Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kiz @keskee bi kere sunu solim kiz sen ne guzelmssn kizsen de ictensinn bide diksiyonu guzel bi ortmda kendni dinlettreblck konsmasi dinlenr tatlimi tatli guzelmi guzel bi kizsinnntipki benn dermisimmmmm

sporu yazmamışım 30dk yürüyüş ama mantı kötü mü ki ya

kötü yavru ceylan kötü bak eger mantiyi söyle yeseydin 3 kasik manti + yogurt (salcali sos yokkk) + en az 5 kasik dolusu salata yeseydin..sesim cikmazdi cünkü dengelemis olurdun ama mantinin yaninda salata göremedim

Ahucum supersinnn tam isabettt bravooo

Biz gocmeniz canimm ondan sarisinimm

Bugunku menum
peynir
zeytin
domates
az yagda bi yumurta ama yarisinj yedim
bi fincan sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle
bi kase yogurt icine muzun ceyregini koydum

aralarda bol limonlu ihlamur

aksam
2 kepce mercinek corbasi
salata

bu saatten sonrada ya ihlamur icerim ya da sut
Fazla su icemiyorum kizlar hastayim diye heralde midem almiyo nekdr ictim bilmiyorum
yorummmm istiyorumm

aksama bir yogurt bir köfte (izgara) yada tavuk filanda yanina koyabilirdim...bunun disinda gayet iyi...sen mazeretlisin sporu sormuyorum sorun yok böyle devam

kızlar bende menümü yazayım hemen,
kahvaltı 08:00 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, kepekli sandiviç ekmeği (iş yerinde başka hiç bişey yoktu maalesef), sekersiz çay
öğlen 12:00 1 kepçe nohut (suyunu yemedim), yarım demet roka, 1 parça haşlanmış karnabahar, karışık salata, 1 kaşık yoğurtlu makarna
ara rezene çayı, 1 hurma, 4 kayısı kurusu (farklı zamanlarda)
akşam 19:00 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası, domates salata peynir (türlü vardı kızartılarak yapıldığı için yemedim, çorba da şehriyeli olduğu için ekmek yemedim)

bundan sonra bişey yemem sadece yine çay içerim birde yatarken yoğurt kürünü yerim.
su 1.5 lt olmuştur. 2'ye tamamlarım.spor henüz yapmadım yapınca yazarım

çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine. menün iyi canım. aynen devamm

Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsin
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hep

Alıntıların yarısı uçmuş kuzi bugün zirt pirt uyaniyo 4dis birden çıkıyor o yüzden sanırım

Ahufizar ve elfkkk tam isabet tahminler tabi dışardan ilk goren kibirli kendini beğenmiş desede benimle geçirdikleri günün sonunda yanlış dusunduklerini ifade ediyorlar hep ay bunu patronun bile demişti ilk gorusmeyi ik ile yaptim doğal olarak bir hafta sonra karsilasmamizda beni çok az insan yaniltir biride sensin bide selcuga demiştim ki bu kiz çok kibirli nasıl al-Din ise ay yarabbim kibir kim ben kim

@valla hepinizi ayrı ayrı tanımak isterdim
@keskee seni oğluna aliyim oda boncuk beyaz tenli sende kimyager alınma senin basın bağlı

judiee canım mantı bir tabak fazla olmuş malum iki ksk bir dlm ekmek+1yag demek şimdi hesapla iyi mi kotumu

Bende 1,65 boyunda. Gözleri yeşil yada mavi değişiyor :) bembeyaz tenliyim bide. Terazi burcuyum :) başka ne özelliğim var bilemedim valla :))
Bende teraziyim

Bugünkü menum
Sabah
Hamurlu ekmek deriz biz yuvarlak Mayali ekmek küçük bir tabak büyüklüğünde onun yarısına kaşar ile tost yaptım 5 tane de zeytin
Öğlen 1 haşlanmış patates
1 bardak ayran
Aksam
Bur tabak mercimek çorba
Bir dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Bugün hiç ara yapmamısim farkında değilim
Sporu aksatiyorum ama bilinçli yapıyorum. Biraz fazla ayakta dolaşmaya başladım için ayak ağrıyor . Akşamları halim kalmıyor kipirdayamiyorum
Ama sporu unutmadı m ayağım iyi 9ldukca yavaş yavas girecek hayatıma. 1 -2 hafta daha oyalanip plates e gideceğim direk. Size söyledim mi hatırlamıyorum . doktor kırık tam kaynamamis sağ taraf ta hala açıklık var. Çok yüklenme ayağına sert hareketler yapma dedi.
Ay be çok konuştum
Öptüm hepinizi

Gayet iyi menun ama emziriyorum proteini artir ki kastan harcamasına yağdan gitsin
sorun yok canım siz akşam yemeğini kvdemi yiyorsunuz hep
yok canımm bu hafta oradayız ben bu hafta genel müdürlükteyim ya geç geliyoruz diye. normalde evdeyiz.

Rüzgarın annesi gec mis olsun

Kizlaarrrr beni de tahmin edin ama bende istiyorum . Markete gidip gelecem hemen . Bilgisayarı açacağım hem mesajlarıda sayarim.
Erigim takım listesini musait olunca ata bilir misin. Şuan kim var takımda ona göre sayayim. Yoksa ben hızımi alamam 6 takımdan gelenleri falan sayarim hepsini

Ayyy bende merak ettim benide yorumlayin evde oturuyorum bugün is yok :)

***10.Takım 434***

eriğim( 79,3 / / /% )

cansutr (78,2 / / /% )
keskee ( 63/ / /% )
Kimyager1508( 64,9 / / /% )

Judiee (51,7/ / /%)
Ahufizar( 56,6 / / /% )
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(73.1/ / /% )

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
ruzgarinannesii(83,4 / / /% )yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015
sosyoloji12( 74/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:74 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015
M Merve(84 / / /% )yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015

yeni üye ortalaması:%

liste burda aybükecim halledersin artık yeni üyeleri sayma bu hafta geleli zaten iki üç gün oldu msj saymaya gerek yok

Bırakalım şekeri herkesin dilinden kurtulalım bir an önce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…