Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar yaaa ben isten geldim ama çok acim. Öğlende de neredeyse sadece salata yedimm. Bende simdi bir tane hurma yedim birde maden suyu ile ayran yaparim yada limonlu maden suyu içerim.

seneye tr izine geldigimde belki izmire gelirim zaten yakiniz belki Tire diye bir yer var duymussundur akrabalarim orda ayyy birde grsrmüsüz

kim bilir
Ayyy bilmem mi orayiii bayilirim hem de :))

Bencede yanimizda oturr ayy bi gun hep beraber bir araya gelebilsek ne guzel olur degil mi?
Çok güzel olur gerçekten. Bence hepimiz çok şaşırırız. Kim bilir birbirimizi nasıl hayal ettik ama gerçekte nasılız. otururum tabi, dibinizden ayrılmam

Eki Görüntüle 1651123 Aslen 1 saati gecmedi ama saati durdurmaya unutmusum
şaşkın cimcime
Kizlar yaaa ben isten geldim ama çok acim. Öğlende de neredeyse sadece salata yedimm. Bende simdi bir tane hurma yedim birde maden suyu ile ayran yaparim yada limonlu maden suyu içerim.
Yemek saatine çok varsa ara için ideal ama akşamı mi bunlar için geçiren acaba
kim bilir

Çok güzel olur gerçekten. Bence hepimiz çok şaşırırız. Kim bilir birbirimizi nasıl hayal ettik ama gerçekte nasılız. otururum tabi, dibinizden ayrılmam
hayallerini yikabilirim 158boyunda 78-79 arasında seyir eden saçının boyası tamamen gitmiş (kendi saç rengini bayadir görmemiştim) zayıflamayi emzirme bitince tekrar karamele boyamayı hayal eden bir dobisko

@erigim aksam yemeği 18:30. 19:00 arasi yiyoruz. Akşamda en szindan salata yoğurt falan yerim

@erigim haftaya kimle yarisacagiz ? bende bakayim en son yarismalari kimler kazanmis
14 Takim olurmu ? hic yarismismiydik olmadi 9 ? Yada 5 kardes takimimiz

Son düzenleme:
sabah:
2dilim beyaz peynir
2dilim kızarmış ekmek
yarım bardak süt azcık nesquik vardı
4-5kaju

ara: 2dilim mandalina

öğle:
çeyrek tost
1büyük kutu ayran

akşam:
1tabak mantı

@erigim haftaya kimle yarisacagiz ? bende bakayim en son yarismalari kimler kazanmis
14 Takim olurmu ? hic yarismismiydik olmadi 9 ? Yada 5 kardes takimimiz
14 olsun RengarenkNesli sen ne dersin
sabah:
2dilim beyaz peynir
2dilim kızarmış ekmek
yarım bardak süt azcık nesquik vardı
4-5kaju

ara: 2dilim mandalina

öğle:
çeyrek tost
1büyük kutu ayran

akşam:
1tabak mantı
canım akşama kadar idare edip evde patlatıyordu diyeti

Bence kilolarımızdan en utanmayacağımız an o an olur, yani ben öyle düşünürüm. Seni şen şakrak, çok sosyal, espirili, çabuk kaynaşan biri olarak hayal ediyorum. Mimik ve jest kullanımın fazladır diye düşünüyorum. Böyle bulunduğu ortamda uzun uzun konuşup kendini dinlettiren, sohbeti yönlendiren kişi. İşte böyle hayal ettim. İnsanlar hakkında tahminlerin genelde doğru çıkar ama bilemem tabi.

Ahufizar ya beni nasil hayal ediyorsun???? olusturdugum izlenimi cok merak ediyorum. Ben orijinal sarisin yeşil gözlü 165 boyunda balik etliyim

Selam kızlar. Yarın tartı var. Ben çok heyecanlıyım çünkü tartıdan korktuğum için tartılmadım. Ama elimden geleni yaptım, önemli olan çaba sarfetmek.
Kahvaltı:
1kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
Domates, salatalık

Öğle
Cacık, elma
(yemekhanede türlü vardı, patlıcanının tadına baktım kızartılmış diye yemedim. Patatesi haşlanmıştı 2 parça yedim. Pilavıda zaten yiyemezdim. )

Ara: sade türk kahvesi
Kuru üzüm

Akşam:
2 kaşık mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye yemeği
(suyunu yemedim)
Cacık, salata

1 avuç üzüm(üzerine kakao serpilmiş)

Sporu yazmayı unutmuşum: jillian 1

Suyuda çok çok içtim. 3 lştreyi geçmiştir.

Aaaa bugün perşembeydi dimi bende kilo bldirimi yaptım kaçıncı takım olmuş onu bulmaya çalışıyorum :) inanılmaz dalgınım valla

Ahufizar ya beni nasil hayal ediyorsun???? olusturdugum izlenimi cok merak ediyorum. Ben orijinal sarisin yeşil gözlü 165 boyunda balik etliyim
Orjinal sarışın mı? Hmm bak bunu beklemiyordum. Türkiyede sarışın az var sonuçta. Seni şöyle hayal ettim: hani vardır ya köşede oturur sohbeti dinler, çok konuşmaz ama aslında herkesin gözü ondadır. Söyledikleri ciddiye alınır, çevresindekiler tarafından çokca taklit edilir ve herkes onu içten içten kıskanır. Ama aslında kendisi çok içli bir insandır. Böyle bakışlarında anlam vardır.

Genel manada oluşturduğun izlenim olarak algılama lütfen. Sadece benim düşüdüklerim.

Ayy başkası sormasın lütfen. Zaten az mesaj yazanlar hakkında ne bilebilirim ki?

Ama mesela potterhead bence kesinlikle hukul öğrencisi.

Menümü söyleleyim :)

Kahvaltı: peynirli tb ekmeğine sandviç

Öğlen: lahanalı çorba, patates yemeği, salata, yoğurt, yarım imam bayıldı,1 kaşık yoğurtlu kabak

akşam:1 porsiyon kurufasulye, 1 kase yoğurt, yarım dilim tb ekmeği

Canlarimmmm nasl kaynatmssnz ya oleee oku oku bitiremdm bugun pek giremdm arkadasm vardi misafirim. cansutr cok sukur cook sewndm.gozun aydinnnn canim.. @erigim ben seni bi ortamda hani insanlari kaynastran kendisi zaten kaynasms bulunansamimi ve matrak bi kiz olrk hayal edyrm. @kimyager seni hic tarf ettigin gbi tahmn etmemstm kiz..esmer,uzun disardan ciddi icten civil civil icten biri olrk hayal etmstm. cansutr seni cok sevdgm bi arkadasma benzettyrm daha gormedenyasin sevecenligin bilmem ole dusunduruyo iste. Diger canlar hepinzn hakknda birer fikrm var frsatm oldgnda onlrada deginecegimmmama hepiniz coook tatlisiniz orasi kesinacaba siz beni nasl dusndnz merak ettim
M Merve hosgeldinnn merak etme bende senn gbi uzaylilrdanmm cayi sejerli kahveyi sekersz icerm ki artk 1 swkerli iciyrm ve daha az icyrm hedefm sekersz icmkki yavas yavas alsyrm sanirim.beraber birakablrz belki.ben bu hafta kilo veremedm buyuk ihtmalle ustelk dikkat ettim

Kizzz ben sormus oldum bi kere karismam gerisineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…