- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canlaaarrr
bira once uyandik oglusla ac karnina tartildim. Sali gunu tartida 83.4 kiloydumm simdiiiiiiii 82.4bukadar cabuk mu ya cok sevindim coookkk
![]()
Kilo verdigimi gorupse sabirli ve iradeli olamocaksam yuh bana :) ilk ay 79 olsam ne guzel olurtebrikler canımmm. zamanla daha da düzen oturtursun canımm. zaten ilk 1 ay çok hızlı gidiyor. sonra bende de ve seçil arkadaşımızda olduğu gibi 1-2 hafta dirence geçiyor. ama pes etmek yok. sabırlı ve iradeli olursa herşey olur.
ooo rahat olursun canımmmKilo verdigimi gorupse sabirli ve iradeli olamocaksam yuh bana :) ilk ay 79 olsam ne guzel olur![]()
Sesimi duyan var :) tesekkur ederim.@erigim sorma bende sasiriyorumhirs bana cok sey yaptirabiliyor evde abur cubur var dün is yerinde sadece cikolata cips reyonlarinda calistim seytan dürtsede ben eve hicbirsey almadim. Umarim gelecek Haftalarda böyle olur
@erigim takima yeni üye alabiliyormuyuz takima girmek isteyen bir arkadas varmis bir baksana tatlim
![]()
Ayy insallah yaooo rahat olursun canımmm
h.g. canımm tabiki duyuyoruz ama takım kaptanımız @erigim gelip gördüğü zaman sana mutlaka geri dönüş yapacaktır merak etmeSesimi duyan var :) tesekkur ederim.
Heyecanla bekliyorum Erigimin cevabini.
bende zaten kocama inat başlamıştım tatlımm hatta iddaaya girmiştik 3 ayda 63 kiloya düşücem ve her kilo başına 100 lira verecekti 63 'e geldiğimde de bonus olarak 500 tl verecekti. ama henüz bişey gördüğüm yokAyy insallah ya
Ben hem burda yarisiyorum hemde evde esimle yarisiyorum. Cok hirsliyim bu sefer. Kocam sen yapamazsin diyo ama gorcek nasil zayiflaniyomus![]()
Ohoo bakti ki veriyosun kilolari paralar gidicek sesi cikmiyobende zaten kocama inat başlamıştım tatlımm hatta iddaaya girmiştik 3 ayda 63 kiloya düşücem ve her kilo başına 100 lira verecekti 63 'e geldiğimde de bonus olarak 500 tl verecekti. ama henüz bişey gördüğüm yokgeçen laf attım tamam toplu kabul ederim hazırla kendini diye
bişey demiyor o zaman
Yarım ekmek yazmışımÇok güzel ortmenim:)
İyi iyi burda demek gibi
Cok güzel canım
Eki Görüntüle 1650487 Bende de bu var canım
Yok canım incelendi o buzdolabının ekmek arasına koymak
Günü az geçirip öğün anlayınca akşam gözün dönüyor çünkü düzeltecek ama zamanla
Yarim ekmek mi yarım dilim mi
canım kızına da bizede hiç faydası yok o hamur işlerininhele erkekler hep aynı
Tebrikler . Kız uyku lu uykulu krize soktu benigünaydın kızlar..
ilk kilo bildirimi benden olsun o zaman... sonunda 62,5 :) bide reglim yaklaşıyor göğüslerim ödem topladığı halde eksilerde olmak mutlu etti beni..
Benim eşimde geçen gün rüyasında görmüş 15 kilo vermişim çok güzel olmusum ondan bir şeyler istiyormusumbende zaten kocama inat başlamıştım tatlımm hatta iddaaya girmiştik 3 ayda 63 kiloya düşücem ve her kilo başına 100 lira verecekti 63 'e geldiğimde de bonus olarak 500 tl verecekti. ama henüz bişey gördüğüm yokgeçen laf attım tamam toplu kabul ederim hazırla kendini diye
bişey demiyor o zaman
dünkü menümü paylaşayım hemen;
kahvaltı; peynir, domates, zeytin, tam tahıllı sandiviç ekmeği, 2 lokmalık kaymak bal
ara türk kahvesi, çay, su
öğle; 3-4 kaşık domates çorbası (içinde kaşar rendesi var diye çok yiyemedim) , 5-6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata, 1 tane mercimek köfte, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna (aldığım yoğurtlunun makarna olduğunu aldıktan sonra gördüm ben yarma falan sanmıştım)
ara, rezene çayı, çay, yarım bardak nescafe, su,
ara 16:30 1 armut
akşam 19:00 1 büyük şinitzel den 2-3 lokma (kızartma olduğu için kalanı eşime verdim), 1 dilim kepekli ekmek, közlenmiş domates, peynir, zeytin, çay
ara bol su (o kadar koşturdum ki çay bile içemedim, tabi ki misafirler için hazırlanan sofraya oturulmadı hiç bişey yenmedi, alınan pastanın tadına bile bakılmadı)
Ohoo bakti ki veriyosun kilolari paralar gidicek sesi cikmiyosen kac kilo verdin canim
ohhh iyi demişsinnn, bizden çekecekleri varBenim eşimde geçen gün rüyasında görmüş 15 kilo vermişim çok güzel olmusum ondan bir şeyler istiyormusum
Dedim ben zayiflayayim neler edecem neler isteyeceği m hazır ol![]()
Kiz yerim seni makarnayi yarma sanmiskarbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
![]()
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr![]()
meğerse makarnalar küçük boncuk makarnaymış birde bol yğurtluydu yani hiç makarna gibi durmuyorduKiz yerim seni makarnayi yarma sanmiskarbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
![]()
Kizlarrrr dr simdi ciktim kist myom filan yokmus sadece rahim duvari biraz fazla kalin ondan o kanamadir dedi ayy yüregime su serpti dr![]()
dünkü menümü paylaşayım hemen;
kahvaltı; peynir, domates, zeytin, tam tahıllı sandiviç ekmeği, 2 lokmalık kaymak bal
ara türk kahvesi, çay, su
öğle; 3-4 kaşık domates çorbası (içinde kaşar rendesi var diye çok yiyemedim) , 5-6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata, 1 tane mercimek köfte, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna (aldığım yoğurtlunun makarna olduğunu aldıktan sonra gördüm ben yarma falan sanmıştım)
ara, rezene çayı, çay, yarım bardak nescafe, su,
ara 16:30 1 armut
akşam 19:00 1 büyük şinitzel den 2-3 lokma (kızartma olduğu için kalanı eşime verdim), 1 dilim kepekli ekmek, közlenmiş domates, peynir, zeytin, çay
ara bol su (o kadar koşturdum ki çay bile içemedim, tabi ki misafirler için hazırlanan sofraya oturulmadı hiç bişey yenmedi, alınan pastanın tadına bile bakılmadı)
Aferin kız sana bravooo deryamyemedim tabi ki kaptanımmmmhele de tartıya 1 gün kala bunu size yapamammmm 6. takımı unutmadımm
![]()
GünaydınGunaydin.
Sabah sabah baktim hem aktif hemde enerjisi en bol takim sizsiniz. Araniza katilabilir miyim?
İlk kilolar hızlı gidiyor canım hadi Farisî diğerlerine :)Gunaydin canlaaarrr
bira once uyandik oglusla ac karnina tartildim. Sali gunu tartida 83.4 kiloydumm simdiiiiiiii 82.4bukadar cabuk mu ya cok sevindim coookkk
![]()
Geldim geldim@erigim sorma bende sasiriyorumhirs bana cok sey yaptirabiliyor evde abur cubur var dün is yerinde sadece cikolata cips reyonlarinda calistim seytan dürtsede ben eve hicbirsey almadim. Umarim gelecek Haftalarda böyle olur
@erigim takima yeni üye alabiliyormuyuz takima girmek isteyen bir arkadas varmis bir baksana tatlim
![]()
Bu kocaları diyet suresince evden uzak tutmak gerek benimki de dün bi dünya abur cuburu taşıdı bide tatlı almış yemedim hihh bugünde 78.7yi gordum :)Ayy insallah ya
Ben hem burda yarisiyorum hemde evde esimle yarisiyorum. Cok hirsliyim bu sefer. Kocam sen yapamazsin diyo ama gorcek nasil zayiflaniyomus![]()
Senin kicaydi dimi o büyük konuşanbende zaten kocama inat başlamıştım tatlımm hatta iddaaya girmiştik 3 ayda 63 kiloya düşücem ve her kilo başına 100 lira verecekti 63 'e geldiğimde de bonus olarak 500 tl verecekti. ama henüz bişey gördüğüm yokgeçen laf attım tamam toplu kabul ederim hazırla kendini diye
bişey demiyor o zaman
Olumlamalara devam yarın aç tartilirsin tatlımYarım ekmek yazmışımbilinç altım çok aç ondan
yarım dilim olacaktı
Tebrikler . Kız uyku lu uykulu krize soktu benidedim cuma Eyvah tartılMAM lazım
ama su ictim ne olacak şimdi falan.
Günaydın kızlarrr. Tartı ya son gün dikkat dikkatc8s yok bol spor bol su ve olumlu düşünce.
Sabah sabah hemen olumlama yapalım .
İNCECİK FISTIK GİBİ OLACAĞIZ. ..
İDEAL BEDENİMIZE ULAŞACAĞIZ.
CANIMIZ KALORİLİ ŞEYLERİ HİÇ İSTEMİYOR.
SPOR YAPMAYI HAREKET ETMEYİ ÇOK SEVİYORUZ.
BİZLER 10 TAKIMIN FISTIKLARI HEPİMİZ MÜKEMMEL BEDENLERİ MİZE KAVUSACAGİZ![]()
ohh gözün aydın kötü birşey yokKiz yerim seni makarnayi yarma sanmiskarbonhydratlari unutuyoruz ne güzel ne güzel
![]()
Ohh masallah ben de verebilsem 2 ayda 6 kiloaynen canım aynencanım benim 2 ay olacak neredeyse, toplamda 6,1 kg verdim.
ohhh iyi demişsinnn, bizden çekecekleri var
ohhh çok şükür canımm, hadi gelmiş geçmiş olsun![]()