Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kocada diyette o yuzden destek oluyo bana o yonden rahatim yani.

sabah kahvaltimi yazayim hemen
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

Aferin kız sana bravooo deryam

ohh gözün aydın kötü birşey yok
Genelde regl yaklaşınca kalinlasir ama

ya reglim daha gecen sali bitti dr dedi niye o kadar kalin bilemeyiz ama SIKInti yaratacak birsey yok..ilac yazdi..rahim duvari komple duvari atsin diye
@erigim haklisin hirsli olmak gerek umarim Hedef kilo ve bedenime ulasilir millet söyle bir kalir

Kizlar her Hafta birseyler ögreniyoruz..vücüdümüze beslenmemizle ilgili..Isterseniz her Hafta 1 madde yada bir Kural paylasalim bizim zayiflamamizde bize yardimci olan. Kendim icin bunu ögrendim:

1.) Stress, üzüntü, sevindigim yada her hangi bir Ruh halimde kendimi saglikli olsun sagkliksiz olsun yemeye vermigcem. Yemek sadece acikinca yenilecek.

sekerli icecekler yok beyaz ekmek makarna...pirinc vesaire yok..karbonhydrat olarak..bulgur pilavi olabilir haslanmis patates olabilir. ekmek günde 4 dilimi gecmesin...aksamlari meyve olmasin sabah ögle olabilir Tavsiye en gec 20 ye kadar aksam yemegi imkan varsa 18.00 ..taabi herkez kendi günüe göre ayarlamasi lazim misal..ben aksamci calisiyorum 20-00.00 kadar isde olabiliyorum..en son 19 gibi yemegi yiyip isden sonra katiyen yemek yemeye calisiyorum.

M Merve Hedef kilon nedir ? ne kadar sürede o kiloyu vermek istiyorsun ? birde yasi merak ettim

Kiz yerim seni makarnayi yarma sanmis karbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr
Geçmiş olsun gözün Aydin canım. Bak birsey yok mis
hosfeldin
Bende çayı çok severim ama 20 yıldır şekersiz içiyorum. Şekersiz içmeye alisinca yıllarca boşuna tatlı niyetine içtiğini anlayacaksın. Kendini zorla 1 hafta şekersiz iç bir daha ömür boyu şekersiz icrceksin

Lise de bırakmıştı m şekeri. O zaman annem babam çok kızardı şeker atmıyorum diye kendilerince şekersiz çayın zararlı olduğunu düşünüyorlar tabii. Şimdi ikisi de şekersiz içıyor. Kardeşim ki kendisi bir çay bardağıni 3 kaşık şekerleme doldururdu . O da bırakmış şekeri geçen yıl kardeşim bile bıraktı ise herkes bırakır şekeri emin olun azıcık sabır yeterli

Hosgeldin canim ben 2 yildir cayima seker koymuyorum ilk zamanlar zorlandim ama alistim simdi. Acik cayla basla sekersiz icmeye zamanla alisirsin.

Alinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
Ekmek icinse ogunlerde 1 er dilim yerdim. Kahvalti disinda tuketmeyecegim artik.
Aksam 18:30 dan sonra evde oluyorum. 19 da anca sofraya oturabiliyorum. Ideal kiloma ulasana kadar aksam yemeklerinde yogurt ve corba tuketmek istiyorum ama basarabilir miyim bilmiyorum. Ilk gunler 3_4 yemek kasigi sebze eklerim alismak icin.
Onun disinda beslenmeyle ilgili sikintim yok aslinda. Regl gunleri icime canavar kaciyor ama onun disinda abarti besin tuketmem. Ama cikolata kacamaklarim coktur.:)
Hepsini hayatimdan cikariyorum.
Meyve disinda disardan seker almicam kesinlikle.
29 yasindayim.
Sivi diyeti yapmayi planliyorum ama is yerinde oglen corba bulmam zor. Yogurt yersem olabilir diye dusunuyorum. Pek karmasigim her zaman ki gibi :)

Kiz yerim seni makarnayi yarma sanmis karbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr
Geçmiş olsun cansucum

Ayy aynı annem gibi. Hemen bırakıyorsun onu. Zayıfkamak için şart.

[QUM Merve, post: 42934659, member: 709177"]Amma uzun yazmisim. Hedefim 58 cok mu ucuk oldu acaba? En son orta okulda 58 dim heralde[/QUOTE]
Tekrar hosgeldin

Yapmayi planladign diyet cok guzel bence . Cikolatayi hayatindan cikar. Bak burdaki kizlar cani tatli isteyince meyvenin ustune kakao dokuyomus bend hic denemedm canim tatli isterse yapicam
58 kilo olabilirsin eger azmeder ve burda yarisirsan. Burda xok motive olcaksin ben 2 gundur burdayim cok gaza geliyorum kizlar sayesinde

Erigim hamileyken ekşi mi yedin tatlı mı

canım çaya kahveye bitki çaylarına attığın şekeri kesinlikle bırakman lazım. boşuna vücuduna şeker yüklemesi yapıyorsun. önceden bende cay bardağına 3 şeker atardım. ama neredeyse 11-12 yıldır bıraktım şekeri. inan insan bırakamayacağını zannediyor ama bırakabilirsin. ilk önce açık çay içmeye başla, biraz limon dilimi ekleyebilirsin aroma olması adına. zaten 2-3 kritik dönemi atlatınca sıkıntı kalmıyor. eğer çok tatlı istersen içemezsen yanında hurma, kayısı, incir (tabi 1'er tane) yiyebilirsin ağzının tadı değişir.
canım bence günün en önemli öğünü kahvaltı. eğer kahvaltıyı sağlam yaparsan günü hafif atlatırsın. öğlen ve akşamlara mutlaka yoğurt veya ayran, salata ekle tok tutuyor. aralarda yeşil çay, süt, meyve tüketebilirsin. öyle baklava, çikolata, şeker, bisküvi gibi zararlı şeylere dokunmuyoruzzz :)) şimdilik aklıma gelenler bunlar. heeee tabi spor ve su içmekte çok önemli. zaten günlük menü vs paylaştıkça yorum yaparız.

canımmm naber?? nasılsın??? nasıl gidiyor hamilelik
Cok sukur cnm,degerim güzel artmış. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kismetse. Allah a emanet,o ne derse o olur.
Arkamdan gel bu ay inş

Yanlış anlasilmasin kızımda tatlı yiyemedim,şimdi cnm hep tatlı istiyor.sadece merak...
18 ayda geldi kız erkek fark etmiyor.allahım isteyen herkese hayirlisiyla sağlıklı bebekler nasip etsin

Yaw bu devirde hala çayı şekerli içen mi varmış hg uzaylı şaka bir yana çaydan vazgeçme şekerden vazgeç çok açık bi iki damla çay damlat devamı su olsun içine limonda at hatta böyle başla ben küçükken Annem atardı şekeri çağımıza Annem tee yıllar önce kilo yapiyo diye kendiyle birlikte bütün evin şekerini kesti gikimiz çıkmadı
Benim kocada diyette o yuzden destek oluyo bana o yonden rahatim yani.

sabah kahvaltimi yazayim hemen
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek
Benimki bin sorunu yok malesef
İlk planın güzel akşam salata çorba yoğurt sebze ama sıvı diğerine katılmıyorum sağlıklı gitsin ki tekrar gelmesin
Amma uzun yazmisim. Hedefim 58 cok mu ucuk oldu acaba? En son orta okulda 58 dim heralde
Çok uçuk değil tabi ama boyunuda dusunursek manken gibi olur :)
Erigim hamileyken ekşi mi yedin tatlı mı
ekso ekso çikolatadan nefret ettim o kadar seven ben limon sirke nar eksisini karıştırıp iciyodum

ohh ohh maaşaallahhh canımm. inşallaahhh sağlıcakla kucağına da alırsın.
ayyyy gelmeyi çok isterim tabi kiiiii ama ne zaman gelirim bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…