- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ooo süper olur, nane limonlu tercihim ama sadesi de makbul. teşekkür ederim... eline sağlık
Yok canım banum size ceza vermedimi yemiş olamazsınız
Cuma goruruz neticesi
Az bu Cansu yağmur dönmezse evde leskieye devam etcem bende
Aa kaç haftalik doğdu bende suyum bittiği için 37de sezeryan alındım 63ile başladım 76ilr girdim ama hepsi bende hiç boşa harcamadim boy kaç canım
34 haftalik dogdu canim
166 boyum bende sezeryan oldum gobegim cok fazla var sanki dogumdan once bukdr yoktu sen suan kac kilosun
ruzgarın annesi hoşgeldin tatlım kk ailesinebiz dukancıyız şekerimm hamur işi tatlı yiyip zayıflıypruzzz
hoopppppp noluyo burda biri kapışma var dedi, bende üstüme alındım geldim hadi kapuşalummmm
e hadi bakalım. cuma kilolarımızla kapışalım. haberleşiyoz ozaman sayın dukancı teyzeeesenle ben neslim haftaya varmısın
dukan amcayla seni yerizzz biz...e hadi bakalım. cuma kilolarımızla kapışalım. haberleşiyoz ozaman sayın dukancı teyzeee
Ruyanda gorursun10.takımın kızları yenildikleri gün(temsili)@gel_pcpc 45derya45 RengarenkNesli Eki Görüntüle 1649089
Hoşgeldin canımbenım o benımm
selam kızlarrr
hahahaRuyanda gorursun
Hahahaha hahahahahah ayyy ne güldüm yaaa sen cok yaşa emi selvoşum :))10.takımın kızları yenildikleri gün(temsili)@gel_pcpc 45derya45 RengarenkNesli Eki Görüntüle 1649089
Hosbulduk tatlımHoşgeldin canım
O borek onlara yetmez bi iki tepsine biz yollayalimAAA AAA TAKIMI BASMİSLAR HEMDE tatlılar la böreklerle
Biz sporla zayifliyoruz hatunlar yenemezsiniz bizi
Uğraşmayin bizimle bakim
O börekler ide giderken götürün cuma tartıdan önce yersiniz
yürüyünce o kadar çok market var ki önümde cips standaları da dışarda olunca en az on tane görüyorumdur bazen böyle patlak veriyo işteYuruyus cipse gitmisccanim sen daha sanslisin sonuçta evdesin akşamları patlak verme hedefine ne kaldı surda
Rezene yada anason icsbilirsin bunlara emzirirken bile izin var
Çok geçmiş olsun canım belki toparlar gorusursunuz vakti gelmeden darlatma kendini hergun sabaha çıkar
Porsiyonlara dikkat hocam
Secilim sade sodsya limon sık
Önemli olan yaptığın işten mutlu olmak :)
Aynen öyle bayadir diyet biskuvisi yemiyorsun :)
bi ara 45lik bi abla gelmişti iki gun de kaçtı
ayy sanki biz spor yapmıyozzAAA AAA TAKIMI BASMİSLAR HEMDE tatlılar la böreklerle
Biz sporla zayifliyoruz hatunlar yenemezsiniz bizi
Uğraşmayin bizimle bakim
O börekler ide giderken götürün cuma tartıdan önce yersiniz
evet yetmez sizi yendikten sonra diğer takımlara dağıtcazzO borek onlara yetmez bi iki tepsine biz yollayalim
Canım bende cips paketini alsam önüme hepsi biter. O sebeple en iyisi hiç almamak. Kendini psikolojik olarak sogut cips ten . Tatsız kötü bir şey olduğunu hayal et. Zaten 21 gün yemez sen vücut unutuyorMuş artık onu sevdiginiyürüyünce o kadar çok market var ki önümde cips standaları da dışarda olunca en az on tane görüyorumdur bazen böyle patlak veriyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?