• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Alinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
Ekmek icinse ogunlerde 1 er dilim yerdim. Kahvalti disinda tuketmeyecegim artik.
Aksam 18:30 dan sonra evde oluyorum. 19 da anca sofraya oturabiliyorum. Ideal kiloma ulasana kadar aksam yemeklerinde yogurt ve corba tuketmek istiyorum ama basarabilir miyim bilmiyorum. Ilk gunler 3_4 yemek kasigi sebze eklerim alismak icin.
Onun disinda beslenmeyle ilgili sikintim yok aslinda. Regl gunleri icime canavar kaciyor ama onun disinda abarti besin tuketmem. Ama cikolata kacamaklarim coktur.:)
Hepsini hayatimdan cikariyorum.
Meyve disinda disardan seker almicam kesinlikle.
29 yasindayim.
Sivi diyeti yapmayi planliyorum ama is yerinde oglen corba bulmam zor. Yogurt yersem olabilir diye dusunuyorum. Pek karmasigim her zaman ki gibi :)
Canım ben geçen sene denedim sıvı diyetini hiç tavsiye etmem. Hem diyet ömür boyu yapabileceğin bir şey olmalı. Geçen sene sabah normal kahvaltı öğlen çorca, akşam çorba şeklinde besleniyordum. Ne kadar saçmalamışım. O çorbaların çoğu unlu çorba. Hem tok tutmuyor hem sindirimi 4 saat sürüyor, hem sadece sıvı tüketince sindirim problemi yaşıyorsun çünkü biz böyle yaratılmışız, hem katı hem sıvı tüketecek şekilde. Meyve sularına gelince posasız meyve suyunun çikolatadan bir farkı yok. Posası olmayınca direk kana karışıyor ve kan şekerini aniden yükseltip alçaltıyor ki biz bunu istemeyiz. Çay konusundaysa erigimle aynı fikirdeyim.

DSC_0083.JPG

Herkese gunsydiin. Sayfalari okumayi ancak bitirdim. Kizim uyanikken tlfonu elime pek alamiyorum. Hic istemiyor. Bugun yrmek yapmiycam, aksama balik yapicam ;) ohh ben de bol bol yerim. Burda bir arkadas yazmisti. 1 kilo baligi 5 kisi yemisler. Sanirim biz de bir anormallik var. Esim ben ve 20 aylik kizim 1,5 kilo baligi yeriz ve ucu ucuna yeter :KK33:
Bu sabah aynada kendime baktim, gobegim 6_7 aylik hamile gibi :(

Herkese gunsydiin. Sayfalari okumayi ancak bitirdim. Kizim uyanikken tlfonu elime pek alamiyorum. Hic istemiyor. Bugun yrmek yapmiycam, aksama balik yapicam :KK66: ohh ben de bol bol yerim. Burda bir arkadas yazmisti. 1 kilo baligi 5 kisi yemisler. Sanirim biz de bir anormallik var. Esim ben ve 20 aylik kizim 1,5 kilo baligi yeriz ve ucu ucuna yeter :KK33:
Bu sabah aynada kendime baktim, gobegim 6_7 aylik hamile gibi :KK43:
Bizdik o biz az yağda olduğu için malesef çok yemedik

Zeytinleri artir en az on zeytin ve zeytin yağının içinde senin kabızlık tabi olur :KK43:karatayla tam uy
milletin gözünü nasıl korkuttuysan kimse gelmiyor baksana :KK70::KK70::p:KK53:
Geldim geldim şimdi kircam o aybukenin ayağını :KK70:
:KK9: ben tavada 2 damla yagla yapiyorum ysninda da bol salata ve hic ekmek yemem. Simdi istedigim kadar yemegi hak ettim mi
Bende balık tavaşında yaptım azicik yağ ile mis gibi oluyor ama işte sonuçta kızartma
Oğlum ilk defa tanıştı balık ile iki tane yedi büyük rekor:KK70: ben iki yasında filan bir kg balığı yeyince hastanelik olmuşum yıllardır balık yemiyordum Rize'li koca ile tanışana kadar oda büyük balık sevmiyor hamside hamsi bu sebep mecbur tavada yapınca sınırlı yiyorum
Kizlar ben cok hastayim bugun spor yapamicam :KK61:
geçmiş olsun toparlanana kadar izinlisin bol bol ıhlamur yüklem benimde hala geçmedi ama işler bitmiyoki dinlenelim yorganlar çıkardım carsafladim filan sağolsun Annem geldi yoksa kuzeyle mümkün değil tek basina

Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim. Oneriniz dogrultusunda sivi diyetinden vazgectim. Cay konusunda da ne deseniz haklisiniz bugun hic icmedim. Ama eksikligini hissediyorum. Allahtan kahvede seker kullanmam o oyaliyor. Bitki caylarina da zaten atmam. Sekersiz caya alisana kadar kuru meyve bulunsun yanimda iyi fikir.
Telde toplu alinti yapamadim bende mi sikinti var. Neyse simdi biraz yogunum inceler ogrenirim bir ara.

Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim. Oneriniz dogrultusunda sivi diyetinden vazgectim. Cay konusunda da ne deseniz haklisiniz bugun hic icmedim. Ama eksikligini hissediyorum. Allahtan kahvede seker kullanmam o oyaliyor. Bitki caylarina da zaten atmam. Sekersiz caya alisana kadar kuru meyve bulunsun yanimda iyi fikir.
Telde toplu alinti yapamadim bende mi sikinti var. Neyse simdi biraz yogunum inceler ogrenirim bir ara.
bazen olmuyor ayrıntılı düzenle deyip sonra alıntı ekle dersen olur
Kahveyi şekersiz çayını şekerli içiyorsun :D genelde tam tersi olurda :)
Hadi bakalım tekrar hg

Zeytinleri artir en az on zeytin ve zeytin yağının içinde senin kabızlık tabi olur :KK43:karatayla tam uy

Geldim geldim şimdi kircam o aybukenin ayağını :KK70:

Bende balık tavaşında yaptım azicik yağ ile mis gibi oluyor ama işte sonuçta kızartma
Oğlum ilk defa tanıştı balık ile iki tane yedi büyük rekor:KK70: ben iki yasında filan bir kg balığı yeyince hastanelik olmuşum yıllardır balık yemiyordum Rize'li koca ile tanışana kadar oda büyük balık sevmiyor hamside hamsi bu sebep mecbur tavada yapınca sınırlı yiyorum
geçmiş olsun toparlanana kadar izinlisin bol bol ıhlamur yüklem benimde hala geçmedi ama işler bitmiyoki dinlenelim yorganlar çıkardım carsafladim filan sağolsun Annem geldi yoksa kuzeyle mümkün değil tek basina
Sagol canim ihlamur iciyorum bol limonlu. Ama dedigin gbi is bitmiyo ki bide bebk var nasil dinlenim o uyuyunca yatabilyorum ancak

Eki Görüntüle 1651063
İzmire gelirseniz buraya uğramadan dönmeyin. Kızlar ağası hanı, osmanlı musikisi eşliğinde kumda pişmiş dibek kahvesi. Kim bilir belki karşı masanızda ben oturuyor olurum. :KK66:

seneye tr izine geldigimde belki izmire gelirim zaten yakiniz belki Tire diye bir yer var :D duymussundur akrabalarim orda ayyy birde grsrmüsüz :rolleyes::KK71:

Ahufizar .!.:
Eki Görüntüle 1651063
İzmire gelirseniz buraya uğramadan dönmeyin. Kızlar ağası hanı, osmanlı musikisi eşliğinde kumda pişmiş dibek kahvesi. Kim bilir belki karşı masanızda ben oturuyor olurum. :KK66:

Ayyy bilmem mi orayiii bayilirim hem de :))

erigim .!.:
İzmir gelirsek bence yanımızda otur :KK60:

Bencede yanimizda oturr ayy bi gun hep beraber bir araya gelebilsek ne guzel olur degil mi?

Back