• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim gecmıs oldun canım kuzumuza dıkkat et evınıze gecnce rahatlar ıns zaten
K Kirmizibaloncuklar hosgeldın canımm ayaklarına saglık:KK54:demk spırcsn bende boleybol oynadm bı donm ama sen kadar profesynl degldm elbtte okulhaytmda oyndm snra Brakmk zornda kaldm ama hala ılgm vardr baylrm canm benm gobek be ozellkle yanlar ve basenler var bana önerebılecegın ne olblr bıde ıns bu hafta yuzmye baslcm ogrenblrsmhaftda 2 gun feln ıns o da etkılı olur:KK56:
En iyisi kosmak, hiz ilk zamanlar icin onemli degil onemli olan sureklilik :)
K Kirmizibaloncuklar canim hoşgeldin takimimiza, ben Derya. Hep beraber kilolarimiza bye bye diyeceğiz :))
Umarimmm :)

Slm kızlar yanımda öğlen için yemek getirmemistim. Yemekhane cok uzak geldiy bu ayakla da dışarı çıkmam zor . Aç kaldım :KK70: yemek siparis etsem şimdi fast food ağır olacak . Neyse biraz aç ac Takılayım. Vucudumdaki yağ idare eder nasıl olsa :KK70:

Slm kızlar yanımda öğlen için yemek getirmemistim. Yemekhane cok uzak geldiy bu ayakla da dışarı çıkmam zor . Aç kaldım :KK70: yemek siparis etsem şimdi fast food ağır olacak . Neyse biraz aç ac Takılayım. Vucudumdaki yağ idare eder nasıl olsa :KK70:
canım lokanta falan yok mu? çorba salata falan istesen

Herkese gunaydiiin. Gerci nerdeyse aksam olucak :)
Sabah 1 dilim ekmek,yumurts,domates,salatalik,zeytin yedim. Ya ben her sabah ayni seyleri yiyorumo_Oo_O ama kahvaltida baska da ne yenirki..
Kizim uyuyirken zeytinyagli taze fasulye pisirdim, aksam da bilca onu yerim :)
Sabah tartildim, kilom hala ayni gram oynama yok.

zhifangjia-2.webp

arkadaslar böyle bir aletle cok basit bir sekilde vücüdünüzdaki yag oranini ölcebiliyorsunuz..cokta ucuz birsey..ben her 4-5 kiloda bir ölcüm yapmayi düsünüyorum :rolleyes::rolleyes: bakalim neler cikacak :oops:

canım lokanta falan yok mu? çorba salata falan istesen
canım kesin vardır da. Daha yeniyim bilmiyorum hicbiryeri . Asansör bozukmus çıkamadım yukarı. Bugünkü mecburen tost söyledim bir yerden . Kaşarlı tost çok sağlıklı olmadı menum ama olsun bakalim

@erigim canım bişey sorucam. benim evde limon kalmamış. markete gidip alıcam ama limonlu su içmek için limon olmadığında limon tuzu kullansam olur mu?
Olmaz canım odsmyapar limon tuzu
@erigim canım kuzey nasıl oldu? çok geçmiş olsun. tam hava değişimi ya aman dikkat herkes hasta oluyor. @Ahufizar judiee judiee alpikesonsuz alpikesonsuz kızlar sizde çok dikkat edin. bende çok üşüyen biriyimdir. havalar soğuyunca elim ayağım hiç ısınmaz.
Sağol canım daha iyi burnu akiyo ara sira
Evet cnm,dün baktım. Hayırlı olsun.seni ayrıca tebrik ediyorum,maşallah...

Evet cnm,öyle yazıyor. Ama biz biraz geriden geliyoruz sanırım.geç döllenme olmuş,doktorum değerin SAT ile uyumlu değil dedi.kızımda da öyle olmuştu. Sağ saglim kucagimiza alırız inş (amin)
Amin canım inşallah
Ac takılınca yağ yakmiyo işte stok yapiyo
Eki Görüntüle 1654768
arkadaslar böyle bir aletle cok basit bir sekilde vücüdünüzdaki yag oranini ölcebiliyorsunuz..cokta ucuz birsey..ben her 4-5 kiloda bir ölcüm yapmayi düsünüyorum :rolleyes::rolleyes: bakalim neler cikacak :oops:
Nasil olculuyo ki :D
canım kesin vardır da. Daha yeniyim bilmiyorum hicbiryeri . Asansör bozukmus çıkamadım yukarı. Bugünkü mecburen tost söyledim bir yerden . Kaşarlı tost çok sağlıklı olmadı menum ama olsun bakalim
bakk bak kaşarlı tost hee akksami çok hafif atlat

Kızlar erkek kardeşim Konya da bilgisayar okuyor.Cumartesi günü trenle Ankara ya geldi sabah patlama günü ama allaha şükür bir şeyi yok ufak sıyrıklar ama sarsıntının etkisiyle düşmüş telefonu kırılmış eve gelene kadar ulaşamadık neler neler düşündük allahım kimseye böyle acılar göstermesin :(

Sıcak çikolatadan neymiş mis gibi turk kahvesini yapar yanında kuru meyve yeriz biz
Ay canım yok yok almayalım cupkek filan bıktık onlardan yıllarca totomuza yapistilar :KK70:

Afiyet olsun yöresel takilmissin dün :
Sağol teşekkür ederim daha iyi olur umarım
Sporu yapmayınca vücut yaptıkça nasıl çalışacak kolay gelecek

O kiloda kalça oluyomu yüzünü çekmeden vücudunu bi cekte at bakalım merak ettim :KK70:

Bokwa fitness deneyebilirsin

Bol meyveli geçmiş :) gayet güzel atlatmissin kisiri

Hayirli olsun iş günün
Ama su bir iki patatesleri girmeyelim artık malum ayağından dolayı spor yapamiyorum o bir iki bir iki seni engelliyor :KK43:

Hemen ılık bir limonlu suyla usumemisi durdyruyoruz dimu ama sen son gaz ver su kalanları :KK70:

Kosu bandını uzun sure kullanma dizilerde eğilme yapıyor

Sağol canım fasulyede 1g olmuş :KK70:

Spor görelim artık spor
Canım menunde öyle kötü birşey yok telafi edilecek şeyler üzülme

Eve geçemedi bugün dönüyoruz gece migrenim tuttu daha doğrusu 18:00gibi gece ikiye kadar kuvrandim malum çocukta emiyor zirt pirt kalk zaten kafam yerinde değil afedersiniz kustumda rahatladim kuzey ilk uykusuna yattı kahvaltı edip cikariz inşallah
simitciiiiii
Az daha yiyecektim fircayi son anda iki çatal olduğunu fark ettim iki şekerpare diye okuyunca :KK70:

internetten bulayım benzerimi kıyafetle olunca belli olmuyorlar çıplak lazım : 79muydu neyi eskiden belim potter sorunca ölçmüştüm şimdi 72,5 basen de o zaman 98di şimdi 94 boyun 30 göğüs 90 hiç göbek yokmuş gibi duyuor artık tişörtlerden ama oturunca merhaba diyolar :D :D

alttaki kızda basenler çıkık durmuyor pek ama benimkiler daha belirgin yüksek bel pantolon giymek istiyorum o yüzden gidecek onlar hıh :KK12:

Eklentiler

• J7WWlJ.webp
    J7WWlJ.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
sabah:
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1bardak mandalina suyu

ara: 4 parça etiform kepekli bisküvi
1-2dilim mandalina

öğle: 1cocostar/canım hala çok istiyo regl affedin :(

akşam:
2peynirli börek/1/4yufka toplam
1kase susuz kuru fasulye
birkaç kaşık yoğurt

bir mandalina suyu daha içerim birazdan heryer mevsim geçişinden hastalık doluşmaya başladı kaparsam uzar süreç :(

su ve sporu dersleri halledince yazarm daha bişe yapmadm

öğleni eksik yazmışım eti formdan dilim daha var geri kalanını yedim

Kızlar erkek kardeşim Konya da bilgisayar okuyor.Cumartesi günü trenle Ankara ya geldi sabah patlama günü ama allaha şükür bir şeyi yok ufak sıyrıklar ama sarsıntının etkisiyle düşmüş telefonu kırılmış eve gelene kadar ulaşamadık neler neler düşündük allahım kimseye böyle acılar göstermesin :KK43:
Geçmiş olsun canım allah korusun . İnşallah bu gunlerde geçer. Ülke sakinlesir :(

Kızlar erkek kardeşim Konya da bilgisayar okuyor.Cumartesi günü trenle Ankara ya geldi sabah patlama günü ama allaha şükür bir şeyi yok ufak sıyrıklar ama sarsıntının etkisiyle düşmüş telefonu kırılmış eve gelene kadar ulaşamadık neler neler düşündük allahım kimseye böyle acılar göstermesin :KK43:
Ay allahım kolay değil geçmiş olsun canım Rabbim korumuş

Ankaraya giriş yaptik sukur evini özledim ama tartışan korkuyorum :KK43:
300g almışim :(
internetten bulayım benzerimi kıyafetle olunca belli olmuyorlar çıplak lazım : 79muydu neyi eskiden belim potter sorunca ölçmüştüm şimdi 72,5 basen de o zaman 98di şimdi 94 boyun 30 göğüs 90 hiç göbek yokmuş gibi duyuor artık tişörtlerden ama oturunca merhaba diyolar :KK70: :KK70:

alttaki kızda basenler çıkık durmuyor pek ama benimkiler daha belirgin yüksek bel pantolon giymek istiyorum o yüzden gidecek onlar hıh :KK12:
Ay deli benzerini bulmuş :D
sabah:
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1bardak mandalina suyu

ara: 4 parça etiform kepekli bisküvi
1-2dilim mandalina

öğle: 1cocostar/canım hala çok istiyo regl affedin :KK43:

akşam:
2peynirli börek/1/4yufka toplam
1kase susuz kuru fasulye
birkaç kaşık yoğurt

bir mandalina suyu daha içerim birazdan heryer mevsim geçişinden hastalık doluşmaya başladı kaparsam uzar süreç :KK43:

su ve sporu dersleri halledince yazarm daha bişe yapmadm
borek Coco star :(

Back