- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Spor dicektim :)))Sagol canim keskek bugdayla yapilan bi yemek oda kastamonuya ozgu bise
Ben bugun sdce masaj yapmadim cnku bacaklarim cok agriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor dicektim :)))Sagol canim keskek bugdayla yapilan bi yemek oda kastamonuya ozgu bise
Ben bugun sdce masaj yapmadim cnku bacaklarim cok agriyo
Yok canim her yoreninki farkli oluyo salcali bizimkilerin yaptigi cok agir degilİmm keskek cok severim ama cok agir degil mi?
Burdan yiyin ce kilo yapmaz nasılsa yedik sayalim
B8z yarın sabah kahvaltıya size börek yolayacagiz ama hepsi bitecek sonra kuseriz![]()
Michelle jillian mi neydi 20 dk videoları var onu yap. Arkasında iki bayan oluyor biri kolay şeklini diğeri zor olanı yaptırıyor. Ben ziplayabilsem yapacağım onu. Çok faydalı geçen yıl her gün yapıyordum. İlk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra o kadar alisiyorsun ki. Yetmiyor . Hem kardio hem yavaş yaptırdığı için çok güzel yağ yaktiriyorBayıldım menüne
Kastamonulu musun sen kız. Onlar çok yapar ıslama. Baya teryağlı oluyor o.
Bende pert olcak video arayışı içindeyim. Ama bende kalöa hiç yok. Üst beden için video tavsiyesi olan var mı? Leslie meslie çok sıkıcı geliyor bana. Yavaş, yavaş. Benimki tempolu ve kısa olmalı çünkü zamanım yok.
Simit poca tatlı ne isterseniz çeşit çok yollarız siz yeterki yiyinBiz takımcanak böörek sevmeriiiikk![]()
Kurtuluş yok anlaşılanSimit poca tatlı ne isterseniz çeşit çok yollarız siz yeterki yiyin![]()
spor:
leslie 3 miles
500ip
yalnız kızlar havalar soğudukça spor işi zorlaşıyormuş spor yaparken terden boyun tutulması banyodan önce kombi açma derdi banyodan çıkınca tir tir titremeler ki zaten hemencecik şifayı kapan biriyim yandım valla bir an önce hedefe ulaşmam gerek zaten dersler sıkıştırıyor bir yandan üç seneyi aynı anda yetiştirmeye çalışıyorum ilk defa bu kadar yoğunum ama harika bir duygu boş kalmamak inş böyle istikrarlı olurum hayatım boyunca
ooo evleniyormusuuun ilk kez duydum hayırlı olsuun hedefine bir an önce ulaşır da o hep özenilen fizikli gelinlerden olursun sen de inşallahins cnm sorma hele burasi almanya...sogudukca nasil yapacagim sporu bilemiyorum..hadi diyelim yaptin tir tir titremek var banyodan sonra vesaire ama bir sekil zayifliycagiz arkadaslar...2 ocak dügün var![]()
ask olsun öyle birsey olsa ilk duyanlardan biri sizler olurdunuzooo evleniyormusuuun ilk kez duydum hayırlı olsuun hedefine bir an önce ulaşır da o hep özenilen fizikli gelinlerden olursun sen de inşallahbir foto isteriz before after o zaman hıı
![]()
ask olsun öyle birsey olsa ilk duyanlardan biri sizler olurdunuzgercekten takimimi cok seviyorum citirlarim benim
yokkk kiz hemserimin dügünü var ayni mahallede oturuyoruz cocukluk arkadaslarim iste ortaokuldan taniyanlar filan herkez orada olacak
ben kim evlenmek kim
olsa bile biri babam vermez
![]()
aa öyle deme baban anneni nasıl almış peki verir verir üzülme sen ordaki düğünde de en göze çarpan sen olursun umarım ilerde de en gözde gelin :)
Michelle jillian mi neydi 20 dk videoları var onu yap. Arkasında iki bayan oluyor biri kolay şeklini diğeri zor olanı yaptırıyor. Ben ziplayabilsem yapacağım onu. Çok faydalı geçen yıl her gün yapıyordum. İlk başlarda zor geliyor ama bir süre sonra o kadar alisiyorsun ki. Yetmiyor . Hem kardio hem yavaş yaptırdığı için çok güzel yağ yaktiriyor
Maşallah kızlar,tebrik ederim kg vermiş herkes