• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum
Sabah
Yarım dan azıcık fazla poca
Çok az peynir
3 zeytin
1 küçük kase yogurt
Sonra Türk kehvesi
Aksam
6 köfte (küçük boyutta tatlı kaşığı kadar)
3 yemek kaşığı salta
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
2 3 tane küçük patates kizartmasi
Şimdi bir sade soda

Bugün kosturmaktan ara falan yapamadım
Su leptin mu ne vardı o bugün tavan yapmıştır bende :KK70::KK70:
Sabah la aksam arasında 7 saat falan oldu. 50 mekik yarım saat kadarda yürüyüş yaptım
Çok yoruldum her yani ağrıyor duş alıp erken yatmayi düşünüyorum. Sabah işe gideceğim . Bu hızla hazırlanmak için 6 da falan kalmam lazim:KK70: 2 saat de ancak çıkarım evden.

Bayıldım menüne

Kastamonulu musun sen kız. Onlar çok yapar ıslama. Baya teryağlı oluyor o.

Bende pert olcak video arayışı içindeyim. Ama bende kalöa hiç yok. Üst beden için video tavsiyesi olan var mı? Leslie meslie çok sıkıcı geliyor bana. Yavaş, yavaş. Benimki tempolu ve kısa olmalı çünkü zamanım yok.
Michelle jillian mi neydi 20 dk videoları var onu yap. Arkasında iki bayan oluyor biri kolay şeklini diğeri zor olanı yaptırıyor. Ben ziplayabilsem yapacağım onu. Çok faydalı geçen yıl her gün yapıyordum. İlk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra o kadar alisiyorsun ki. Yetmiyor . Hem kardio hem yavaş yaptırdığı için çok güzel yağ yaktiriyor

spor:
leslie 3 miles
500ip

yalnız kızlar havalar soğudukça spor işi zorlaşıyormuş spor yaparken terden boyun tutulması banyodan önce kombi açma derdi banyodan çıkınca tir tir titremeler ki zaten hemencecik şifayı kapan biriyim yandım valla bir an önce hedefe ulaşmam gerek zaten dersler sıkıştırıyor bir yandan üç seneyi aynı anda yetiştirmeye çalışıyorum ilk defa bu kadar yoğunum ama harika bir duygu boş kalmamak inş böyle istikrarlı olurum hayatım boyunca

spor:
leslie 3 miles
500ip

yalnız kızlar havalar soğudukça spor işi zorlaşıyormuş spor yaparken terden boyun tutulması banyodan önce kombi açma derdi banyodan çıkınca tir tir titremeler ki zaten hemencecik şifayı kapan biriyim yandım valla bir an önce hedefe ulaşmam gerek zaten dersler sıkıştırıyor bir yandan üç seneyi aynı anda yetiştirmeye çalışıyorum ilk defa bu kadar yoğunum ama harika bir duygu boş kalmamak inş böyle istikrarlı olurum hayatım boyunca

ins cnm sorma hele burasi almanya...sogudukca nasil yapacagim sporu bilemiyorum..hadi diyelim yaptin tir tir titremek var banyodan sonra vesaire ama bir sekil zayifliycagiz arkadaslar...2 ocak dügün var :rolleyes::KK71:

ins cnm sorma hele burasi almanya...sogudukca nasil yapacagim sporu bilemiyorum..hadi diyelim yaptin tir tir titremek var banyodan sonra vesaire ama bir sekil zayifliycagiz arkadaslar...2 ocak dügün var :rolleyes::KK71:
ooo evleniyormusuuun ilk kez duydum hayırlı olsuun hedefine bir an önce ulaşır da o hep özenilen fizikli gelinlerden olursun sen de inşallah :nazar::nazar: bir foto isteriz before after o zaman hıı :KK66:

ooo evleniyormusuuun ilk kez duydum hayırlı olsuun hedefine bir an önce ulaşır da o hep özenilen fizikli gelinlerden olursun sen de inşallah :nazar::nazar: bir foto isteriz before after o zaman hıı :KK66:
ask olsun öyle birsey olsa ilk duyanlardan biri sizler olurdunuz :KK36: gercekten takimimi cok seviyorum citirlarim benim :KK60: yokkk kiz hemserimin dügünü var ayni mahallede oturuyoruz cocukluk arkadaslarim iste ortaokuldan taniyanlar filan herkez orada olacak :rolleyes::KK71: ben kim evlenmek kim :KK70: olsa bile biri babam vermez :KK12:

ask olsun öyle birsey olsa ilk duyanlardan biri sizler olurdunuz :KK36: gercekten takimimi cok seviyorum citirlarim benim :KK60: yokkk kiz hemserimin dügünü var ayni mahallede oturuyoruz cocukluk arkadaslarim iste ortaokuldan taniyanlar filan herkez orada olacak :rolleyes::KK71: ben kim evlenmek kim :KK70: olsa bile biri babam vermez :KK12:

aa öyle deme baban anneni nasıl almış peki verir verir üzülme sen ordaki düğünde de en göze çarpan sen olursun umarım ilerde de en gözde gelin :)

aa öyle deme baban anneni nasıl almış peki verir verir üzülme sen ordaki düğünde de en göze çarpan sen olursun umarım ilerde de en gözde gelin :)

amin hepimiz insallah..kiz dügün dedinde benimle hemen hemen ayni ismi kullanan bir üye var ona dua topluyorlar sözlüsüyle evlensin diye bende etiketleniyorum görüdkce :KK70::KK70: hhh cansu hhh sözlüsün birde ayirmaya calisanlar varmis hee hee :KK70:

Michelle jillian mi neydi 20 dk videoları var onu yap. Arkasında iki bayan oluyor biri kolay şeklini diğeri zor olanı yaptırıyor. Ben ziplayabilsem yapacağım onu. Çok faydalı geçen yıl her gün yapıyordum. İlk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra o kadar alisiyorsun ki. Yetmiyor . Hem kardio hem yavaş yaptırdığı için çok güzel yağ yaktiriyor

Kız yazıyomya her sabah jillian yaptım diye. Vücudım alışto artık yormuyor beni. Ama yinede çok teşekkür ederim önemseyip tavsiye verdiğin için. :KK60:
Malzemeler geldi bu gün yarın spor salonu kurulcak yurda. Koşu bandında koşcam artık inşAllah. Teknik personel biraz yoğunmuş hala kuramadılar. Ağırlık bisiklet falanda olur muhtemelen.

Iyı geceleeeerrr cıtırlar canlar özlenenler...gercektende sızı ozledımve anladmkı sızden sık sık haberdar olmalı haberdar etmelym gercı ole de yapmya caldyrm ama bugun pek mumkun olmdı yogundum bırazcık.sabah evden cıktk geldgmzde 2230 felndı ancak frsat bulabldm sabh acık bufe kahvltya gttk ewt abarttm bılıyrm aksamıda ıyı tammlayamdm ama yazcm ve sunmfarkna vardm hıcbısey yazmsamda gırıp yazlnları okumk varlgnzı gormk gerekıyomus menum:KK43::KK43::KK43:
Sabah
2kepeklı ekmek 1mınık kızarms emk ustne kaymk ve recel:KK43:
Dıgerlerne dıkkat ettım norml kahvltlklr ama cok dıkkat edemedım...
Aksam
1lahmacun+esımn pıdesnn kenrndan cok az
Ayran
2 lt ye yakn su
Maydonoz suyu
Yogrt kuru
Her yurlu cezaya acıgım ewet...:KK61::KK61::KK61:

@erigim gecmıs oldun canım kuzumuza dıkkat et evınıze gecnce rahatlar ıns zaten
K Kirmizibaloncuklar hosgeldın canımm ayaklarına saglık:KK54:demk spırcsn bende boleybol oynadm bı donm ama sen kadar profesynl degldm elbtte okulhaytmda oyndm snra Brakmk zornda kaldm ama hala ılgm vardr baylrm canm benm gobek be ozellkle yanlar ve basenler var bana önerebılecegın ne olblr bıde ıns bu hafta yuzmye baslcm ogrenblrsmhaftda 2 gun feln ıns o da etkılı olur:KK56:

Back