Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dudujan gecmis olsun tatlim @erigim gündüz dartilmak yok yarin sabahki degeri ciddiye alabilirsin cnm ha bu aletin adi türkce nedir bulamadim sporcu arkadasimiz bilir belki söyle oluyor cildinizi SIKiyorsunuz cekiyorsunuz ve ne kadar cilt geliyorsa ne kadar kalinsa o kadar yag orani var demektir 3 5 yada vücüdünüzün 7 yerinde ölcüm yapip hesaplanabiliyor

çok geçmiş olsun canımm. ne kadar telaşlandığınızı tahmin edebiliyorum

unutmadan bugünkü menümü paylaşayım;
10:00 kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği, peynir, 7 zeytin, domates, 2 fincan şekersiz çay
ara; farklı farklı zamanlarda olmak üzere 1 avuç kadar kuruyemiş (badem, fındık, leblebi, kaju karışımı), 2 tane hurma
18:30 akşam; 2 kepçe mercimek çorbası, 1 kepçe kadar etli garnitürlü bezelye yemeği (suyunu yemedim), salata, yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 kaşık kadar pilav (acı biber yediğim için ağzım yandı resmen ekmeği o yüzden yedim :)) )

su; 1,5 lt olmuştur. 2 lt'ye tamamlanır.
spor; 45 dk yürüyüş

Çok yorgunum. Dersler iyice yoğunlaştı. Menüme geçeyim:
Kahvaltı:
Yarım yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin
Domates salatalık

Ara: türk kahvesi, 4 gün kurusu

Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 kırmızı erik

Ara: 1 yeşil elma

Akşam 2 but tavuk
1 kepçe yayla çorbası, salata

Ya hiç tok hissetmedim bu gün. Vakştte yoktu açlıpı düşünmeye. Hep canım tatlı birşeyler istiyor. Elma ve kayısı o yüzden oldu. Çok göze batıyorlar. Dünde baya meyve ağırlıklıydı. Açım hala. Tarçınlı yeşil çay içcem şimdi.

dudujan cok gecms olsun canim cok sukur bi sey olmams kizlaar benmde hastalgm tam anlamiyla gecemedi ya ozellkle sabahlari bogazm cok kotu oluyo neyse havalar sogudu dikkat edelimmm menumu aksam yemgmden snra yazcm ins seviliyosnzzzz heeyyy kaptannn hosgeldin

İşten gelip yatmış tim biraz bu saatte kadar uyumuşum çok yorgun hissediyorum hala. Benim acil bir düzen oturtmam lazım. Bugün yeme düzeni berbattı
En iyisi market yapıp küçük süt yoğurt vb almak yanıma. Yoksa gözüm dönüyor açlıktan evegelince

bende aynı ya yedim ama hala canım istiyo hiç bulaşma bence geçmiyo çünkü yine aynı şekilde istiyo geçeydi de kurtulaydım

Canım çekirdeksiz üzğm varya hani. Onun üzerine kakao dökük yemeye nibayılıyorum ben. Çikolata gibi oluyor. Yada sevdiğin bir meyvenin üzerine dök ye. Muz bile olabilir.

Oo baya bi uzun benim koşu bandına olcuyor diyetisyenle aynı çıkmıştı
sporla telafi edicem akşam onları da cocostar hala istiyorum yemek rüyamda çirkin şeyler göreyim de kantindekilere gitmesin aklım
Yatmadan kilolu kadın resimlerine bak belki etkili olur
3neyve gu içinde normal senin 4olmus ama menumde güzel
Canim akşam yemeğini çok geç saate bırakma
evet hemen sağlıklı atistirmalik edinn

Merhaba kizceler naberrrr
Menum
Sabah
Kepekli sandvic 1 elma yesil cay
Ikindi
Ici alnms ekmege et doner gbi bi sey ayran
Aksam
4 5 yk kiymali patates
Bi kase yogurt
2.5 lt su
Spor
Yaklask 2 saatlik yuruyus
Yapablrsem birazdan jillian

Menum
Sabah 8 00 gibi
2 dilim ekmek
Çık az peynir
2 zeytin
Ara bir küçük süt
Sat 14 00 gibi
1 ayran 1 kaşarlı tost ( kicuk)
AkSam 6 da eve gelince
1 bardak süt
1 küçük poca
Akşam yemeği
2 kaşık makarna
3 kaşık süzme yoğurt ile çorba gibi yaptım
Evde ne salata malzemesi nede başka birşey kalmamış bu kadarla yetindim
Bugun çok iyi geçmedi ama 3000 adım atmisim ki son 3 günde sadece 2000 olduğu düşünülürse rekor
Çok yorgunum hala.
Yarın yanıma meyve süt vb alacağım . Oglen Yemek içinde birseyler dusunecegim artık. En azından yanıma bol meyve alırım yoğurt falan alırım onu yerim öğlen diyorum . Karbonhidrat tan iyidir. Saklama kabına yulaf ezmesi ile Corn Flakes te koyabilir im. Yarın bir ara markette yapmam lazım. Offf çok yorgun geldim bugün nasıl yapacam bilmiyorum . Hala her yerim ağrıyor . Ayak şişti
Yarın sabah daha kuvvetli yiyeyim en iyisi acikmaysyim. Yumurta falan yesem iyi olur

Selam kızlar

Menüm;

Sabahı türk kahvesiyle geçiştirdim.
Öğlen: 1 kepçe kuru fasulye , 1 kase ezogelin çorba, lıght yoğurt, salata, 1 kaşık amerikan salata
Akşam; 3 kaşık menemene 1 yumurta kırp yedim. Sonra arkadaşıma gittim ilk defa yemek yapmıştı zorla tadına bak dedi. 1 kaşık pilavla, 2 kaşık patates yemeği yedim. Sonrasında 1 saat yürüdüm.

İzne ayrıldım bugün, gün içindede yoğun olduğum için giremedim. Bide keyfim hiç yok kızlar.

Ne oldu kızlar çok az paylaşım herkeste bir moral kaybı. Nazar mi değdi takıma ne
Ben yatar çok yorgunum dediğim gibi inşallah yarın daha iyi olursam daha yoğun konsantre olacağım. İyi geceler hepinize

isdeeydim kizlar kusura bakmasin ihmal ettim biraz burayi
pazartesi 12.10
sabah: menemen, ceviz, peynir, zeytin

aksam: yaban mersini, cashew, badem, karisimi 220 kalori hazir pakette kavrulmamis + 1 bardak büyük süt
ardindan ise gittim

Suan: 10 Badem 1 bardak süt

Spor : is cikisinda düsündüm ama cok gec ciktik yarin mutlaka sporumu yapicagim

pazar menüsü 11.10:

sabah: 1kayisi, 4 erik, 1incir, ceviz

Aksam: 4-5 kasik bezelye kavurmasi

ardindan: 1 yesil cay

1 saat 15 dk yürüyüs/kosu kombisi

cumartesiyi bosverin

Bunlarla nasıl doydun cansucum maşAllah.
Özellikle pazar kahvaltısı protein içermiyor, nasıl tok tuttu seni

Şu an spor yapmaya kalktım. Çok uykum var. Sizdende spor bekliyorum bu gün. Aksatmayalım. Sporu hayatımıza yerleştirmeliyiz, yemek içmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…