Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar çok koşturmaca li bir gündü. Ancak geldim kuaför gittim yarın ise başlayacağım saç baş dağınık. Boya kesim yapıldı sonra market. Şimdide dışarı Çıkacağı z eşimle çoook yorgunum oysa.
Ahu ceza 50 mekik yaptım. Bugün biraz da yürüdüm . Yarım saat kadar ama yavaş yavaş tabii birazdan menümü yazarım.

Hosgeldin cnm ben cansu kaptan yardimcisiydimda.. hic cupcake sevmem ben sevmiyorsam takimda sevmiyordur yanlis yerden istah kabartmaya calistin basks zamana kaldi artik

Tüh gördün mü halbuki ne tatlilar bi tatsaydiniz bari biraz kremasindan ye memnun oldum cansucum son teklif bi sıcak cikolata için bak havalar soğudu içiniz ısınsın

Tüh gördün mü halbuki ne tatlilar bi tatsaydiniz bari biraz kremasindan ye memnun oldum cansucum son teklif bi sıcak cikolata için bak havalar soğudu içiniz ısınsın
biz birbirimizi ısıtırız canım bu arada karamelli miss gibi trileçemiz vardı yermisiniz buyrun ikram edelim misafirimizsiniz sonuçta yemezseniz küseriiiz :)

Selam kizlar

bugun misafirim vardi giremedim nete

@erigim kuzuna gecmis olsun canim umarim cabuk atlatir@Kirmizibaloncuklar sense aramiza hosgeldiin

hemen menume geciyorum
sabah
2 dilim ekmek
ciger ama kizartma degil soganla kavurup yapti kv
biraz peynir
zeytin 6 7 tane

ara ogun yok
aksam
biraz 5 yk keske
biraz da islama yedim (eti haslayip altina yufka seriliyo internetten gorseline bakabilirsinz bilmiyosajiz) ben daha cok etinden yedim
bol salata

bukadaaaarrrr

Ayy bide dun kalca egzersizi yaptm ya bugun bacaklarim cok fena oturuken merdiven cikarken fln cok fena aciyo
ben dün onun üçüncü seviyesini yaptım pert oldum varya ama hamlık felan yok bende sadece yaparken mızmızlık ettim azcık şimdi spora kaçıyorum ama kalçaya tövbe bugün

ben dün onun üçüncü seviyeptım pert oldum varya ama hamlık felan yok bende sadece yaparken mızmızlık ettim azcık şimdi spora kaçıyorum ama kalçaya tövbe bugün
Ben bugin spor yapamicam cok yorgunum yarin leslie yapip ertesi gunu kalca egzerszi yapcm

Bugünkü menü:

Kahvaltı kıymalı menemen, peynir, domates, salata, 1 dilim tb ekmeği

Akşam: bol salata ve hamsi buğlama

Birazdan yeşilçay içeceğim. Sonrada uyurum heralde.
Bayıldım menüne

Kastamonulu musun sen kız. Onlar çok yapar ıslama. Baya teryağlı oluyor o.

ben dün onun üçüncü seviyesini yaptım pert oldum varya ama hamlık felan yok bende sadece yaparken mızmızlık ettim azcık şimdi spora kaçıyorum ama kalçaya tövbe bugün
Bende pert olcak video arayışı içindeyim. Ama bende kalöa hiç yok. Üst beden için video tavsiyesi olan var mı? Leslie meslie çok sıkıcı geliyor bana. Yavaş, yavaş. Benimki tempolu ve kısa olmalı çünkü zamanım yok.

Simdiii fark etmissinizdir voleybolcularda aslaa selulit olmaz bunun sebebi surekli yarim egilip kalkmak yani squat basenleri ve selulitleri olanlar kesinlikle squat yapmali!! Basketbol ozellikle bacak kaslarini calistirir sonra da kollari hoplayip zipladiginiz icin ve kosturdugunuz icin gobek eritir bingil bingil olmus tatlis kollariniz varsa kizlarr basketbol oynamayi deneyin derim. Ama en onemlisi ve tek basina yapabilceginiz en guzel spor kosudur. Kosun kizlaaaar :)) hem karlarinizi gelistirip hem kilo verirsiniz. Ustelik coook kolay verirsiniz. Yalniz yemek yedikten 2 saat sonra spor yapin ki bu en erkeni. Yoksa kalp krizi riskini 2 katina katlarsiniz. Hepinizi opuyorum. Eger hicbirsey yapma imkaniniz yoksa ip atlayin

Esim kastamonulu canim yok tereyag koymadik kendi yagi vardi etin sadece

Menüm:.
Sabah:
1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık
Ara:
Büyük fincan sade türk lahveai 3 hurma

Öğle
1 elama, 1 mamdalina üzerine. 1 küçük paket süt, vanilya, tarçın, hindistan cevizi, 2 yk yulaf ezmesi

Akşam: azvık kısır (arkadaşım bana yapmıl ama çatalla yedim toplam 1 kaşık bile yemedim yani. Aynı şekilde barbunyada 2 laşık falan yedim. E halşyle doymadım az önce armut yedim.

Az sonra yeşil çay yada kahve içerim. Arkadaşım çok müşkül durumdaymış onu ziyaret etmek zorunda kaldım. Raporlar bitmedi bu gece bana uyku yok sanırım.

ben kosuyu ac karnina tercih ediyorum yagdan yakiyormus diyorlar en etkilisi böyle diye biliyorum ?

Tamamen ac olursaniz yani misal sabah kalkar kalkmaz yaparsaniz muhtemelen tansiyonunuz duser gozler kararir. Ama kahvalti yaptiniz diyelim aradan 3 saat gecti midenizden aclik sinyalleri gelmeye basladi o zaman giderseniz cok cok yararli olur :)

üst çalışmadım hiç bilmiyorum hedefe 2kg kala ağırlık vericem o tarz şeylere pilates felan dene

Afiyet olsun canım. Keşkenin ne olduğunu bilmiyorum ama menün güzelmiş.

Çok iyisiniz kızlar bu hafta. Aynen devam.
Sagol canim keskek bugdayla yapilan bi yemek oda kastamonuya ozgu bise

Ben bugun sdce masaj yapmadim cnku bacaklarim cok agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…