Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Telefondan alinti yapamiyom kizlar cok saglun desteginiz icn tostu bitiremedim ama domatesi bitirdim :)
Sen yaz @bu işareti koyuncaonune kime ne diyecekseniz etiketliyom canım afiyet olsun
Gönder 10.takıma cayciyida zayiflatalim ilk hedef kaçtı 60mi
Doğuma kacla gordun benim oğlum da 8aylik yarın 8i doluyor inşallah doğuma 76ile girip doğumdan 82ile çıkan tek insan evladı olarak tarih kitaplarına geçtim uzun zamandır yedim yedim sözde diyetteyim daha yeni gidiyor kilolar en büyük rakibinin seni kendim için seçtim
cancanlar nasilsiniz bakalim bu hafta yurek mi yediniz naptiniz bizim takimla yarisiyormussunuz

merhabaaaa 6.takımdann misafirliğe geldimmm gelirkende size mama getirdimmm yiyin diye Eki Görüntüle 1649008

evet cuma gunu yenilginin uzerine yersin şekerim hazmetmek için : D

Amanda aman 6.takımın meleklerimi gelmiş sizin kanatlarını koparirim melekleronlar ne öyle diyetteki adam gün mu yapar güne cevirmissiniz takımı
lahmacunn yeee lahmacunnnn
Ye ye bir taneden birşey olmaz
Ben bidahaki cumaya kdr hamur isi yemicen kendime ceza verdm cnku bugunkahvaltyi cok kkaçırdım

Olmasin yaramasin lop lop et olmasin insallah
kızlar nerdesiniz yahu yeni üye tek başına mücadele veriyo 6.takımla
Canım biz her hafta bi takımla genel yarışma dışında yarisiyoruz bu haftanın talihsizleri 6takim

Ahufizar cihaz bu canım o alanlara tüpleri takiyorsun zamanlayıcısı aciyirsun bu yukarı aşağı sedimantaayonu sağlıyor
İşte ben bunu başarılı bir şekilde fişini çekerken hop dusurdum yere

Yok ayol ciddi ciddi börek lahmacun yedik.. ah resmini çekeydim de ataydımmm. ama çoooktaaannn hüüüppp gitti... şirine de gargamel olmuş yani... talihsiz kimmiş görecez.. iyi olan kazansınnnn

Ben preeklansi nedeniyle erken dogum yaptim 92 kiloydum doguma girdigimde fazla kilo almadim 87 ile hamile kaldim 92 ile doguma girdm suan 83 kiloyum. Demek beni rakip sectin yanlis secim yaptin dostummm sert kayaya carptin

hahaaha yaw he he

yooo yedik niye ceza versin ki neticeye bakmak gerek...
Cuma goruruz neticesi
Az bu Cansu yağmur dönmezse evde leskieye devam etcem bende
Ben preeklansi nedeniyle erken dogum yaptim 92 kiloydum doguma girdigimde fazla kilo almadim 87 ile hamile kaldim 92 ile doguma girdm suan 83 kiloyum. Demek beni rakip sectin yanlis secim yaptin dostummm sert kayaya carptin
Aa kaç haftalik doğdu bende suyum bittiği için 37de sezeryan alındım 63ile başladım 76ilr girdim ama hepsi bende hiç boşa harcamadim boy kaç canım
hahaaha yaw he he

34 haftalik dogdu canim
166 boyum bende sezeryan oldum gobegim cok fazla var sanki dogumdan once bukdr yoktu sen suan kac kilosun

biz dukancıyız şekerimm hamur işi tatlı yiyip zayıflıypruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…