• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin
Butun hafta sonu gozumu acamadan yattim. Iyilesemedim ama dun mecbur ise geldim. Islerimi yapmaya gucum olmayinca burayada yazamadim.
Cumartesi menumu vermistim.
Pazar gunu de tavum suyun corba ictim ogunlerde. Onun disinda 1 tane trabzon hurmasi yedim.
Dun de kahvaltida kasai tost ve sut
Ogle yemeginde muz yedim sadece.
Aksam da ne kizarmis balim yedim. Salata ile birlikte. Baliklari saymadim ama baya yedim. Bir dilimde ekmek.
Neyse bugun toparlcam durumu ins.

Merhaba kizceler naberrrr
Menum
Sabah
Kepekli sandvic 1 elma yesil cay
Ikindi
Ici alnms ekmege et doner gbi bi sey ayran
Aksam
4 5 yk kiymali patates
Bi kase yogurt
2.5 lt su
Spor
Yaklask 2 saatlik yuruyus
Yapablrsem birazdan jillian
Et döner ekmek arası yenmiş gibi birşey yok bunun cezası yok çünkü sporun güzel ama ben olsam akşam et donerden sonra patates yemezfim salata çorba ayran yeterdi sanki sporun güzel ama :KK9:
Menum
Sabah 8 00 gibi
2 dilim ekmek
Çık az peynir
2 zeytin
Ara bir küçük süt
Sat 14 00 gibi
1 ayran 1 kaşarlı tost ( kicuk)
AkSam 6 da eve gelince
1 bardak süt
1 küçük poca :KK12:
Akşam yemeği
2 kaşık makarna
3 kaşık süzme yoğurt ile çorba gibi yaptım
Evde ne salata malzemesi nede başka birşey kalmamış :KK43: bu kadarla yetindim
Bugun çok iyi geçmedi ama 3000 adım atmisim ki son 3 günde sadece 2000 olduğu düşünülürse rekor
Çok yorgunum hala.
Yarın yanıma meyve süt vb alacağım . Oglen Yemek içinde birseyler dusunecegim artık. En azından yanıma bol meyve alırım yoğurt falan alırım onu yerim öğlen diyorum . Karbonhidrat tan iyidir. Saklama kabına yulaf ezmesi ile Corn Flakes te koyabilir im. Yarın bir ara markette yapmam lazım. Offf çok yorgun geldim bugün nasıl yapacam bilmiyorum . Hala her yerim ağrıyor . Ayak şişti :mad:
Yarın sabah daha kuvvetli yiyeyim en iyisi acikmaysyim. Yumurta falan yesem iyi olur:KK51:
Eşine şöyle yada bu işin böyle olacağını biliyordum neden önceden hazırlığını yapmasını hadi bu kısmı geçtik
Akşam ki poğaça ne ki küçüğü büyüğü yok bence poğaça pogacadir nokta :KK62: akşam yine makarna :stop: birincisi evde pogacanin ne işi var ikincisi acilen sağlıklı bir alışveriş yap buzdolabında bunlar olmasin :KK20: artık diyet psikolojinin otursun yoksa karışmam:KK4:
spor yapmaya gidiyorum eşlik eden yok muu?
:KK71::KK71::KK71:
Selam kızlar

Menüm;

Sabahı türk kahvesiyle geçiştirdim.
Öğlen: 1 kepçe kuru fasulye , 1 kase ezogelin çorba, lıght yoğurt, salata, 1 kaşık amerikan salata
Akşam; 3 kaşık menemene 1 yumurta kırp yedim. Sonra arkadaşıma gittim ilk defa yemek yapmıştı zorla tadına bak dedi. 1 kaşık pilavla, 2 kaşık patates yemeği yedim. Sonrasında 1 saat yürüdüm.

İzne ayrıldım bugün, gün içindede yoğun olduğum için giremedim. Bide keyfim hiç yok kızlar.
kaç gün izinlisin ay bide kahvaltıyı atlama bence kahvaltı mutluluk salgiliyor :KK68:

Bunlarla nasıl doydun cansucum maşAllah.
Özellikle pazar kahvaltısı protein içermiyor, nasıl tok tuttu seni

Şu an spor yapmaya kalktım. Çok uykum var. Sizdende spor bekliyorum bu gün. Aksatmayalım. Sporu hayatımıza yerleştirmeliyiz, yemek içmek gibi.
Erkenden kalkmisson ne guzel videodan mi spor yapiyosun hangisini yapiyosun? Tebrik ediyorum azmini arkadasim.

Gunaydin erigim
Bebegin hastaydi yanlis hatirlamiyorsam nasil oldu?
Minik iyilesmistir ins.

Gunaydin kizlarrrr. Nailsiniz? Benim cmtesi aksamindan beri keyfin yok. İşyerindeki yoneticimle aramda sorunlar var neredeyse 1 yildir. Adam resmen bana mobbing yapiyor. Çok canimi sıkıyor.

Gunaydin kizlarrrr. Nailsiniz? Benim cmtesi aksamindan beri keyfin yok. İşyerindeki yoneticimle aramda sorunlar var neredeyse 1 yildir. Adam resmen bana mobbing yapiyor. Çok canimi sıkıyor.
Gunaydin
Is yeri sorunu tum hayati etkiliyor. Ins cozume ulastirirsin bi an once.

Gunaydin erigim
Bebegin hastaydi yanlis hatirlamiyorsam nasil oldu?
Minik iyilesmistir ins.
Daha iyi canım sukur
şikayet et canım tüm haklarını alırsın zaten

Canim cmtesi aksami mail atmis savunma istiyorum diye bende dun bu istediğinizi kabul etmiyorum ben savunulacak bisey yapmadim. Eğer çok isterseniz insan kaynaklarına bildirin onlar tarafından resmi savunma istensin kayda geçsin dedim. İnş. İstenirse bende yazarim. O zaman kimin Basi agirir görürüz
Daha iyi canım sukur
şikayet et canım tüm haklarını alırsın zaten

Erkenden kalkmisson ne guzel videodan mi spor yapiyosun hangisini yapiyosun? Tebrik ediyorum azmini arkadasim.
Teşekkür edrim canım. Normalde 5 te kalkıyorumda bu gün dersim daha geç. Evet videodan jillian yapıyorum. Sonra sıcak suyla duş alıyorum. Aslında spor insanı yormuyor tam tersi dinlendiriyor, gün boyu zinde oluyorum. Yabancı bir forumda okumuştum bu gün çok yoruldum koşuya gidip dinleneyim diyordu. Neden bilmiyorum ama bana çok mantıklı geldi. Benim kafam çok dolu hep düşünceli dolanırım. Hep çözmeye çalıştığım, yoluna koymaya çalıştığım birşeyler vardır. Onun için zihin dinlemesi daha önemli ve spor zihni dinlendiriyor. Aç karna spor yapınca vücut yağlardan yakmaya başlıyor ya daha az acıkıyorum. Mutluluk hormonu salgılanıyor zaten. Avrupa milletlerine baktığımızda onların spor ve beslenme konusunda daha düzenli yaşadığını farkediyoruz. Başarının önemli bir kısmı da bu bence. Bizim de millet olarak düzenli bir hayat yaşamaya daha fazla önem vermemiz gerek. Sabah kalkıp spor yaptığımı görenler şaşırıyor. Olması gereken böyle, asıl sen sağlığını nasıl bu kadar kale alıyorsun diyesim geliyor yurttaki arkadaşlarıma.

Teşekkür edrim canım. Normalde 5 te kalkıyorumda bu gün dersim daha geç. Evet videodan jillian yapıyorum. Sonra sıcak suyla duş alıyorum. Aslında spor insanı yormuyor tam tersi dinlendiriyor, gün boyu zinde oluyorum. Yabancı bir forumda okumuştum bu gün çok yoruldum koşuya gidip dinleneyim diyordu. Neden bilmiyorum ama bana çok mantıklı geldi. Benim kafam çok dolu hep düşünceli dolanırım. Hep çözmeye çalıştığım, yoluna koymaya çalıştığım birşeyler vardır. Onun için zihin dinlemesi daha önemli ve spor zihni dinlendiriyor. Aç karna spor yapınca vücut yağlardan yakmaya başlıyor ya daha az acıkıyorum. Mutluluk hormonu salgılanıyor zaten. Avrupa milletlerine baktığımızda onların spor ve beslenme konusunda daha düzenli yaşadığını farkediyoruz. Başarının önemli bir kısmı da bu bence. Bizim de millet olarak düzenli bir hayat yaşamaya daha fazla önem vermemiz gerek. Sabah kalkıp spor yaptığımı görenler şaşırıyor. Olması gereken böyle, asıl sen sağlığını nasıl bu kadar kale alıyorsun diyesim geliyor yurttaki arkadaşlarıma.
Takdir ediyorum seni. Yurtta oldugum zamanlari dusununce. 5 te kalkmis olabilme ihtimalimi bile hayal edemedim. Dusuncelerine tamamiyle katiliyorum ama uygulama noktasinda sikintim buyuktu. Artik azim ornegimsin Ahucum. Gercekten hayran kaldim nazarim degmesin. Masallah diyeyim. Aksam kacta yatiyosun? Dedigin gibi vucut sporla dinclestikce az uyku daha dinc yapiyor insani. Bakalim ben de pesinden gelmeyi basarabilecek miyim?

T
Takdir ediyorum seni. Yurtta oldugum zamanlari dusununce. 5 te kalkmis olabilme ihtimalimi bile hayal edemedim. Dusuncelerine tamamiyle katiliyorum ama uygulama noktasinda sikintim buyuktu. Artik azim ornegimsin Ahucum. Gercekten hayran kaldim nazarim degmesin. Masallah diyeyim. Aksam kacta yatiyosun? Dedigin gibi vucut sporla dinclestikce az uyku daha dinc yapiyor insani. Bakalim ben de pesinden gelmeyi basarabilecek miyim?
Teşekkür ederim Mervecim. :) Akşamları 10 da uyumak istiyorum aslında ama uykuöm gelmiyor. 11 gibi uyuyuorum ki kilo vermede uykuda çok önemli çünkü uykusuz kalınca vücut hem yağ yakmıyor hemde açıkacak hormonlar salgılanıyor. Aslında benim bunu yapabilmemin en büyük sebebi sünnete uyabilmek. Sabah namazından sonra insanların nasibinin dağıtıldığı bir vakitte, zihnende en dinç olunan vakitte uyumak istemiyorum. İyi bir müslüman ne olursa olsun hayatında disiplini sağlayabilmeli.

Et döner ekmek arası yenmiş gibi birşey yok bunun cezası yok çünkü sporun güzel ama ben olsam akşam et donerden sonra patates yemezfim salata çorba ayran yeterdi sanki sporun güzel ama :KK9:

Eşine şöyle yada bu işin böyle olacağını biliyordum neden önceden hazırlığını yapmasını hadi bu kısmı geçtik
Akşam ki poğaça ne ki küçüğü büyüğü yok bence poğaça pogacadir nokta :KK62: akşam yine makarna :stop: birincisi evde pogacanin ne işi var ikincisi acilen sağlıklı bir alışveriş yap buzdolabında bunlar olmasin :KK20: artık diyet psikolojinin otursun yoksa karışmam:KK4:

:KK71::KK71::KK71:
kaç gün izinlisin ay bide kahvaltıyı atlama bence kahvaltı mutluluk salgiliyor :KK68:

Aynen canım bnde kahvaltıyı çok seviyorum. Haftayı kapatıyorum. Bide kasımda gideceğim izine o zaman izmire kardeşimin yanına gidicem.

Doktora gittim kızlar. Dahiliyede kan testi verdim yarın çıkacak sonucu. Göğüs için genel cerrahiden randevu almam gerekiyor, eve geçince almaya çalışcam inş iznimde hallederim.

Hastaneye aç gittiğim için kan testinden sonra bi simitin yarısından daha az yedim.

Ya kızlar kuzey hiç duadi yüz kere akintim boşa Gotti masalimsii masalimsii inşallah hormonaldir cerrahiye gerek kalmaz
Ahufizar Ahufizar katılıyorum
@kimyager iyi yapmışsin canım resmi yoldan halletsin madem savunma istiyor zirt pirt

B bugun evde beyaz ekmek vardı ve ben tabiki yemedim karatay tarı kahvaltı yaptım sabah tartildin kilo almamisin hatta 100g verip dinmusum kısa tatilimden :)

Ahufizar Ahufizar haklisin iyi bir müslüman aslen çok disziplinli olur..
Ve evet burda görüyorum misal yagmur yagiyod yinede almanlar kosuya cikiyor. Zaten cogunum köpegi oldugu icin günde en az 2 kere yürüyüşe cikiyor adamlar ama burdada yavas yavas amerikada gibi herseyl xxl olmaya basladi 800gr yada 1 kilo nutelle kavanozumu olur :KK57: neyse ben ac halimle bir yürüyüse cikayim. Ayrica vucudunuz yaptigniz sporu sever ve alistiysa bir gün yapmayin o sporu ariyor :oops: ohhh bugün isde yok..:KK71: ahum o pazar pazartesi menüler cuma ve cumartesinin telafisiydi :rolleyes: birde istahim hic yoktu :KK43:

Dün mesai kaldik yine gec cikmistik ama.karnim nasil ses cikariyor hemende uyulmuyor 5 saat ayakta calistinlktan sonra..bir an cikolqta yigcektim..burasi aklima geldi + o cikolatanin vücüdümdaki yag yakma mekanizmasini nasil etkileyecegi aklima geldi :KK11:
Biraktim 1 su bardagi süt badem tükettim umarim dogru yapmisimdir gece vakti uymadan önce baska ne yenilebilir ki ??

Ya kızlar kuzey hiç duadi yüz kere akintim boşa Gotti masalimsii masalimsii inşallah hormonaldir cerrahiye gerek kalmaz
Ahufizar Ahufizar katılıyorum
@kimyager iyi yapmışsin canım resmi yoldan halletsin madem savunma istiyor zirt pirt

B bugun evde beyaz ekmek vardı ve ben tabiki yemedim karatay tarı kahvaltı yaptım sabah tartildin kilo almamisin hatta 100g verip dinmusum kısa tatilimden :)

Ben dedim.ama sabah dartil o darti gün icerisinde yalan söyliyor diye :KK66::KK76:

Tunaydin kizlar
aksam yazamadim k.bakmayin misafirlige gittik geldigmizdede cok gec olmuştu

dunku menum

sabah
haslanmis yumurta
1kk peynir
6c7 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

ogle
3 yk mihlama
2 kepekli ekmek

aksam
2 parca tavuk kanat
2 dolma biber (bahce biberiydi kizlar cok kucukdu toplasan 1 biber yapmaz)

Misafirlige gidincede
bi dilim pasta yedim o_O

ceza verin bana ya ben akillanmam ceza istiyorum :mad:

Sevgili Şirinemim Melekleri yeni girebildiğim için tebriğim geç kaldı :oops::oops: geçen haftaki yarıştan dolayı hepinizi tebrik ederim sizinle yarışmak bir zevkti:nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:Hepimiz için güzel bir motivasyon oldu ileirki haftalarda rövanşı yapmak dileğiyle hepimize sağlıklı kalıcı zayıflamalar :KK68::KK68::KK68::KK68:

Back