ooo süper olur, nane limonlu tercihim ama sadesi de makbul. teşekkür ederim... eline sağlıkYesil cay vaR istersen :)
Ben bidahaki cumaya kdr hamur isi yemicen kendime ceza verdm cnku bugunkahvaltyi cok kkaçırdım
Olmasin yaramasin lop lop et olmasin insallahafiyet olsun
Fiyatını kesmediler ondan fiyatı bilmiyorumSedimatasyon cihazını bilmiyorum. Pahalı bir şey mi?
Sen yaz @bu işareti koyuncaonune kime ne diyecekseniz etiketliyom canım afiyet olsunTelefondan alinti yapamiyom kizlar cok saglun desteginiz icn tostu bitiremedim ama domatesi bitirdim :)
Gönder 10.takıma cayciyida zayiflatalimCanim ayni sisirket . Esim genel mudurlukte muhasebe departmanında ben başka lokasyonda lab.ta calisiyirum. Canim ilk hedefe 2 kaldi. Son hedefe 5 kaldi.
Hadi masaallahh canim. Boyle boyle alisirsin ininş.
Hosgeldin canim 10 numara takimimiza ben Derya
Tesekkur ederim canimm. Benim sirrim sizsiniz. Dun cayci bayan ayy ne kadar kilo vermissin dedi diyetisyenemi gidiyorsun dedi bende yok dedim. Bilmiyoryki benim diyetisyenim sizlersiniz
Doğuma kacla gordun benim oğlum da 8aylik yarın 8i doluyor inşallah doğuma 76ile girip doğumdan 82ile çıkan tek insan evladı olarak tarih kitaplarına geçtim uzun zamandır yedim yedim sözde diyetteyim daha yeni gidiyor kilolar en büyük rakibinin seni kendim için seçtimhoşbulduk
suankı kılo : 83
hedef kılo : 70 (şimdilik)
23 yasındayım
calışmıyorum
8 aylık bı oğlum var ve emziriyorum onun için çok sıkı bir diyet uygulayamam. fakat yedıklerime dıkkat ederek abur cuburu keserek daha cok sut yapıcı ama kılo yapmayan şeyler yiyerek kılo vermeyi düşünüyorum. hamıle kalmadan 87 kıloydum bunu doğum kılolarım gittiğindede 87 kıloya dustum 2 aydır yedıklerıme dıkkat ederek 83 oldum insallah devamıda gelir
ben şimdi leslie ile 1 ml yurudum onuda belirteyim
yarından itibaren menumu yazarım ınsallah
cancanlar nasilsiniz bakalim bu hafta yurek mi yediniz naptiniz bizim takimla yarisiyormussunuz
merhabaaaa 6.takımdann misafirliğe geldimmm gelirkende size mama getirdimmm yiyin diyeEki Görüntüle 1649008
evet cuma gunu yenilginin uzerine yersin şekerim hazmetmek için : D
Amanda aman 6.takımın meleklerimi gelmiş sizin kanatlarını koparirim melekleronlar ne öyle diyetteki adam gün mu yapar güne cevirmissiniz takımıAyy güzel gözüküyor kızlar ama malum arkadaşlarda diyetteler.... gerçi onlar cumaları yarım porsiyon yiyolar sanırım.ben bi dahakine bu sabah yediğim koca bi tavada ıspanaklı börekle geliyim 10 kişi onlar 10 kişi de biz desek.. 20 tava börek valla bu muhabbetle ben 2 tava yerim beni bu sabah ki kesmedi de yalnız selvim nefistiiii kesin tavsiyemdir...
Ye ye bir taneden birşey olmazlahmacunn yeee lahmacunnnn
Ben bidahaki cumaya kdr hamur isi yemicen kendime ceza verdm cnku bugunkahvaltyi cok kkaçırdım
kızlar nerdesiniz yahu yeni üye tek başına mücadele veriyo 6.takımlaOlmasin yaramasin lop lop et olmasin insallah
Sen yaz @bu işareti koyuncaonune kime ne diyecekseniz etiketliyom canım afiyet olsun
Gönder 10.takıma cayciyida zayiflatalimilk hedef kaçtı 60mi
Doğuma kacla gordun benim oğlum da 8aylik yarın 8i doluyor inşallah doğuma 76ile girip doğumdan 82ile çıkan tek insan evladı olarak tarih kitaplarına geçtim uzun zamandır yedim yedim sözde diyetteyim daha yeni gidiyor kilolar en büyük rakibinin seni kendim için seçtim
Amanda aman 6.takımın meleklerimi gelmiş sizin kanatlarını koparirim melekleronlar ne öyle diyetteki adam gün mu yapar güne cevirmissiniz takımı
Ye ye bir taneden birşey olmaz
kızlar nerdesiniz yahu yeni üye tek başına mücadele veriyo 6.takımla
Canım biz her hafta bi takımla genel yarışma dışında yarisiyoruz bu haftanın talihsizleri 6takim
kolay gelsin secilimişlerle mücadele veriyorum ben şuanda cnm@erigim
Yok canım banum size ceza vermedimi yemiş olamazsınızYok ayol ciddi ciddi börek lahmacun yedik.. ah resmini çekeydim de ataydımmm. ama çoooktaaannn hüüüppp gitti... şirine de gargamel olmuş yani...talihsiz kimmiş görecez.. iyi olan kazansınnnn
Tmm canım başımızın üstünde yerin var@erigim canim ilk hedef 63 ikinci hedef 60. Ama gebelik olana kadar ben buradayim benden kurtuluş yoookkk :))
yooo yedik niye ceza versin ki neticeye bakmak gerek...Yok canım banum size ceza vermedimi yemiş olamazsınız
Ben preeklansi nedeniyle erken dogum yaptim 92 kiloydum doguma girdigimde fazla kilo almadim 87 ile hamile kaldim 92 ile doguma girdm suan 83 kiloyum. Demek beni rakip sectin yanlis secim yaptin dostummm sert kayaya carptinSen yaz @bu işareti koyuncaonune kime ne diyecekseniz etiketliyom canım afiyet olsun
Doğuma kacla gordun benim oğlum da 8aylik yarın 8i doluyor inşallah doğuma 76ile girip doğumdan 82ile çıkan tek insan evladı olarak tarih kitaplarına geçtim uzun zamandır yedim yedim sözde diyetteyim daha yeni gidiyor kilolar en büyük rakibinin seni kendim için seçtim
Amanda aman 6.takımın meleklerimi gelmiş sizin kanatlarını koparirim melekleronlar ne öyle diyetteki adam gün mu yapar güne cevirmissiniz takımı
Canım biz her hafta bi takımla genel yarışma dışında yarisiyoruz bu haftanın talihsizleri 6takim
hahaaha yaw he heSen yaz @bu işareti koyuncaonune kime ne diyecekseniz etiketliyom canım afiyet olsun
Cuma goruruz neticesiyooo yedik niye ceza versin ki neticeye bakmak gerek...
Az bu Cansu yağmur dönmezse evde leskieye devam etcem bende
Aa kaç haftalik doğdu bende suyum bittiği için 37de sezeryan alındım 63ile başladım 76ilr girdim ama hepsi bende hiç boşa harcamadim boy kaç canımBen preeklansi nedeniyle erken dogum yaptim 92 kiloydum doguma girdigimde fazla kilo almadim 87 ile hamile kaldim 92 ile doguma girdm suan 83 kiloyum. Demek beni rakip sectin yanlis secim yaptin dostummm sert kayaya carptin
hahaaha yaw he he
34 haftalik dogdu canimCuma goruruz neticesi
Aa kaç haftalik doğdu bende suyum bittiği için 37de sezeryan alındım 63ile başladım 76ilr girdim ama hepsi bende hiç boşa harcamadim boy kaç canım
biz dukancıyız şekerimm hamur işi tatlı yiyip zayıflıypruzzzCuma goruruz neticesi
Aa kaç haftalik doğdu bende suyum bittiği için 37de sezeryan alındım 63ile başladım 76ilr girdim ama hepsi bende hiç boşa harcamadim boy kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?