Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hanımlar. Bu sabah telefonum çalmadı ya. Oysaki onu bekliyordum yarı uyur şekilde. Oyyy oy
Canım üzme bence kendini bu kadar. Bende poğaça tatlı falan yedin sandım. Pişmanlık yok bunları telafi edersin Allahın izniyle. Bu hafta güzel spor bekliyorum senden. Her zaman açık büfe kahvaltıya gitmiyoruz sonuçta. Yani kaptanımız falan kızar mı bilmiyorum ama ben böyle düşündüm. Ama başka şeyler yesen çok kızardım

Gunaydin kizlarrr. H.sonunu o kadar yoğun geçirdim o kadar Yoruldum ki buraya hic ugrayamadim. Cumartesi ggününü biliyorsunuz sabah ise gittim, öğlen gibi anlamla aksama kadar alisveristeydim, akşamda kinaya gittim.
Dun de gelinimizin bohcasi gidecekti. Sabah kalktim anneme geçtim. Kahvaltu hazirlik falan.sonra bohça goturduk. Aksam ustu yine anneme geçtim. Gelen giden falan derken aksam 23.30 ta eve geldim. Duş alip yattim. Off çok yoruldum. Sizler de baya kaynatmissiniz. Aramiza yeni gelen arkadaşlar olmuş.

Dünkü menüm,
11:00 kahvalti, çeyrek simit 1 yumurta 5 zeytin, peynir, domates, cay

15:00 Ara marulla birlikte 1 mercimek köfte, 3 sarma, 2 çatal seker pare ( ama ikram edilen tabagi görmeniz lazimdi pogacalqr, 3-4 çeşit börek, kek, baklava bir suru şey vqrdi yemedim)
Ara cay ve türk kahvesi
21:00 aksam bir kase yoğurt ( aksam yemek hazirlandiginda çok geçti o saatte yemek istemedim bende sadece yoğurt yedim)

Eki Görüntüle 1654151

Küçük bi pazar kaçamağına ne dersiniz kızlar 14.takimdan sevgiler @erigim

Tüh gördün mü halbuki ne tatlilar bi tatsaydiniz bari biraz kremasindan ye memnun oldum cansucum son teklif bi sıcak cikolata için bak havalar soğudu içiniz ısınsın
Sıcak çikolatadan neymiş mis gibi turk kahvesini yapar yanında kuru meyve yeriz biz
Ay canım yok yok almayalım cupkek filan bıktık onlardan yıllarca totomuza yapistilar

Ayy bide dun kalca egzersizi yaptm ya bugun bacaklarim cok fena oturuken merdiven cikarken fln cok fena aciyo
Afiyet olsun yöresel takilmissin dün :
Sağol teşekkür ederim daha iyi olur umarım
Sporu yapmayınca vücut yaptıkça nasıl çalışacak kolay gelecek
ben dün onun üçüncü seviyesini yaptım pert oldum varya ama hamlık felan yok bende sadece yaparken mızmızlık ettim azcık şimdi spora kaçıyorum ama kalçaya tövbe bugün
O kiloda kalça oluyomu yüzünü çekmeden vücudunu bi cekte at bakalım merak ettim
Bokwa fitness deneyebilirsin
Bol meyveli geçmiş :) gayet güzel atlatmissin kisiri
Hayirli olsun iş günün
Ama su bir iki patatesleri girmeyelim artık malum ayağından dolayı spor yapamiyorum o bir iki bir iki seni engelliyor
Hemen ılık bir limonlu suyla usumemisi durdyruyoruz dimu ama sen son gaz ver su kalanları
Kosu bandını uzun sure kullanma dizilerde eğilme yapıyor
Maşallah kızlar,tebrik ederim kg vermiş herkes
Sağol canım fasulyede 1g olmuş
Spor görelim artık spor
Canım menunde öyle kötü birşey yok telafi edilecek şeyler üzülme
Eve geçemedi bugün dönüyoruz gece migrenim tuttu daha doğrusu 18:00gibi gece ikiye kadar kuvrandim malum çocukta emiyor zirt pirt kalk zaten kafam yerinde değil afedersiniz kustumda rahatladim kuzey ilk uykusuna yattı kahvaltı edip cikariz inşallah
simitciiiiii
Az daha yiyecektim fircayi son anda iki çatal olduğunu fark ettim iki şekerpare diye okuyunca

Günaydın kizlar. Yağmurlu bir antalya sabahın a uyandım. Uzun zaman zora ilk iş günü . Pek bakamayabilirim size gelen giden bugün çok olur . Hepinize iyi gunler benim acil uçmam lazım ise doğru geç kaldım

@erigim canım bişey sorucam. benim evde limon kalmamış. markete gidip alıcam ama limonlu su içmek için limon olmadığında limon tuzu kullansam olur mu?

günaydın canım
Günaydın 10.takımın 10numara hatunlari

masalimsii alintim yok olmuş menun çok güzel canım

günaydın tatlım sanada. geçmiş olsun, dikkat edin

masalimsii günsydın canımm. çok geçmiş oldun. okudum ama yazacak fırsatı bulamadım. canım gögüs ağrın varsa büyük ihtimalle prolaktin hormonun yükselmiştir. bence dahiliyeye git hormon testlerin yapılsın. eğer bi sorun varsa dahiliyeden endokrin bölümüne (hormonlar ile ilgilenen bölüm) sevk etmelerini söyle. çünkü endokrin bölümü artık yan ana dal oldu ve dahiliyeci kayıt açmadan randevu alıp gidemiyorsun. önceden direk randevu alıp gidiliyordu.

tskler cnm birde 3 cülük bizde
Evet cnm,dün baktım. Hayırlı olsun.seni ayrıca tebrik ediyorum,maşallah...

Evet cnm,öyle yazıyor. Ama biz biraz geriden geliyoruz sanırım.geç döllenme olmuş,doktorum değerin SAT ile uyumlu değil dedi.kızımda da öyle olmuştu. Sağ saglim kucagimiza alırız inş (amin)

saol tatlım. aynen dahiliyeden randevu almıştım zaten testler yaptırmak için, hormon testide isteyeceğim.

dün sandviç hazırlayamadan uyuyakaldım. sabah sade türk kahvesi,su ve 3 bardak çay içtim. metabolizmam düşmesin diye sıvı şeyler içeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…