• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Onları diskalifiye ettim :KK43: katılımları dusuktu hatta bi iki tanesinin hala haberi bile yoktur @potterhead cigime üzüldüm bi oda çok yogunmus yapacak birşey yok bizle idare et :KK70:
Yok canim sizleri seviyorum zaten meraktan sordum o hafta dolmustu grup biranda sasirsim azalinda :(
Anam demeyin öyle herkes aynı şeyi diyor o değil guldurmeyelim kendimize çok ideali konuştuk bu hafta
Bence bir anda gidecek herkesin cuma yine bizim olacak ben simdi tartildim 93.6 kiloyum doktor biraz alirsin yedikce dedi ama diyetle toplariz dedi.

Yok canim sizleri seviyorum zaten meraktan sordum o hafta dolmustu grup biranda sasirsim azalinda :KK43:

Bence bir anda gidecek herkesin cuma yine bizim olacak ben simdi tartildim 93.6 kiloyum doktor biraz alirsin yedikce dedi ama diyetle toplariz dedi.
hep birlikte toparlariz evvel allh

elfkkk elfkkk sana sordum ama cevabı göremedim sen ne ogretmeniydin ay böylede çok saçma oldu branş mi sınıf öğretmenimi diye siruyum dur

Ya grip olmaktan hiç hoslanmiyorum hemen boğazın kulağını twtikliyor duymuyorum kökü alamiyorum barı karnabahar yapiyim akşama hazır kökü yokken :)

O degilzirt pirt kuzeyin altını açıp bakıyorum kaka filan yapar konuda alamiyorum pişik olmasın diye oda sıkıldı bu durumdan kaviyo benden :D

Ben sinif ogretmnym canim.pardon gec oldu:eek:

Aaaa ben kendi kendmemi cvp yazdm kuz @erigim sanaydi o cevap aslnda:KK70::KK70::KK70:

okuldaydım geldim yeni bugün adana vardı ofofff :( zor tuttum kendimi o kokular arasında
sabah: 3yk sütlü müsli
ara: yarım paket form kepekli bisküvi 1büyük kutu ayran
öğle: yarım paket form kepekli bisküvi
ara: 1kase yoğurt/eve gelince
akşam da fırında tavuk ve makarna var yiyince yazarım

spor: 20dk badminton

kızlar ben kilo verince korkuyorum artık ya öğle yemiyorum akşam yiyorum sabahlarım aynı zaten de yazın da öğle yer akşam yemezdim ama kastan gitmiyordur dimi bolca da protein alıyorum ama bilemedm :( sabah şok oldum zaten dün 51.7ydi bu sabah 51.3çıktı endişeliyim sevinmem gerekirken veee bugün beden kıyafetlerim içinde zayıfladığımı farkettiler çok mutlu oldum :D

okuldaydım geldim yeni bugün adana vardı ofofff :KK43: zor tuttum kendimi o kokular arasında
sabah: 3yk sütlü müsli
ara: yarım paket form kepekli bisküvi 1büyük kutu ayran
öğle: yarım paket form kepekli bisküvi
ara: 1kase yoğurt/eve gelince
akşam da fırında tavuk ve makarna var yiyince yazarım

spor: 20dk badminton

kiz adanayi pidesiz yeseydin Sorun olmazdi yaninda bol salata ile...aksamda nasil acikirsan öyle yerdin bu kadar kasma tatlim:KK60:

Canım hemen kötüye yorma. Bende 2 sene önce bir hafta arayla regl olmuştum ama benimki kesinlikle sıkıntı ve strestendi biliyorum. Herkes yaşayabilir nadiren böyle şeyler. Hatta islamiyette hükümleri bile var eğer regl olduğun tarihten belli bir zaman geçmemişse regl sayılmıyorsun her vakit abdest alarak namaz kılmaya devam ediyorsun. Senin tempon çok yoğun. Ondan olabilir.

sebebi nedir bilmiyorum daha okul bile acilmadi acilinca ne yapcam bilemiyorum :KK57: isede pazartesi basladim...ins birsey yoktur...ya aslinda bende hep ovulasyon döneminde hafif bir kanama olur...dr olabilir dedi ama simdide biraz agri olunca ve fazla kan olunca :KK17::KK61: neyseki yarin dr aydinlatir beni.

Kizceleeerrrrr ozellikle de @erigim cansutr cansutr dun menumu paylsmadgmi fark etmemissiniz:KK54:sewnsemmi uzulsemmi bilemedim:KK64:ammaaa paylsyrmmm
Dun
Sabah
Kasarli salamli sandvic
Ogle cigkofte yaninfa 1 lavas
Aksam
Corba balik(az yedm ama kizartmaydi kaynvaldemlerdeydm firinda yapalm feln demk istemdm karsamdm pek yinede)
Aralar
1 mandalna yesil cay 2 lt su

dün yorgundum zaten erkenden yattim...bu sabahda paylasabilirdin ondan aksamlari cok dikkat etmem..kim yazd cünkü isiniz ollur yada yazmayi unutursunuz filan...Pazar listeyi yayinliycam paylasmiyorsaniz o gün en gec zilgiti yersiniz merak etmeyin :KK11: sunu küreklisini yapsinlar lütfen :KK70:

Anam demeyin öyle herkes aynı şeyi diyor o değil guldurmeyelim kendimize çok ideali konuştuk bu hafta

@erigim sen dert etme ben yine gittim pisi pisi kosumu yaptim...dolapta kurabiye böyle bana bakiyor :KK39: gel 1 taneden birsey olmaz diyerekten :KK70: bir dergide okumustum cnm cektigi seyin kokusunu dahi alsak kafi gelebiliyormus...bir kokusunu aldim geri yerine koydum...oramda agrisa burada agrisa spora devam :rolleyes:

Kızlar öğlen ne yediğimi unutmadan yazayım akşam topluda paylaşırım :)

ezogelin çorba, 1 yemek kaşığı patlıcan musaakka, bulgur pilavı, az salata,yoğurt ve 1 adet sarma.

Back