- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Amin çok sukur bende 1.5yil düşükten sonra tabi toplamda 3yil ediyor2 yilin sonunda kavusturana sukurler olsun bende 1 sene bekledim boylesi daha kiymetli oluyo canim Allah nazarlardan saklasin
Cemkirin cemkirinaslen fark ettim 1-2 aksam Allahalla nerde bunun menü dedim ama sen kim kaptana cemkirmek kim dedimm karismiyim dedim
Hayırlısı canım sıkılma yabancılık değil bak bazen yanında bile yabancı olursun bu konular ağır çünkü Rabbim şifa versin daha seni istemeye gelecek amca@erigim canım yoğunbakımdaydıerkkek arkadaşımda sürekli koşuşturduğı için pek konuşamıyoruz işte arada haber veriyor. Böyle yanında olamayınca uzakta olunca kendimi yabancı gibi hissediyorum
perimmm07 ve baldamlasi ve de derya 2.5ayda 3hamileayyyy inanmiyorummmderyamm ayyyy cok sevindim kuzum Allah tamamini erdirsin saglikla sihatla kucagina al insallah bebegini bu takima bebek istegiyle gelen hamile kaliyor gelen hamile kaliyor @erigim 3 cü mü dedin ? ben 2 ci diye aklimda kimler daha hamile
Hosgeldin canimTeşekkür ederim cevabınız için. Ben kendimi tanıtayım kabul ederseniz çok mutlu olurum. Yeni evliyim 27 yaş 1.65 boy 75 kiloyum.Masa başı çalışıyorum. Hayatım hep kilo problemiyle geçti. Çok kilo aldığım da oldu çok verdiğim de oldu. Sağlıksız yöntemler de denedim (şok diyetler-protein diyeti-ağır spor vs) ve sağlığıma zarar verdim bu sebeple diyet vs hepsini bırakıp önce kafa olarak sağlıklı olup takıntılardan kurtulmak için kendime izin verdim ve bir bakmışım +15 kilo ile 75 olmuşum. Şimdi diyetisyene gidiyorum ve sağlıklı bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Bu arada polikistik over hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum bunun için de kilo vermek zorundayım. Hamile kalan arkadaşa çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin İnşallah.
Kuruyemiş sabah ye sabah ki tok tutsun ne o öyle iki tanecik karatay görmesin zeytinde yok
İnşallah vazgeçmiştir ben Dr arkafadada sordum cr çok etkiliyormus onun dışında diğer radyasyonlar ilk başta etkili değil
Noom cevizi kirmizi birde cok kcal gosteriyor oda aklima takiliyorKuruyemiş sabah ye sabah ki tok tutsun ne o öyle iki tanecik karatay görmesin zeytinde yok
Valla ben pirincsjz bir tanede havuç atiyorum bol ekşiliNoom cevizi kirmizi birde cok kcal gosteriyor oda aklima takiliyorzeytin bugün üsenmiyim koymaya 3-4 tane koyarim genelde gercig karatay 10-15 tane der
pirasa yemegin güzel tarifi olan varsa (pirincsiz) paylassin kabizim yine ben
hamileyim artik istedigimi yerim yoksaglikli oldugu sürece fazla yiyebilirsin taabi ayyy gecekten cok sevindim birde bizden ayrilmak yok vallah döverim bak takimin en iyi ve sevimli üyelerinden birisin birakmam hicbiryere kaybolmak yok bak aglarim
canımm hoşgeldin adı gibi 10 numara takımımıza. bende de pco'ya yatkınlık var canım. ve bebiş için 2 yıldır uğraşıyorduk. bende trdaviler ameliyat falan 7-8 kilo aldım. süper takımım sayesinde 8 kilo kadar verdim. belkide hamiş kalmamdaki büyük sebeplerden biride kilo vermem oldu. çççoookkkkk sağolun kızlarrr hepinizi çok seviiyorummmTeşekkür ederim cevabınız için. Ben kendimi tanıtayım kabul ederseniz çok mutlu olurum. Yeni evliyim 27 yaş 1.65 boy 75 kiloyum.Masa başı çalışıyorum. Hayatım hep kilo problemiyle geçti. Çok kilo aldığım da oldu çok verdiğim de oldu. Sağlıksız yöntemler de denedim (şok diyetler-protein diyeti-ağır spor vs) ve sağlığıma zarar verdim bu sebeple diyet vs hepsini bırakıp önce kafa olarak sağlıklı olup takıntılardan kurtulmak için kendime izin verdim ve bir bakmışım +15 kilo ile 75 olmuşum. Şimdi diyetisyene gidiyorum ve sağlıklı bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum. Bu arada polikistik over hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum bunun için de kilo vermek zorundayım. Hamile kalan arkadaşa çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin İnşallah.
kaç kgsun canım hedef kaç kendinden bahset biraz demiştim ki yazdım tmm canım yarın sabahta tartil hg takıma derya kız yerine hemen yenisi geldi bak deryada bebek istiyordu bugün haberini aldık
Derya mezuniyet yazını hazırla sonunda daha verecektir ama hamileymis yazarız
Ama yinede her zaman gelir takimimiza misafirimiz olur
Takımdan gitmek yok ben hamilelikte üçüncü takımı kızları tamamen arayıp sormadan daha çok kilo alirdim
Kız derya hiç sesin soluğun çıkmıyordu reglide gecikti demedin bak iyiki kesmissin Yeşilçay maydonozu unutmuyoruz pkonun en güzel çözümü kilo vermek
yok yok gitmiyorumm tatlımmm, diyete aynen devammmmm@erigim amin canım, ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle :)))
kimyager1508 aynen canım bi yere gitmek yok, hamile diyeti yapacaksın sende bizimle :))
Rabbim hevesini yarida birakmaz canim kalbini ferah tut hayirlisiyla kalp atisinidaduycaksn diceksn ki bukdr guzel ses varmi hayatta :)kızlar , @erigim sende beni çok iyi anlarsın eminim, ben 2 yıldır bu anı o kadar çok hayal ettim ki bir sürü hayal kurdum. elhamdülillah rabbim bana da yaşattı bu duyguyu. ama bununla bitmiyormuş. şimdide acaba devamı gelecek mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görüncekmi, bebek görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı gibi sorular sorular sorular... dualarınıza çok ihtiyacım var. noolur beni yanlız ve duasız bırakmayın
inşaalllaahh canım inşaalllahhhhhRabbim hevesini yarida birakmaz canim kalbini ferah tut hayirlisiyla kalp atisinidaduycaksn diceksn ki bukdr guzel ses varmi hayatta :)
Iyi dusun iyi olsuj
kızlar , @erigim sende beni çok iyi anlarsın eminim, ben 2 yıldır bu anı o kadar çok hayal ettim ki bir sürü hayal kurdum. elhamdülillah rabbim bana da yaşattı bu duyguyu. ama bununla bitmiyormuş. şimdide acaba devamı gelecek mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görüncekmi, bebek görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı gibi sorular sorular sorular... dualarınıza çok ihtiyacım var. noolur beni yanlız ve duasız bırakmayın
inşalllahhh canım inşaalllahhh. o kadar şaşkınım ki gidip gidip sonuç kağıdına bakıyorum. başlıyorum ağlamaya, minik meleğim geldi çok şükür diyeKalbini ferah tut cnm dualarimiz her zaman seninle en kisa zamanda bir dr gözük icini karartma hemen..Hersey güzel olacak 10 takimin bebislerini hepimiz heycan ile bekligcegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?