Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar alıntılara bakacağım sonra
2 yilin sonunda kavusturana sukurler olsun bende 1 sene bekledim boylesi daha kiymetli oluyo canim Allah nazarlardan saklasin
Amin çok sukur bende 1.5yil düşükten sonra tabi toplamda 3yil ediyor
aslen fark ettim 1-2 aksam Allahalla nerde bunun menü dedim ama sen kim kaptana cemkirmek kim dedimm karismiyim dedim
Cemkirin cemkirin
@erigim canım yoğunbakımdaydı erkkek arkadaşımda sürekli koşuşturduğı için pek konuşamıyoruz işte arada haber veriyor. Böyle yanında olamayınca uzakta olunca kendimi yabancı gibi hissediyorum
Hayırlısı canım sıkılma yabancılık değil bak bazen yanında bile yabancı olursun bu konular ağır çünkü Rabbim şifa versin daha seni istemeye gelecek amca
perimmm07 ve baldamlasi ve de derya 2.5ayda 3hamile

Hosgeldin canim
bak gordugun gibi burda hamile kalmak isteyenler hamile kalip gidiyolar darisi basina insallah

bende kendimo tanitm
elif ben 23 yasndaym buraya katilali 1 bucuk hafta oldu ve inanilmaz motive oluyorum burda kizlar sayesinde umarim sende motive olur kilocuklari verip bi bebis haberiyle burdan giderson

Takımdan gitmek yok ben hamilelikte üçüncü takımı kızları tamamen arayıp sormadan daha çok kilo alirdim
Kız derya hiç sesin soluğun çıkmıyordu reglide gecikti demedin bak iyiki kesmissin Yeşilçay maydonozu unutmuyoruz pkonun en güzel çözümü kilo vermek

Kuruyemiş sabah ye sabah ki tok tutsun ne o öyle iki tanecik karatay görmesin zeytinde yok
Noom cevizi kirmizi birde cok kcal gosteriyor oda aklima takiliyor zeytin bugün üsenmiyim koymaya 3-4 tane koyarim genelde gercig karatay 10-15 tane der
pirasa yemegin güzel tarifi olan varsa (pirincsiz) paylassin kabizim yine ben

Noom cevizi kirmizi birde cok kcal gosteriyor oda aklima takiliyor zeytin bugün üsenmiyim koymaya 3-4 tane koyarim genelde gercig karatay 10-15 tane der
pirasa yemegin güzel tarifi olan varsa (pirincsiz) paylassin kabizim yine ben
Valla ben pirincsjz bir tanede havuç atiyorum bol ekşili

Buvarada bende tesekkur ederim tebrikleriniz icin .
Erigim birsey sorcam.benim baslangic kilom hedefim falan kac yazmistim o msja telden bakamadim. Vecen hafta kactim hatirlamiyorum. Hangi gun geldigimi hangi gun listeye gircegimi de hatirlamiyorum. Bi yerlere yazmistim ama bulamadim. Not aldiysan soyleyebilir misin? Olmadi aksam msjlari talan ederim beynim karmakarisik bu ara :/

yok tabikide tam gaz devam. bu seferde Allah nasip ederse hamilelikte sağlıklı beslenme ve boş yere kilo almamak için sizin yakanızı bırakmıcam, benden kurtuluşunuz yok anlayacağınız

canımm hoşgeldin adı gibi 10 numara takımımıza. bende de pco'ya yatkınlık var canım. ve bebiş için 2 yıldır uğraşıyorduk. bende trdaviler ameliyat falan 7-8 kilo aldım. süper takımım sayesinde 8 kilo kadar verdim. belkide hamiş kalmamdaki büyük sebeplerden biride kilo vermem oldu. çççoookkkkk sağolun kızlarrr hepinizi çok seviiyorummm

kaç kgsun canım hedef kaç kendinden bahset biraz demiştim ki yazdım tmm canım yarın sabahta tartil hg takıma derya kız yerine hemen yenisi geldi bak deryada bebek istiyordu bugün haberini aldık

ayyyy sorma ayfercimm ayağımı sürüklerim inşaalllaaahhhh

Derya mezuniyet yazını hazırla sonunda daha verecektir ama hamileymis yazarız

kız ne yazacağım ki bennnn

Ama yinede her zaman gelir takimimiza misafirimiz olur

hiç bir yere gitmiyoruuuummm her daim yakanızdayım benden kurtuluş yokkkk

yok canımm reglim geçmedi ki daha 2 gün var ama 2 gündür idrar testlerim silik çıkıyordu ama 2 yıldır o kadar çok negatif görüp hastane kapılarında ağladım ki konduramadım bi türlü. git gide koyulaşınca bugün dayanamayıp gidip test verdimm sabahta hastanede biraz işim var dedim ama kimsecikler sormadı noldu diye hııhhhh

Perimmm07 aldirmayi dusunuyordu ya ? Ne yapti acaba kimyager1508 senin boy kacti ?​

ayyy inşaallaahhh aldırmamıştır. aldırcam diyince o gün o kadar çok ağlamıştım ki anlatamam size, çok dua etmiştim
cansucum benim boy 165

Kahvaltım (biraz geç oldu tabi :) )

Maydanozlu peynirli omlet (2 yumurtadan yapıldı)
6 zeytin
Peynir
2 dilim tb ekmek

Eklentiler

• image.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 39
kızlar , @erigim sende beni çok iyi anlarsın eminim, ben 2 yıldır bu anı o kadar çok hayal ettim ki bir sürü hayal kurdum. elhamdülillah rabbim bana da yaşattı bu duyguyu. ama bununla bitmiyormuş. şimdide acaba devamı gelecek mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görüncekmi, bebek görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı gibi sorular sorular sorular... dualarınıza çok ihtiyacım var. noolur beni yanlız ve duasız bırakmayın

Rabbim hevesini yarida birakmaz canim kalbini ferah tut hayirlisiyla kalp atisinidaduycaksn diceksn ki bukdr guzel ses varmi hayatta :)
Iyi dusun iyi olsuj

Kalbini ferah tut cnm dualarimiz her zaman seninle en kisa zamanda bir dr gözük icini karartma hemen..Hersey güzel olacak 10 takimin bebislerini hepimiz heycan ile bekligcegiz

Kalbini ferah tut cnm dualarimiz her zaman seninle en kisa zamanda bir dr gözük icini karartma hemen..Hersey güzel olacak 10 takimin bebislerini hepimiz heycan ile bekligcegiz
inşalllahhh canım inşaalllahhh. o kadar şaşkınım ki gidip gidip sonuç kağıdına bakıyorum. başlıyorum ağlamaya, minik meleğim geldi çok şükür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…