- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Pazar hemşin canımMerkez canim sen neresindensin
Darısı bize bizeaynen şortum şuanda belimden düşüyo çok mutlu oluyorum
akşam:
2parça fırında tavuk ve birkaç patates dilimi
yarım kase cacık
6yk salçalı makarna
Makarna çok olmuş keşke cacık tam makarna 3yk olsaymis neyse gün içinde çok az yemissin dengeledi daha ders çalışıp yakacak beynin onuunutmuşum bu arada eve gelince yarım pingui yedim
ilk hafta başlar canım hatta ilk haftalar hızlı gidiyor oğlun çok emiyor mu dur aklimdayken listeyi atiyim sanaYa kizlar nezamanckilo vermeye baslarim ben siz diyetten nekdr sonra kilo vermye basladiniz bide ilk ay nekdr kilo verdiniz
Emiyo masallah. Cuma gunu tartilcam bakalim vermismiyim hic :)Pazar hemşin canım
Darısı bize bize
Makarna çok olmuş keşke cacık tam makarna 3yk olsaymis neyse gün içinde çok az yemissin dengeledi daha ders çalışıp yakacak beynin onu
ilk hafta başlar canım hatta ilk haftalar hızlı gidiyor oğlun çok emiyor mu dur aklimdayken listeyi atiyim sana
aynen şuan başladım bile derse geometri çözüyorum bir de devreler yandı şimdidenPazar hemşin canım
Darısı bize bize
Makarna çok olmuş keşke cacık tam makarna 3yk olsaymis neyse gün içinde çok az yemissin dengeledi daha ders çalışıp yakacak beynin onu
ilk hafta başlar canım hatta ilk haftalar hızlı gidiyor oğlun çok emiyor mu dur aklimdayken listeyi atiyim sana
ilk ay çok gidiyo ödemden dolayı felan ben ilk hafta 1.5kg felan vermiştim sanırım daha sonradan 1-2kg daha ilk ay 3-4kg gidiyo ama vücuttaki değişiklik 3ayda ancak anlaşılıyo ben tabi yavaş yavaş kilo verdim sizi bilemicemYa kizlar nezamanckilo vermeye baslarim ben siz diyetten nekdr sonra kilo vermye basladiniz bide ilk ay nekdr kilo verdiniz
Bende yavas verim kalici olsun insallahilk ay çok gidiyo ödemden dolayı felan ben ilk hafta 1.5kg felan vermiştim sanırım daha sonradan 1-2kg daha ilk ay 3-4kg gidiyo ama vücuttaki değişiklik 3ayda ancak anlaşılıyo ben tabi yavaş yavaş kilo verdim sizi bilemicem
patatesler ölçülü olmuş da kızarmış biberler olmamış ya bir biber ya birkaç dilim patates mesela helvanın kalorisini bilmiyorum sevmem pek o tarz şeyleri onun dışında güzel olmuş hoşgeldiniz bu arada yenisiniz bütün günüm okulda geçince pek takip edemedm forumuListemi yazayim unutmadan
kahvalti (10.30-11.00)
2 dilim ekmek
3 4 tane patates kizartmasi
2 tane biber kizartmasi
4 tane zeytin
biraz beyaz peynir
2 catal tahin helvası
sekersiz cay
(Kahvaltida kv deydim o yuzden patates kizartmasi falan yedim)
12.30
leslieyle 3 ml
16.30
bi kase yogurt
18.30 yani suan
tavuk sote
bi salatalik
2 biber
grip oldugimdan dolayi fazla su icemedimm midem almadi ama 1 lt olmustur.
Bu saatten sonrada ya bi elma uyada sut icerim
bu kadaaarrryorum istiyoeum menume
zaten günlük aldığım kalori 1000i geçmiyo ki en kalorili öğünüm akşam o da 300felan max400judiee sen nasıl pingui yersin ya inanamıyorum sana. Okulda döner yeme evde pingui ye. Nerde senin azmin. Kızıyorum size yaa. Diyetteyiz unutmayın.
Çok canın çikolata isterse meyvenin üzerine kakao döküp ye. Bak zaten bu gün 1 paket form bisküvi yemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Judiecim bizim kilo vermemiz daha zor. Şimdi mesela çok kilolu bir arkadaşım vardı her gün öğle yemeğini çikolatayla geçiştirerek(?) kilo vermiş bayaa. Ama bizim olmaz çünkü o eskiden bir dolu çikolaya, cips, kola vs yerken birden miktarı azalttığı için aldığı kalori azalmış ve kilo verebilmiş. Ama biz zaten abır cubur yemiyoruz(yemememiz lazım) artı çok yağlı, karbonhidrat ağırlıklı yiyeceklerden de kaçalım ki eskiye göre bir fark olsunda kilo verebilelim dimi judieecim. Çünkü bizim kilomuz daha az alacağıöız kaloride daha az olmalı. Sen benim rakibimsin. Güzel kilo ver, bir birimizi motive edelim.
Aaaayyyy ayyyyy coook cook ozur dilerim igrencsnz yazmsm yaa haayiiirrrrrrr OGReNCISINIZ yazcaktmaffedersiniz kizlar
Patates biber helva gitmiş leslie bunlara canım bir iki patates tmmda bibwrde gelmiş yanına peşine helvada oldu diyett diye yenmişListemi yazayim unutmadan
kahvalti (10.30-11.00)
2 dilim ekmek
3 4 tane patates kizartmasi
2 tane biber kizartmasi
4 tane zeytin
biraz beyaz peynir
2 catal tahin helvası
sekersiz cay
(Kahvaltida kv deydim o yuzden patates kizartmasi falan yedim)
12.30
leslieyle 3 ml
16.30
bi kase yogurt
18.30 yani suan
tavuk sote
bi salatalik
2 biber
grip oldugimdan dolayi fazla su icemedimm midem almadi ama 1 lt olmustur.
Bu saatten sonrada ya bi elma uyada sut icerim
bu kadaaarrryorum istiyoeum menume
Çok severim geometriyi gönder bana:)aynen şuan başladım bile derse geometri çözüyorum bir de devreler yandı şimdiden
valla süper hadi allah zihin açıklığı versin bizdiklarHayırlı akşamlar kızlarr. Menümü yazayım deraler çok sıkıştı ders çalışmam lazım:
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Öğlen:
1 kepçe ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık türlü
1 kase yoğurt
Salata
Öğle yemeğideki şerbetli tatlıları, akşam yemeğindeki çikolatalı pudingi yemeyince akşam yemeğinden sonra kendime 1 adet şeftali ve bir avuç üzüm ödül verdim.
Spor
Jillian 1
Su:2 litre
Ama oglen bise yemediiimmPatates biber helva gitmiş leslie bunlara canım bir iki patates tmmda bibwrde gelmiş yanına peşine helvada oldu diyett diye yenmişilk günün gubahi olmaz diyoruz ceza yok bugün için hadi
Çok severim geometriyi gönder bana:)
valla süper hadi allah zihin açıklığı versin bizdiklar
aynen benim de tek sevdiğim ders geometri ama bu kitaba dalmak üzereyim neredeyse birüsür bilmediğim formül çıktıPatates biber helva gitmiş leslie bunlara canım bir iki patates tmmda bibwrde gelmiş yanına peşine helvada oldu diyett diye yenmişilk günün gubahi olmaz diyoruz ceza yok bugün için hadi
Çok severim geometriyi gönder bana:)
valla süper hadi allah zihin açıklığı versin bizdiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?