Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biraz arastırma yaptım

Ahufizar caliskan cekirgemiz oldu ruzgarinannesii daha baslamadan yapilan sporlarida ögrenmis
sunu tavsiye edebilirim ekmegi sekeri kesin..karbonhydratlari bulgur pilavindan yada kavrulmamis kuru yemislerdende alabilirsiniz..kesemiyorsaniz azaltin tavsiyem..kilo vermekte etki edecektir.

şekeri çıkardım hayatımdan ama ekmeksız yemek yedıgımde doydugumu hıssetmıyorum bu çok zorluyo benı çok tuzlu yerdım onuda kestım şekerıde kullanmıyorum ama ekmek

bide liste nerde yahu bulamadım kım kaç kılo vermıs ona bakıp gaza gelcektım

böyle takimim olduktan sonra ben Hedefide asarim

AY NE GUZELL AFIYET LE YIYIN KIZLAR

cuma günü 1/2 dilim yaninda bol salata olabilir

Ayy güzel gözüküyor kızlar ama malum arkadaşlarda diyetteler.... gerçi onlar cumaları yarım porsiyon yiyolar sanırım. ben bi dahakine bu sabah yediğim koca bi tavada ıspanaklı börekle geliyim 10 kişi onlar 10 kişi de biz desek.. 20 tava börek valla bu muhabbetle ben 2 tava yerim beni bu sabah ki kesmedi de yalnız selvim nefistiiii kesin tavsiyemdir...

korkmuşlar balımm araştırmalara girişmişler eee kolaymıı 6. takımla yarışmak
DIMI AMA
OH OH NE GUZEL OLUR AFIYET OLSUN CNMMM
yürek yemişlerrrr

balımm oyy kesın öyledir denicem en yakın zamandaa bende az once 2 lahmacun yedımm ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…