çok geçmiş olsun canımm. ne kadar telaşlandığınızı tahmin edebiliyorumKızlar erkek kardeşim Konya da bilgisayar okuyor.Cumartesi günü trenle Ankara ya geldi sabah patlama günü ama allaha şükür bir şeyi yok ufak sıyrıklar ama sarsıntının etkisiyle düşmüş telefonu kırılmış eve gelene kadar ulaşamadık neler neler düşündük allahım kimseye böyle acılar göstermesin
300g almışim
Ay deli benzerini bulmuş
borek Coco star
bende aynı ya yedim ama hala canım istiyo hiç bulaşma bence geçmiyo çünkü yine aynı şekilde istiyo geçeydi de kurtulaydımKizlarr ben bu gun boll boll yumurta yedim sabah 2 oglen 2 yumurta :) aralarda kendi hazirladigim meyve suyunu iciyorum seker yok tabi. Toplamda 2 dilim de ekmek yedimm ve gunu kapattim :) yalniz regly donemindeyim ve canim cok cikolata istiyorr napicam bilmiyorumm :/
Canım çekirdeksiz üzğm varya hani. Onun üzerine kakao dökük yemeye nibayılıyorum ben. Çikolata gibi oluyor. Yada sevdiğin bir meyvenin üzerine dök ye. Muz bile olabilir.Kizlarr ben bu gun boll boll yumurta yedim sabah 2 oglen 2 yumurta :) aralarda kendi hazirladigim meyve suyunu iciyorum seker yok tabi. Toplamda 2 dilim de ekmek yedimm ve gunu kapattim :) yalniz regly donemindeyim ve canim cok cikolata istiyorr napicam bilmiyorumm :/
Oo baya bi uzun benim koşu bandına olcuyor diyetisyenle aynı çıkmıştıdudujan gecmis olsun tatlim @erigim gündüz dartilmak yok yarin sabahki degeri ciddiye alabilirsin cnm ha bu aletin adi türkce nedir bulamadim sporcu arkadasimiz bilir belki söyle oluyor cildinizi SIKiyorsunuz cekiyorsunuz ve ne kadar cilt geliyorsa ne kadar kalinsa o kadar yag orani var demektir 3 5 yada vücüdünüzün 7 yerinde ölcüm yapip hesaplanabiliyor
Yatmadan kilolu kadın resimlerine bak belki etkili olursporla telafi edicem akşam onları da cocostar hala istiyorum yemek rüyamda çirkin şeyler göreyim de kantindekilere gitmesin aklım
3neyve gu içinde normal senin 4olmus ama menumde güzelÇok yorgunum. Dersler iyice yoğunlaştı. Menüme geçeyim:
Kahvaltı:
Yarım yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin
Domates salatalık
Ara: türk kahvesi, 4 gün kurusu
Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 kırmızı erik
Ara: 1 yeşil elma
Akşam 2 but tavuk
1 kepçe yayla çorbası, salata
Ya hiç tok hissetmedim bu gün. Vakştte yoktu açlıpı düşünmeye. Hep canım tatlı birşeyler istiyor. Elma ve kayısı o yüzden oldu. Çok göze batıyorlar. Dünde baya meyve ağırlıklıydı. Açım hala. Tarçınlı yeşil çay içcem şimdi.
Canim akşam yemeğini çok geç saate bırakmadudujan cok gecms olsun canim cok sukur bi sey olmams kizlaar benmde hastalgm tam anlamiyla gecemedi ya ozellkle sabahlari bogazm cok kotu oluyo neyse havalar sogudu dikkat edelimmm menumu aksam yemgmden snra yazcm ins seviliyosnzzzz heeyyy kaptannn hosgeldin
evet hemen sağlıklı atistirmalik edinnİşten gelip yatmış tim biraz bu saatte kadar uyumuşumçok yorgun hissediyorum hala. Benim acil bir düzen oturtmam lazım. Bugün yeme düzeni berbattı
En iyisi market yapıp küçük süt yoğurt vb almak yanıma. Yoksa gözüm dönüyor açlıktan evegelince
Bunlarla nasıl doydun cansucum maşAllah.isdeeydim kizlar kusura bakmasin ihmal ettim biraz burayi
pazartesi 12.10
sabah: menemen, ceviz, peynir, zeytin
aksam: yaban mersini, cashew, badem, karisimi 220 kalori hazir pakette kavrulmamis + 1 bardak büyük süt
ardindan ise gittim
Suan: 10 Badem 1 bardak süt
Spor : is cikisinda düsündüm ama cok gec ciktikyarin mutlaka sporumu yapicagim
pazar menüsü 11.10:
sabah: 1kayisi, 4 erik, 1incir, ceviz
Aksam: 4-5 kasik bezelye kavurmasi
ardindan: 1 yesil cay
1 saat 15 dk yürüyüs/kosu kombisi
cumartesiyi bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?