Yok canim sizleri seviyorum zaten meraktan sordum o hafta dolmustu grup biranda sasirsim azalindaOnları diskalifiye ettimkatılımları dusuktu hatta bi iki tanesinin hala haberi bile yoktur @potterhead cigime üzüldüm bi oda çok yogunmus yapacak birşey yok bizle idare et
Bence bir anda gidecek herkesin cuma yine bizim olacak ben simdi tartildim 93.6 kiloyum doktor biraz alirsin yedikce dedi ama diyetle toplariz dedi.Anam demeyin öyle herkes aynı şeyi diyor o değil guldurmeyelim kendimize çok ideali konuştuk bu hafta
Su sayacı indir telefonuna hatirlattikca içmeye çalışBir de en buyuk sorun su icmemem. Sadece sabah ictigim bir ilacim var. Onunla su iciyorum. Bazen tum gun 1 bardak su icmis oluyorum. Benim midem suyu almiyor resmen.
hep birlikte toparlariz evvel allhYok canim sizleri seviyorum zaten meraktan sordum o hafta dolmustu grup biranda sasirsim azalinda
Bence bir anda gidecek herkesin cuma yine bizim olacak ben simdi tartildim 93.6 kiloyum doktor biraz alirsin yedikce dedi ama diyetle toplariz dedi.
En güzeli :)Bende rezene iciyorummmm @erigim :)))
Kizz alemsinBen sinif ogretmnym canim.pardon gec oldu
O degilzirt pirt kuzeyin altını açıp bakıyorum kaka filan yapar konuda alamiyorum pişik olmasın diye oda sıkıldı bu durumdan kaviyo benden
Ay ne güzel en güzeli branşlar ne öyle koca koca lisede kardeşim var evlenirsen çocuğu olur deve gibi :)Kizz alemsin
O degilzirt pirt kuzeyin altını açıp bakıyorum kaka filan yapar konuda alamiyorum pişik olmasın diye oda sıkıldı bu durumdan kaviyo benden
judiee nerelerdesin bizdik
bende sondaki k ları saydım acaba başka bir elfkkk daha mı var diye
InsallaH benimki hapsurmaya basladi ama insallah kotuye gitmez onada ihlanur verdim birAzBenimki bin gece uykusu iyide gündüz birşey oluyor çocuğabebeklere geçmeden atlatiriz inşallah
aynen
okuldaydım geldim yeni bugün adana vardı ofofffzor tuttum kendimi o kokular arasında
sabah: 3yk sütlü müsli
ara: yarım paket form kepekli bisküvi 1büyük kutu ayran
öğle: yarım paket form kepekli bisküvi
ara: 1kase yoğurt/eve gelince
akşam da fırında tavuk ve makarna var yiyince yazarım
spor: 20dk badminton
Canım hemen kötüye yorma. Bende 2 sene önce bir hafta arayla regl olmuştum ama benimki kesinlikle sıkıntı ve strestendi biliyorum. Herkes yaşayabilir nadiren böyle şeyler. Hatta islamiyette hükümleri bile var eğer regl olduğun tarihten belli bir zaman geçmemişse regl sayılmıyorsun her vakit abdest alarak namaz kılmaya devam ediyorsun. Senin tempon çok yoğun. Ondan olabilir.
Kizceleeerrrrr ozellikle de @erigimcansutr dun menumu paylsmadgmi fark etmemissiniz sewnsemmi uzulsemmi bilemedim ammaaa paylsyrmmm
Dun
Sabah
Kasarli salamli sandvic
Ogle cigkofte yaninfa 1 lavas
Aksam
Corba balik(az yedm ama kizartmaydi kaynvaldemlerdeydm firinda yapalm feln demk istemdm karsamdm pek yinede)
Aralar
1 mandalna yesil cay 2 lt su
Anam demeyin öyle herkes aynı şeyi diyor o değil guldurmeyelim kendimize çok ideali konuştuk bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?