Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yorumun icin cok sagol csnim. Evet sonuna kadar haklisin. Kizim ara ogunlerde yesin diye evde hamurisi de cok sik yapiyorum. İster istemez yiyorum ben de. Benim esim de cok istahlidir. Ama o zayif. 2 gun kek kurabiye olmasa, haftalardir bisey yemiyoruz der yani bizim evde aksam caylar hiiic bos icilmez.

Ay evet canim yaa, keske tadini cikararak yiyebilsem.. Sagolsun kizim pek musade etmez yemek yememe. Hep apar topar, 5 dakika da yemek zorunda kalirim. Lokmalari nasil yuttugumu bile anlamam..

Çok güzel ortmenim:)
Hani okuyan kulln lari yaziyon ya ayferim simdi listede olmk iyimi kotumu acep yani buradayiz diyerektenmi
İyi iyi burda demek gibi

Sabah sandvicimi de hazırladım, ayrıca 1 saatte yürüyüş yaptım x
Cok güzel canım
ala ala ben biyerde 800diye gördüm o günden beri adana yemiyorum hep parça et ama nerde gördüm hiç hatırlamıyorum
Bende de bu var canım

Bu arada, emziren anneler, sut olsun onu bunu yiyeyim diye dusunmeyin. Ben neler yemedim ki emzirirken.. Sadece sismanladim, baska da biseye faydasi olmadi..
Yok canım incelendi o buzdolabının ekmek arasına koymak
Günü az geçirip öğün anlayınca akşam gözün dönüyor çünkü düzeltecek ama zamanla
Yarim ekmek mi yarım dilim mi
canım kızına da bizede hiç faydası yok o hamur işlerinin hele erkekler hep aynı

Örnek bir mönü olarak gözüme batti afferin cnm cok iyisin böyle devam hic bozmuyoruz

ben 06.10.15 paylastimmi ? bir gecmis sayfalarda aramaliyim emin degilim

07.10.15 menüsü:

sabah 12:00 gibi:4 erik, 1 incir, 1 kayisi az seviz

Aksam: 20:00 is yerinde bir protein shake ictim giderken yolda bir spor salonuna yaptirdim is yerindede tenefüsümde ictim...

Adim sayarim: 18000 gecti
Spor: yaklasik 1 saat disarda sadece yürüdüm bu sefer
Su 2 litreyi gecmistir artik daha dikkatli saymaya caliscam

Isden 1,5 saat önce geldim ama nasil acim anlatamam kac gündür ne aburum var cuburum var sizlerde kizartmalar filan ucusuyor ne is yarin son gün 1 cis görmigcem....@erigim ne yapsak 1 inde cis görsek tüm takim mi ceza yese eskiden okulda öyle olurdu 1 i afacanlik yapar tüm sinifa ceza...o utancla birdaha o kisi afacanlik yapmaz yarin vaktim olursa pazartesinden itibarin tüm menüleri inceliycem korkun korkun--cümleten iyi geceler Allah rahatlik versin citirlarim

Günaydım kızlarr

Sizlere önemli birkaç şey söylemek istiyorum. Bunlar kulağımıza küpe olmalı. Şimdi bildiğiniz gibi yarın cuma. Hepimiz az çok kilo vermiş olucaz inşAllah. Takımımızın 1. Olmasını umut ediyorum. Söylemek istediğim asıl şeye gelicek olursak yarın tartıdan sonra kendinize ödül verin tabiki amaaaa YEMEĞİN BİR ÖDÜL OLMADIĞINI bilmemiz gerekiyor. Kendinize yeni bir kıyafet alın, gezmeye gidin, ne biliyim kitap falan alın amaa kesinilikle cıs yemeyin. Bakın bu çok önemli. Takımda en iyi kilo veren derya abla ve bunum sebebine bakıcak olursak neredeyse hiç kaçamak yapmamasıdır. vücudun direncini kırdıktan sonra tam kilo vereceğimizde birşeylerden atıştırmak bile vücudu tekrar dirence sokuyor. Özellikle beyninize yemeğin bir ödül olmadığını söylemeniz gerekiyor. Sizin hayatınız, yaptıklarınız, başarılarınız çok daha önemli. Yemek gibi anlık bir zevk nasıl ödül olabilir? Yarın ödül olarak annenize onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyebilirsiniz mesela. Ama yemeği ödül olarak gördüğümüz sürece mahrum kalma piskolojisine girer ve kilo versekte kolayca geri alırız(Allah korusun)

Hepiniz birtanesiniz çıtır ruhlu hanımlar. Yarın hepinize çook çok güzel rakamlar diliyorum tartıda. Öptüm yanaklarınızdan

Çok haklisin canım cuma ctesi pazar bozuk ptesi salı crs prrsmb çok kısmaya çalışıyoruz sonra

Ahufizar yine verdin gaziiii harikasin ve yazdklrn cook cok dogru bncede bu gazla okula kosarak gidecem tutmayinnn beniiiii
Aa bu arada hepinize gunaydinlar guzel hanmlarr
günaydın hadi koş koş

Günaydinlar 10 Takimin çítírlari Ahufizar aslinda cok dogru söyliyor hakkaten kimyager1508 bir ara izibw gittiginde dahi sanirim kacamak yapmamisti..deryam hakkaten sen fazla kacamak yapmiyordun değilmi ?

Ya kacamak soyle olabilir Hedefe artik varilmistir ve kilo verme isi bitmistir haftada 1-2 ögün diyetteyken asla yemigcegimiz seyker konulabilir bende misal bu (patates,pismis havuc, bezelye vesaire) ya su karatay üsülü sucuk yapmayi öğrenmeliyim ne zamandir yakinindan dahi gecmiyorum burda almanyada hesapli oluyor bakkallarda

canım kızına da yedirme . hatta şimdiden sebze yedirmeye alış ki bünyesi öle devam etsin ve sonradan zorluk yaşamasın.
ben mesela sebze yemeklerini 1 yıldır yemeye başladım. eskiden hep makarna,pilav,börek,poğaça vs.

Kızlar öğünlerimi tek tek paylaşayım akşamda toplu yaazarım.

Kahvaltımı tb ekmeğine peynirli sandviç ve çayla yaptım. Şimdi de bol bol su içme vakti

günaydın şekerim söylediklerin çok doğru, evet ben neredeyse hiç kaçamak yapmadım. kilo verdiğimde bile 8 haftada en fazla 2-3 kez ödül vermişimdir kendime o ödül de öyle yağlı kalorili şeyler olmamıştır.

Ahufizar yine verdin gaziiii harikasin ve yazdklrn cook cok dogru bncede bu gazla okula kosarak gidecem tutmayinnn beniiiii
Aa bu arada hepinize gunaydinlar guzel hanmlarr

günaydınnn koşşş kooşşşşş

günaydınnnn evet canım yapmadım. biliyorsunuz ki benim kv hamur işi çok yapar mantılar, pideler, pişiler..., pazar kahvaltıları masa full simitler, poğaçalar, sucuklar, patates kızartmaları havada uçuşur, eşimde abur cuburu çok sever akşam çayları boş geçmez ama ben neredeyse hiç yemem onlardan. misal en son kv yine pide yapmıştı pazar günü ve başka yemekte yoktu bende peynir ekmek domates yemiştim evet canım ben buraya katıldım 4 gün sonra 1 haftalığına tatile gittik ve inanır mısın 6 günde 2500 km yol yaptık nerelere nerelere gittik nasıl güzel yemek yerlerinde durduk ama ben kahvaltı hariç diğer öğünlerime yine çok dikkat ettim ve tatilde olmama rağmen 200 gr vermiştim.

günaydın kızlar..

ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman... sonunda 62,5 :) bide reglim yaklaşıyor göğüslerim ödem topladığı halde eksilerde olmak mutlu etti beni..

günaydın seçilcim tebrik ederim tatlımm

günaydın şekerlerrrr dün akşam hiç giremedim buraya. tam eve geldik 18:45 gibi kv ler evde yoktu mecbur evde ben biseyler hazırladım. tam yemek yedik daha masadayken hoooppp eşimin amcaları geldi. eee tam yemek vakti bende de bişey yok bi panik oldum sonra buzluktan et çıkardım düdüklüye attım, yine buzlujkta börek vardı onları çıkarttım ısıttım, o ara yanına bişey hazırladım falan derken kv ler geldi onlarda yemek yememiş sonra çayı demledim sofrayı kurdum yemek yediler. sonra sofrayı topla, amcanın kızının doğum günü diye pasta almışlar hoooppp bir de çay pasta faslı oldu. inanın 18:30 dan gece 24:00'e kadar totomun üstüne hiiiççç oturmadım hep ayakta mutfaktaydım. birde dün işte sırf spor olsun diye asansörü hiç kullanmayıp sürekli merdivenleri kullandım birde topuklular ile siz düşünün. oyyyy bugün bacaklarım ağrıyor.

Cansu hiçbirşey yenmissin neredeyse eskiden olsa yersin o abur cuburu acayip bi gelişme valla bu sendeki
Bildigin güvendiği bir yerde oradan da olur sucuk
günaydın kızlar..

ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman... sonunda 62,5 :) bide reglim yaklaşıyor göğüslerim ödem topladığı halde eksilerde olmak mutlu etti beni..
Günaydın canım ohh direnç kırılıyor regle rağmen eksi supersin
Kızlar öğünlerimi tek tek paylaşayım akşamda toplu yaazarım.

Kahvaltımı tb ekmeğine peynirli sandviç ve çayla yaptım. Şimdi de bol bol su içme vakti

pasta yedin mi pasta

dünkü menümü paylaşayım hemen;
kahvaltı; peynir, domates, zeytin, tam tahıllı sandiviç ekmeği, 2 lokmalık kaymak bal
ara türk kahvesi, çay, su
öğle; 3-4 kaşık domates çorbası (içinde kaşar rendesi var diye çok yiyemedim) , 5-6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata, 1 tane mercimek köfte, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna (aldığım yoğurtlunun makarna olduğunu aldıktan sonra gördüm ben yarma falan sanmıştım)
ara, rezene çayı, çay, yarım bardak nescafe, su,
ara 16:30 1 armut
akşam 19:00 1 büyük şinitzel den 2-3 lokma (kızartma olduğu için kalanı eşime verdim), 1 dilim kepekli ekmek, közlenmiş domates, peynir, zeytin, çay
ara bol su (o kadar koşturdum ki çay bile içemedim, tabi ki misafirler için hazırlanan sofraya oturulmadı hiç bişey yenmedi, alınan pastanın tadına bile bakılmadı )

saol tatlımmm :)

aynen ben daha inatçı çıktımm yağlardan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…