• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kiz @keskee bi kere sunu solim kiz sen ne guzelmssn kiz:nazar::nazar::nazar:sen de ictensinn bide diksiyonu guzel bi ortmda kendni dinlettreblck konsmasi dinlenr tatlimi tatli guzelmi guzel bi kizsinnn:KK76:tipki benn dermisimmmmm:KK48::KK48::KK48:

sporu yazmamışım 30dk yürüyüş ama mantı kötü mü ki ya :KK43:

kötü yavru ceylan kötü :KK43: bak eger mantiyi söyle yeseydin 3 kasik manti + yogurt (salcali sos yokkk) + en az 5 kasik dolusu salata yeseydin..sesim cikmazdi cünkü dengelemis olurdun ama mantinin yaninda salata göremedim :KK17:

Orjinal sarışın mı? Hmm bak bunu beklemiyordum. Türkiyede sarışın az var sonuçta. Seni şöyle hayal ettim: hani vardır ya köşede oturur sohbeti dinler, çok konuşmaz ama aslında herkesin gözü ondadır. Söyledikleri ciddiye alınır, çevresindekiler tarafından çokca taklit edilir ve herkes onu içten içten kıskanır. Ama aslında kendisi çok içli bir insandır. Böyle bakışlarında anlam vardır.

Genel manada oluşturduğun izlenim olarak algılama lütfen. Sadece benim düşüdüklerim.

Ayy başkası sormasın lütfen. Zaten az mesaj yazanlar hakkında ne bilebilirim ki?

Ama mesela @potterhead bence kesinlikle hukul öğrencisi.
Ahucum supersinnn tam isabettt bravooo

Canlarimmmm nasl kaynatmssnz ya oleee oku oku bitiremdm bugun pek giremdm arkadasm vardi misafirim. cansutr cansutr cok sukur cook sewndm.gozun aydinnnn canim.. @erigim ben seni bi ortamda hani insanlari kaynastran kendisi zaten kaynasms bulunan:KK54:samimi ve matrak bi kiz olrk hayal edyrm. @kimyager seni hic tarf ettigin gbi tahmn etmemstm kiz..esmer,uzun disardan ciddi icten civil civil icten biri olrk hayal etmstm. cansutr cansutr seni cok sevdgm bi arkadasma benzettyrm daha gormeden:KK56:yasin sevecenligin bilmem ole dusunduruyo iste. Diger canlar hepinzn hakknda birer fikrm var frsatm oldgnda onlrada deginecegimmm:KK15:ama hepiniz coook tatlisiniz orasi kesin:KK54::KK54::KK54:acaba siz beni nasl dusndnz merak ettim:KK66:
M Merve M Merve hosgeldinnn merak etme bende senn gbi uzaylilrdanmm :21:cayi sejerli kahveyi sekersz icerm ki artk 1 swkerli iciyrm ve daha az icyrm hedefm sekersz icmkki yavas yavas alsyrm sanirim.beraber birakablrz belki.ben bu hafta kilo veremedm buyuk ihtmalle ustelk dikkat ettim
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Biz gocmeniz canimm ondan sarisinimm

Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle
bi kase yogurt icine muzun ceyregini koydum

aralarda bol limonlu ihlamur

aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata

bu saatten sonrada ya ihlamur icerim ya da sut
Fazla su icemiyorum kizlar hastayim diye heralde midem almiyo nekdr ictim bilmiyorum
yorummmm istiyorumm o_O

Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle

aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata

Fazla su icemiyorum kizlar hastayim diye heralde midem almiyo nekdr ictim bilmiyorum
yorummmm istiyorumm o_O

aksama bir yogurt bir köfte (izgara) yada tavuk filanda yanina koyabilirdim...bunun disinda gayet iyi...sen mazeretlisin sporu sormuyorum sorun yok böyle devam :KK68:

kızlar bende menümü yazayım hemen,
kahvaltı 08:00 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, kepekli sandiviç ekmeği (iş yerinde başka hiç bişey yoktu maalesef), sekersiz çay
öğlen 12:00 1 kepçe nohut (suyunu yemedim), yarım demet roka, 1 parça haşlanmış karnabahar, karışık salata, 1 kaşık yoğurtlu makarna
ara rezene çayı, 1 hurma, 4 kayısı kurusu (farklı zamanlarda)
akşam 19:00 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, domates salata peynir (türlü vardı kızartılarak yapıldığı için yemedim, çorba da şehriyeli olduğu için ekmek yemedim)

bundan sonra bişey yemem sadece yine çay içerim birde yatarken yoğurt kürünü yerim.
su 1.5 lt olmuştur. 2'ye tamamlarım.spor henüz yapmadım yapınca yazarım

Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle

aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata

yorummmm istiyorumm o_O
çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine. menün iyi canım. aynen devamm

Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle

aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata

yorummmm istiyorumm o_O
Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsin
kızlar bende menümü yazayım hemen,
kahvaltı 08:00 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, kepekli sandiviç ekmeği (iş yerinde başka hiç bişey yoktu maalesef), sekersiz çay
öğlen 12:00 1 kepçe nohut (suyunu yemedim), yarım demet roka, 1 parça haşlanmış karnabahar, karışık salata, 1 kaşık yoğurtlu makarna
ara rezene çayı, 1 hurma, 4 kayısı kurusu (farklı zamanlarda)
akşam 19:00 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, domates salata peynir (türlü vardı kızartılarak yapıldığı için yemedim, çorba da şehriyeli olduğu için ekmek yemedim)

bundan sonra bişey yemem sadece yine çay içerim birde yatarken yoğurt kürünü yerim.
su 1.5 lt olmuştur. 2'ye tamamlarım.spor henüz yapmadım yapınca yazarım
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hep

Alıntıların yarısı uçmuş kuzi bugün zirt pirt uyaniyo 4dis birden çıkıyor o yüzden sanırım :(

Ahufizar Ahufizar ve elfkkk tam isabet tahminler tabi dışardan ilk goren kibirli kendini beğenmiş desede benimle geçirdikleri günün sonunda yanlış dusunduklerini ifade ediyorlar hep ay bunu patronun bile demişti ilk gorusmeyi ik ile yaptim doğal olarak bir hafta sonra karsilasmamizda beni çok az insan yaniltir biride sensin bide selcuga demiştim ki bu kiz çok kibirli nasıl al-Din ise :D ay yarabbim kibir kim ben kim :D

@valla hepinizi ayrı ayrı tanımak isterdim
@keskee seni oğluna aliyim oda boncuk beyaz tenli sende :D kimyager alınma senin basın bağlı :D

judiee judiee canım mantı bir tabak fazla olmuş malum iki ksk bir dlm ekmek+1yag demek şimdi hesapla iyi mi kotumu:KK19:

Bende 1,65 boyunda. Gözleri yeşil yada mavi değişiyor :) bembeyaz tenliyim bide. Terazi burcuyum :) başka ne özelliğim var bilemedim valla :))
Bende teraziyim :21:

Bugünkü menum
Sabah
Hamurlu ekmek deriz biz yuvarlak Mayali ekmek küçük bir tabak büyüklüğünde onun yarısına kaşar ile tost yaptım 5 tane de zeytin
Öğlen 1 haşlanmış patates
1 bardak ayran
Aksam
Bur tabak mercimek çorba
Bir dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Bugün hiç ara yapmamısim farkında değilim :KK45:
Sporu aksatiyorum ama bilinçli yapıyorum. Biraz fazla ayakta dolaşmaya başladım için ayak ağrıyor . Akşamları halim kalmıyor kipirdayamiyorum
Ama sporu unutmadı m ayağım iyi 9ldukca yavaş yavas girecek hayatıma. 1 -2 hafta daha oyalanip plates e gideceğim direk. Size söyledim mi hatırlamıyorum . o_O doktor kırık tam kaynamamis sağ taraf ta hala açıklık var. Çok yüklenme ayağına sert hareketler yapma dedi.
Ay be çok konuştum :KK45:
Öptüm hepinizi :KK15:

Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsin
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hep
yok canımm bu hafta oradayız ben bu hafta genel müdürlükteyim ya geç geliyoruz diye. normalde evdeyiz.

Rüzgarın annesi gec mis olsun

Kizlaarrrr beni de tahmin edin ama :mad: bende istiyorum . Markete gidip gelecem hemen . Bilgisayarı açacağım hem mesajlarıda sayarim.
Erigim takım listesini musait olunca ata bilir misin. Şuan kim var takımda ona göre sayayim. Yoksa ben hızımi alamam 6 takımdan gelenleri falan sayarim hepsini :KK70:

Rüzgarın annesi gec mis olsun

Kizlaarrrr beni de tahmin edin ama :mad: bende istiyorum . Markete gidip gelecem hemen . Bilgisayarı açacağım hem mesajlarıda sayarim.
Erigim takım listesini musait olunca ata bilir misin. Şuan kim var takımda ona göre sayayim. Yoksa ben hızımi alamam 6 takımdan gelenleri falan sayarim hepsini :KK70:

Ayyy bende merak ettim benide yorumlayin :KK70: evde oturuyorum bugün is yok :)

***10.Takım 434***

eriğim( 79,3 / / /% )

cansutr (78,2 / / /% )
keskee ( 63/ / /% )
Kimyager1508( 64,9 / / /% )

Judiee (51,7/ / /%)
Ahufizar( 56,6 / / /% )
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(73.1/ / /% )

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
ruzgarinannesii(83,4 / / /% )yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015
sosyoloji12( 74/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:74 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015
M Merve(84 / / /% )yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015

yeni üye ortalaması:%

liste burda aybükecim halledersin artık yeni üyeleri sayma bu hafta geleli zaten iki üç gün oldu msj saymaya gerek yok

Canlarimmmm nasl kaynatmssnz ya oleee oku oku bitiremdm bugun pek giremdm arkadasm vardi misafirim. cansutr cansutr cok sukur cook sewndm.gozun aydinnnn canim.. @erigim ben seni bi ortamda hani insanlari kaynastran kendisi zaten kaynasms bulunan:KK54:samimi ve matrak bi kiz olrk hayal edyrm. @kimyager seni hic tarf ettigin gbi tahmn etmemstm kiz..esmer,uzun disardan ciddi icten civil civil icten biri olrk hayal etmstm. cansutr cansutr seni cok sevdgm bi arkadasma benzettyrm daha gormeden:KK56:yasin sevecenligin bilmem ole dusunduruyo iste. Diger canlar hepinzn hakknda birer fikrm var frsatm oldgnda onlrada deginecegimmm:KK15:ama hepiniz coook tatlisiniz orasi kesin:KK54::KK54::KK54:acaba siz beni nasl dusndnz merak ettim:KK66:
M Merve M Merve hosgeldinnn merak etme bende senn gbi uzaylilrdanmm :21:cayi sejerli kahveyi sekersz icerm ki artk 1 swkerli iciyrm ve daha az icyrm hedefm sekersz icmkki yavas yavas alsyrm sanirim.beraber birakablrz belki.ben bu hafta kilo veremedm buyuk ihtmalle ustelk dikkat ettim
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Bırakalım şekeri herkesin dilinden kurtulalım bir an önce:)

Back