Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayyy bu salaklar beni yine aradi erkenden ise gitmeliyim...yolda spor salonuna ugrayip bir protein shake alacam..cünkü kalkip birsey hazirlamaya halim yok cnmda istemiyor..hatta isde bir ara tenefüse cikinca icerim... SPORLARI unutmuyoruz kizlar @erigim kulaklari cek..mazereti olmadan sporsuz menü görmigcem tek kabul ettigim mazarettde hastalik öyle vaktim yoktu...halim yoktu...moralim 0 di felandi filandi yok ancak gece 00:00 yada tenefüsde ugrarim kizlar görüsmek üzere

Kolay kolay kas kaybı olmaz uzun sureli tek tip beslenmede olur genelde ama adanayi az bir lavasla yada ekmeksiz yiyebilirsiniz canım niye o kadar mahrum bırakıyorsun kendini
InsallaH benimki hapsurmaya basladi ama insallah kotuye gitmez onada ihlanur verdim birAz
Hünnap in keciboynuzu özü ver bdn kahvaltısında kayıyorum az birşey Ihlamurlar karistir IP verebilirsiniz
Benim tam zamanım ne koku ne tat
tmm canım buralar bizde

Aaa evet keciboynuzu var hunnapin ondan vereyim aklimdaykenn hay cok yasa
bu arada 12 bucuk gibi leslie 3 ml yaptim yarin karnima strec sarip yapmayi dusunuyorum daha cok terlerim bu sayede

Bir de en buyuk sorun su icmemem. Sadece sabah ictigim bir ilacim var. Onunla su iciyorum. Bazen tum gun 1 bardak su icmis oluyorum. Benim midem suyu almiyor resmen.
Bende öyleyim aslında ama aştım biraz. Su içerken zamana yaymaya dikkat et. Birden bir şişe suyu devirip kurtuluyum dersen(ben öyle yapıyordum) hiçbir faydası olmuyor 5 dk sonra termtemiz bir şekilde vücuttan atılıyor. Sindirime falanda faydası olmuyor. Ama susuz diyet olmaz. Hem sindirimi hem yağ yakımını etkiler. Sindiremezsen yediğin yemekteki besin ögeleri kana karışamayacağından tekrar acıkırsın. Aç değilken ara ara içersen kesinlikle geç acıkıp az yiyorsun. Bir süre sonra vucudun alışınca canın istemeye başlıyor zaten. Kısacası su şart. Öyle yada böyle içmen lazım. Bir yolunu bul.

Judiee artık mekik bacak hareketi falan seni paklamıyor sanırım. Badmintonu nasıl yaptın kız? Nerden aklına geldi? Erigim ve cansuya katılıyorum. Öğle yemeğini yemekhanede yesen çok daha iyi olur. Böyle giderse mahrumiyet piskolojisiyle depresyona girersin.

sence okulda öyle bir seçeneğim var mı tabiki de yok bahçede yapılıyor dürüm şekilde elde yiyoruz yani tabakta felan değil

badminton çok severim ben beden vardı sabah onda oynadık

pide felan değil dürüm şeklinde bahçede yeniyor yani içinde salata felan da var içini açıp da seçemiyorum o şekilde ama yemedim zaten sorun yok

pide felan değil dürüm şeklinde bahçede yeniyor yani içinde salata felan da var içini açıp da seçemiyorum o şekilde ama yemedim zaten sorun yok
Bi dahajine ye canım durumdan arada birşey olmaz tatlım çaktırmadan zayifkiycaz unutma hem kıyafetlerde bol geliyormuş İHH ohhhh :)
kocadan dolayı evet babadan dolayı bolulu canım sen nerelisin

Bi dahajine ye canım durumdan arada birşey olmaz tatlım çaktırmadan zayifkiycaz unutma hem kıyafetlerde bol geliyormuş İHH ohhhh :)
Ben kendim Rizeliyim esimden dolayi Kastamonu

aynen şortum şuanda belimden düşüyo çok mutlu oluyorum

akşam:
2parça fırında tavuk ve birkaç patates dilimi
yarım kase cacık
6yk salçalı makarna

Ya kizlar nezamanckilo vermeye baslarim ben siz diyetten nekdr sonra kilo vermye basladiniz bide ilk ay nekdr kilo verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…