- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sporu yazmamışım 30dk yürüyüş ama mantı kötü mü ki ya![]()
Ahucum supersinnn tam isabettt bravoooOrjinal sarışın mı? Hmm bak bunu beklemiyordum. Türkiyede sarışın az var sonuçta. Seni şöyle hayal ettim: hani vardır ya köşede oturur sohbeti dinler, çok konuşmaz ama aslında herkesin gözü ondadır. Söyledikleri ciddiye alınır, çevresindekiler tarafından çokca taklit edilir ve herkes onu içten içten kıskanır. Ama aslında kendisi çok içli bir insandır. Böyle bakışlarında anlam vardır.
Genel manada oluşturduğun izlenim olarak algılama lütfen. Sadece benim düşüdüklerim.
Ayy başkası sormasın lütfen. Zaten az mesaj yazanlar hakkında ne bilebilirim ki?
Ama mesela @potterhead bence kesinlikle hukul öğrencisi.
Biz gocmeniz canimm ondan sarisinimmCanlarimmmm nasl kaynatmssnz ya oleee oku oku bitiremdm bugun pek giremdm arkadasm vardi misafirim.cansutr cok sukur cook sewndm.gozun aydinnnn canim.. @erigim ben seni bi ortamda hani insanlari kaynastran kendisi zaten kaynasms bulunan
samimi ve matrak bi kiz olrk hayal edyrm. @kimyager seni hic tarf ettigin gbi tahmn etmemstm kiz..esmer,uzun disardan ciddi icten civil civil icten biri olrk hayal etmstm.
cansutr seni cok sevdgm bi arkadasma benzettyrm daha gormeden
yasin sevecenligin bilmem ole dusunduruyo iste. Diger canlar hepinzn hakknda birer fikrm var frsatm oldgnda onlrada deginecegimmm
ama hepiniz coook tatlisiniz orasi kesin
acaba siz beni nasl dusndnz merak ettim
M Merve hosgeldinnn merak etme bende senn gbi uzaylilrdanmm
cayi sejerli kahveyi sekersz icerm ki artk 1 swkerli iciyrm ve daha az icyrm hedefm sekersz icmkki yavas yavas alsyrm sanirim.beraber birakablrz belki.ben bu hafta kilo veremedm buyuk ihtmalle ustelk dikkat ettim
![]()
Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek
ogle
bi kase yogurt icine muzun ceyregini koydum
aralarda bol limonlu ihlamur
aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata
bu saatten sonrada ya ihlamur icerim ya da sut
Fazla su icemiyorum kizlar hastayim diye heralde midem almiyo nekdr ictim bilmiyorum
yorummmm istiyorumm![]()
Gecmis olsun, toparlanabildin mi biraz . aman dikkat, oglusuna gecmesin..Kizlar ben cok hastayim bugun spor yapamicam![]()
Ouuuuv 10 yildan fazla oldu orda kahve icmeyeli... Cok degismistir herhalde....Eki Görüntüle 1651063
İzmire gelirseniz buraya uğramadan dönmeyin. Kızlar ağası hanı, osmanlı musikisi eşliğinde kumda pişmiş dibek kahvesi. Kim bilir belki karşı masanızda ben oturuyor olurum.![]()
çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine. menün iyi canım. aynen devammBugunku menum
peynir
zeytin
domates
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek
ogle
aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata
Fazla su icemiyorum kizlar hastayim diye heralde midem almiyo nekdr ictim bilmiyorum
yorummmm istiyorumm![]()
Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsinBugunku menum
peynir
zeytin
domates
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek
ogle
aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata
yorummmm istiyorumm![]()
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hepkızlar bende menümü yazayım hemen,
kahvaltı 08:00 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, kepekli sandiviç ekmeği (iş yerinde başka hiç bişey yoktu maalesef), sekersiz çay
öğlen 12:00 1 kepçe nohut (suyunu yemedim), yarım demet roka, 1 parça haşlanmış karnabahar, karışık salata, 1 kaşık yoğurtlu makarna
ara rezene çayı, 1 hurma, 4 kayısı kurusu (farklı zamanlarda)
akşam 19:00 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, domates salata peynir (türlü vardı kızartılarak yapıldığı için yemedim, çorba da şehriyeli olduğu için ekmek yemedim)
bundan sonra bişey yemem sadece yine çay içerim birde yatarken yoğurt kürünü yerim.
su 1.5 lt olmuştur. 2'ye tamamlarım.spor henüz yapmadım yapınca yazarım
Bende teraziyimBende 1,65 boyunda. Gözleri yeşil yada mavi değişiyor :) bembeyaz tenliyim bide. Terazi burcuyum :) başka ne özelliğim var bilemedim valla :))
yok canımm bu hafta oradayız ben bu hafta genel müdürlükteyim ya geç geliyoruz diye. normalde evdeyiz.Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsin
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hep
Rüzgarın annesi gec mis olsun
Kizlaarrrr beni de tahmin edin amabende istiyorum . Markete gidip gelecem hemen . Bilgisayarı açacağım hem mesajlarıda sayarim.
Erigim takım listesini musait olunca ata bilir misin. Şuan kim var takımda ona göre sayayim. Yoksa ben hızımi alamam 6 takımdan gelenleri falan sayarim hepsini![]()
Bırakalım şekeri herkesin dilinden kurtulalım bir an önce:)Canlarimmmm nasl kaynatmssnz ya oleee oku oku bitiremdm bugun pek giremdm arkadasm vardi misafirim.cansutr cok sukur cook sewndm.gozun aydinnnn canim.. @erigim ben seni bi ortamda hani insanlari kaynastran kendisi zaten kaynasms bulunan
samimi ve matrak bi kiz olrk hayal edyrm. @kimyager seni hic tarf ettigin gbi tahmn etmemstm kiz..esmer,uzun disardan ciddi icten civil civil icten biri olrk hayal etmstm.
cansutr seni cok sevdgm bi arkadasma benzettyrm daha gormeden
yasin sevecenligin bilmem ole dusunduruyo iste. Diger canlar hepinzn hakknda birer fikrm var frsatm oldgnda onlrada deginecegimmm
ama hepiniz coook tatlisiniz orasi kesin
acaba siz beni nasl dusndnz merak ettim
M Merve hosgeldinnn merak etme bende senn gbi uzaylilrdanmm
cayi sejerli kahveyi sekersz icerm ki artk 1 swkerli iciyrm ve daha az icyrm hedefm sekersz icmkki yavas yavas alsyrm sanirim.beraber birakablrz belki.ben bu hafta kilo veremedm buyuk ihtmalle ustelk dikkat ettim
![]()