Hosbulduk Canim :)udiee, post: 42925956, member: 555937"]patatesler ölçülü olmuş da kızarmış biberler olmamış ya bir biber ya birkaç dilim patates mesela helvanın kalorisini bilmiyorum sevmem pek o tarz şeyleri onun dışında güzel olmuş hoşgeldiniz bu arada yenisiniz bütün günüm okulda geçince pek takip edemedm forumu
Neler yedin kimbilirYok cnm,yazmayım.1 yıl sonra hayirlisiyla
Ama sizi burda sohbet ederken bulayim
Canim azlık fazlalık değil yararlı zararlı meselesi .öğlen yw mesela ornek menü attım köfte ye çorba iç salata yoğurt ohh mis gibi sut helva süt yapsın diye çok yedim sonuç hiçte yapmadı süt beyinde bitiyor prolaktin hormonu sağolsunAma oglen bise yemediiimmyarin yemen okdr bna fazla gelmemisti
ne güzel işte bilmediğim kalmayacakaynen benim de tek sevdiğim ders geometri ama bu kitaba dalmak üzereyim neredeyse birüsür bilmediğim formül çıktı
Hmm peki :) ozaman yarin oglen kofte yicem salata kofte bnde necyesem yarin dye dusunuyodum :) dolma biber yapmayi dusunuyorum acaba kactane yiyebilirmNeler yedin kimbilir
Canim azlık fazlalık değil yararlı zararlı meselesi .öğlen yw mesela ornek menü attım köfte ye çorba iç salata yoğurt ohh mis gibi sut helva süt yapsın diye çok yedim sonuç hiçte yapmadı süt beyinde bitiyor prolaktin hormonu sağolsun
ne güzel işte bilmediğim kalmayacak
Ben geometriyi hiç sevmezdim sınır okurdum coze coze sevdim
İki kaşık pilav bir dlm ekmek ona gore dusunursek bol yoğurtla iki taneHmm peki :) ozaman yarin oglen kofte yicem salata kofte bnde necyesem yarin dye dusunuyodum :) dolma biber yapmayi dusunuyorum acaba kactane yiyebilirm
Çok teşekkürler
Çok tatlısınn yaaAaaayyyy ayyyyy coook cook ozur dilerim igrencsnz yazmsm yaa haayiiirrrrrrr OGReNCISINIZ yazcaktmaffedersiniz kizlar
Canıım aynı hatayı ben uzın süre yaptım. Az yediğimizi sanıyoruz ama fazla kalorili ürünler az bile olsa herşeyi mahvediyor. Kızartma ve helva gerçekten fazla olmuş. Ayrıca helvanın içindekileri bir oku bak ben süt yapcak bir şey göremiyorum. Full karbonhidrat. Senin vucudunda yağa dönüşmüş yeterince karbonhidrat var zaten.Ama oglen bise yemediiimmyarin yemen okdr bna fazla gelmemisti
Dimi ama dimi yaa. Cıs yok lütfen. Vücudumuzun direncini kırmamız lazım.Aaa cis lar mi gördüm neşimdi musait değilim sonra kızacam sizlere. Ben iki gündür aç geziyorum
Hani okuyan kulln lari yaziyon ya ayferim simdi listede olmk iyimi kotumu acep yani buradayiz diyerektenmiBu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 5, Ziyaretci: 0)
adana 800kalori sen düşün ben ondan vazgeçtim bugünİyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menüm;
Sabah: tb ekmeğine kaşarlı sandviç
Öğlen: ezogelin çorba, 1 yk patlıcan musakka, bulgur pilavı (küçük tabağa az aldım , kaşık olarak bilemiyorum), az salata, yoğurt, 1 sarma
Akşam; ince lavaşa adana dürüm , ayran (arkadaşımla dışarı çıkınca bide arkadaşımın tüm kızartma, burgrr tarzı şeylerine hayır diyince arkadaşım cırladı bende en iyi seçenek budur diye düşündüm , ama bilemedim tabi)
Canım sen nerden baktın ki? Benim baktığım tüm sitelerde 300-400 kalori arasıydı. 800 çok fazla geldi bana.
Canım yemeğini yavaş yavaş iyice çiğneyerek hatta zevk alarak ye. Arada su iç kısa molalar ver. O zaman bir noktada doydugunu anlıyor vücut. Ekmeği akşam hiç yememek en iyisi.İyi aksamlar kizlar.. Ya ben aksam yemegini yine fazla kacirdim
1 kase mercimek corba,
1 tabak yayla soslu pilic
Yarim tabak spagetti
1 kase de yogurt yedim
1 dilim de ekmek
Butun gun cok acikmisim, sofraya oturunca resmen gozum dondu yaa.
Yiyip doyduktan sonra pisman oluyorum ama ne fayda
İyi aksamlar kizlar.. Ya ben aksam yemegini yine fazla kacirdim
1 kase mercimek corba,
1 tabak yayla soslu pilic
Yarim tabak spagetti
1 kase de yogurt yedim
1 dilim de ekmek
Butun gun cok acikmisim, sofraya oturunca resmen gozum dondu yaa.
Yiyip doyduktan sonra pisman oluyorum ama ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?