigim 3 cü mü dedin ? ben 2 ci diye aklimda kimler daha hamile :KK57:

Bu arada gunaydin
Cok fazla aktif olamiyorum. Cunku 24 unde sozum olacak. Gunduz is aksamda kosusturmayla geciyor. Beden yogunlugundan ziyade zihin yorgunlugu cekiyorum. Takima adapte olup sizin menulerinize yorum yapamiyorum ama msjlarinizi takip ediyorum. Sporuda ekleyemedim bayatima. Ins 24 unden sonra hersey daha guzel ve duzenli olacak benim icin.
Erigim dun ki menu dedigin gibi siskinlik yapti. Bu ara kuru gida tuketiyorum. Ise yemek getiremiyorum. Surekli denetim var. Evden getirdigimi tuketmek pek mumkun degil. Aksamlari disardayim yemek aninda disarda yersem az yemeye calisiyorum ya da eve gecmeyi beklersem saat ilerliyor. Cok kilo veremesemde takima girmemi saglayacak miktari versem su iki hafta dunyalar benim olacak.

Hayirli ugurlu olsun cnm Allah tamamini erdirsin :KK200::nazar::KK19:

merhaba ben siteye yeni üye oldum zayıflamak için desteğe ihtiyacım var yarın tartılsam, bu takıma katılma şansım var mı acaba?

@erigim ne dersin kaptan ? kaptan cvp versin ilgilenecegiz seninlede :)

@erigim tmm kaptan yok bana döner yok bana haftasonu kacmagi :KK66:

Hayirli ugurlu olsun cnm Allah tamamini erdirsin :KK200::nazar::KK19:

@erigim ne dersin kaptan ? kaptan cvp versin ilgilenecegiz seninlede :)

@erigim tmm kaptan yok bana döner yok bana haftasonu kacmagi :KK66:
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben kendimi tanıtayım kabul ederseniz çok mutlu olurum. Yeni evliyim 27 yaş 1.65 boy 75 kiloyum.Masa başı çalışıyorum. Hayatım hep kilo problemiyle geçti. Çok kilo aldığım da oldu çok verdiğim de oldu. Sağlıksız yöntemler de denedim (şok diyetler-protein diyeti-ağır spor vs) ve sağlığıma zarar verdim bu sebeple diyet vs hepsini bırakıp önce kafa olarak sağlıklı olup takıntılardan kurtulmak için kendime izin verdim ve bir bakmışım +15 kilo ile 75 olmuşum. Şimdi diyetisyene gidiyorum ve sağlıklı bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Bu arada polikistik over hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum bunun için de kilo vermek zorundayım. Hamile kalan arkadaşa çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin İnşallah.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben kendimi tanıtayım kabul ederseniz çok mutlu olurum. Yeni evliyim 27 yaş 1.65 boy 75 kiloyum.Masa başı çalışıyorum. Hayatım hep kilo problemiyle geçti. Çok kilo aldığım da oldu çok verdiğim de oldu. Sağlıksız yöntemler de denedim (şok diyetler-protein diyeti-ağır spor vs) ve sağlığıma zarar verdim bu sebeple diyet vs hepsini bırakıp önce kafa olarak sağlıklı olup takıntılardan kurtulmak için kendime izin verdim ve bir bakmışım +15 kilo ile 75 olmuşum. Şimdi diyetisyene gidiyorum ve sağlıklı bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Bu arada polikistik over hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum bunun için de kilo vermek zorundayım. Hamile kalan arkadaşa çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin İnşallah.

buraya gelen hamile kaliyor sende kalirsin dert etme:KK70: 2,5 ayda 3 hamile üyemiz:oops: keramet takimda :P :KK70: saka hayirlisiyla insallah olur cnm..Hedef kilon nedir ? kaptanda @erigim onaylarsa takima alinirsin....2 hafta deneme süren var karar defterini okumani tavsiye ederim daha okumadiysan...

kendimi tanitayim ben cansu erigimin kaptan yardimcisiyim..en son kilom 76,6 buraya 81 katildim ama cok jojolarim oldu....genelde menülerim düzgündür paylasirimda ama paylasmiyorsam hemen erigim anlar cansu bir haltlar abur cuburlar karistiriyor :KK70::KK70: Hedef kilom 52...boy 1.62

biz cok renkli bir takimimiz yani civil civil diye bilirim hekezin is hayat temposu yogun olsada mutlaka her gün buraya ugrariz..birbirimize motive eder..zaman zaman cemkiririzde :KK67: ama oda sadece birbirimizin iyiligini istedigimiz icin:KK200::nazar:

kaç kgsun canım hedef kaç kendinden bahset biraz demiştim ki yazdım tmm canım yarın sabahta tartil hg takıma derya kız yerine hemen yenisi geldi bak deryada bebek istiyordu bugün haberini aldık

buraya gelen hamile kaliyor sende kalirsin dert etme:KK70: 2,5 ayda 3 hamile üyemiz:oops: keramet takimda :p :KK70: saka hayirlisiyla insallah olur cnm..Hedef kilon nedir ? kaptanda @erigim onaylarsa takima alinirsin....2 hafta deneme süren var karar defterini okumani tavsiye ederim daha okumadiysan...

kendimi tanitayim ben cansu erigimin kaptan yardimcisiyim..en son kilom 76,6 buraya 81 katildim ama cok jojolarim oldu....genelde menülerim düzgündür paylasirimda ama paylasmiyorsam hemen erigim anlar cansu bir haltlar abur cuburlar karistiriyor :KK70::KK70: Hedef kilom 52...boy 1.62

biz cok renkli bir takimimiz yani civil civil diye bilirim hekezin is hayat temposu yogun olsada mutlaka her gün buraya ugrariz..birbirimize motive eder..zaman zaman cemkiririzde :KK67: ama oda sadece birbirimizin iyiligini istedigimiz icin:KK200::nazar:
Kiz bn sen8 daha zayif saniyodum

Derya mezuniyet yazını hazırla sonunda daha verecektir ama hamileymis yazarız :D

Back