Benim kocada diyette o yuzden destek oluyo banaAferin kız sana bravooo deryam
Günaydın
İlk kilolar hızlı gidiyor canım hadi Farisî diğerlerine :)
Geldim geldim
Canım hep hırslı olkaybetme hırsını malum cevrendekilerde ilerde nasıl başardığını soracak hele sana şişko diyen o akraba
Bu kocaları diyet suresince evden uzak tutmak gerek benimki de dün bi dünya abur cuburu taşıdı bide tatlı almış yemedim hihh bugünde 78.7yi gordum :)
Senin kicaydi dimi o büyük konuşan
Olumlamalara devam yarın aç tartilirsin tatlım
ohh gözün aydın kötü birşey yok
Genelde regl yaklaşınca kalinlasir ama
Aferin kız sana bravooo deryam
ohh gözün aydın kötü birşey yok
Genelde regl yaklaşınca kalinlasir ama
Tekrar merhaba. Anlatayim hemen.
84 kiloyum. 173 boyum. Calisiyorum ama gun boyu oturuyorum sayilir. Kilo alma sebebim sanirim ictigim cay. Cunku bir kupaya 5 kup seker atiyorum ve min 11_12 kupa iciyorum. Cayi sekersiz icmeyi beceremedigim icin cayi birakarak ise koyuldum.
Geçmiş olsun gözün Aydin canım. Bak birsey yok misKiz yerim seni makarnayi yarma sanmiskarbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr
hosfeldinTekrar merhaba. Anlatayim hemen.
84 kiloyum. 173 boyum. Calisiyorum ama gun boyu oturuyorum sayilir. Kilo alma sebebim sanirim ictigim cay. Cunku bir kupaya 5 kup seker atiyorum ve min 11_12 kupa iciyorum. Cayi sekersiz icmeyi beceremedigim icin cayi birakarak ise koyuldum.
Hosgeldin canimTekrar merhaba. Anlatayim hemen.
murat topaloglu iyi fikirde birazdan vakti olan trt1 acsin
Geçmiş olsun cansucumKiz yerim seni makarnayi yarma sanmiskarbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr
Ayy aynı annem gibi. Hemen bırakıyorsun onu. Zayıfkamak için şart.Tekrar merhaba. Anlatayim hemen.
Tekrar hosgeldinAlinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
Ekmek icinse ogunlerde 1 er dilim yerdim. Kahvalti disinda tuketmeyecegim artik.
Aksam 18:30 dan sonra evde oluyorum. 19 da anca sofraya oturabiliyorum. Ideal kiloma ulasana kadar aksam yemeklerinde yogurt ve corba tuketmek istiyorum ama basarabilir miyim bilmiyorum. Ilk gunler 3_4 yemek kasigi sebze eklerim alismak icin.
Onun disinda beslenmeyle ilgili sikintim yok aslinda. Regl gunleri icime canavar kaciyor ama onun disinda abarti besin tuketmem. Ama cikolata kacamaklarim coktur.:)
Hepsini hayatimdan cikariyorum.
Meyve disinda disardan seker almicam kesinlikle.
29 yasindayim.
Sivi diyeti yapmayi planliyorum ama is yerinde oglen corba bulmam zor. Yogurt yersem olabilir diye dusunuyorum. Pek karmasigim her zaman ki gibi :)
Erigim hamileyken ekşi mi yedin tatlı mıNeler yedin kimbilir
Canim azlık fazlalık değil yararlı zararlı meselesi .öğlen yw mesela ornek menü attım köfte ye çorba iç salata yoğurt ohh mis gibi sut helva süt yapsın diye çok yedim sonuç hiçte yapmadı süt beyinde bitiyor prolaktin hormonu sağolsun
ne güzel işte bilmediğim kalmayacak
Ben geometriyi hiç sevmezdim sınır okurdum coze coze sevdim
canımmm naber?? nasılsın??? nasıl gidiyor hamilelikErigim hamileyken ekşi mi yedin tatlı mı
Alinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
Ekmek icinse ogunlerde 1 er dilim yerdim. Kahvalti disinda tuketmeyecegim artik.
Aksam 18:30 dan sonra evde oluyorum. 19 da anca sofraya oturabiliyorum. Ideal kiloma ulasana kadar aksam yemeklerinde yogurt ve corba tuketmek istiyorum ama basarabilir miyim bilmiyorum. Ilk gunler 3_4 yemek kasigi sebze eklerim alismak icin.
Onun disinda beslenmeyle ilgili sikintim yok aslinda. Regl gunleri icime canavar kaciyor ama onun disinda abarti besin tuketmem. Ama cikolata kacamaklarim coktur.:)
29 yasindayim.
Sivi diyeti yapmayi planliyorum ama is yerinde oglen corba bulmam zor. Yogurt yersem olabilir diye dusunuyorum. Pek karmasigim her zaman ki gibi :)
Cok sukur cnm,degerim güzel artmış. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kismetse. Allah a emanet,o ne derse o olur.canımmm naber?? nasılsın??? nasıl gidiyor hamilelik
Yaw bu devirde hala çayı şekerli içen mi varmış hg uzaylıTekrar merhaba. Anlatayim hemen.
Benimki bin sorunu yok malesefBenim kocada diyette o yuzden destek oluyo banao yonden rahatim yani.
sabah kahvaltimi yazayim hemen
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek
İlk planın güzel akşam salata çorba yoğurt sebze ama sıvı diğerine katılmıyorumAlinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
29 yasindayim.
Çok uçuk değil tabi ama boyunuda dusunursek manken gibi olur :)Amma uzun yazmisim. Hedefim 58 cok mu ucuk oldu acaba? En son orta okulda 58 dim heralde
ekso ekso çikolatadan nefret ettim o kadar seven ben limon sirke nar eksisini karıştırıp iciyodumErigim hamileyken ekşi mi yedin tatlı mı
ohh ohh maaşaallahhh canımm. inşallaahhh sağlıcakla kucağına da alırsın.Cok sukur cnm,degerim güzel artmış. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kismetse. Allah a emanet,o ne derse o olur.
Arkamdan gel bu ay inş
Yanlış anlasilmasin kızımda tatlı yiyemedim,şimdi cnm hep tatlı istiyor.sadece merak...
18 ayda geldi kız erkek fark etmiyor.allahım isteyen herkese hayirlisiyla sağlıklı bebekler nasip etsin
Amin cnm inş hayirlisiyla. En kısa zamanda gelirsin inşohh ohh maaşaallahhh canımm. inşallaahhh sağlıcakla kucağına da alırsın.
ayyyy gelmeyi çok isterim tabi kiiiii ama ne zaman gelirim bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?