• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biraz arastırma yaptım :KK59:

Ahufizar Ahufizar caliskan cekirgemiz oldu ruzgarinannesii daha baslamadan yapilan sporlarida ögrenmis :KK66:
sunu tavsiye edebilirim ekmegi sekeri kesin..karbonhydratlari bulgur pilavindan yada kavrulmamis kuru yemislerdende alabilirsiniz..kesemiyorsaniz azaltin tavsiyem..kilo vermekte etki edecektir.

Ahufizar Ahufizar caliskan cekirgemiz oldu ruzgarinannesii daha baslamadan yapilan sporlarida ögrenmis :KK66:
sunu tavsiye edebilirim ekmegi sekeri kesin..karbonhydratlari bulgur pilavindan yada kavrulmamis kuru yemislerdende alabilirsiniz..kesemiyorsaniz azaltin tavsiyem..kilo vermekte etki edecektir.
şekeri çıkardım hayatımdan ama ekmeksız yemek yedıgımde doydugumu hıssetmıyorum bu çok zorluyo benı :110:çok tuzlu yerdım onuda kestım şekerıde kullanmıyorum ama ekmek :KK47:

bide liste nerde yahu bulamadım kım kaç kılo vermıs ona bakıp gaza gelcektım :rolleyes:

Ev birse dışarsı ondur. Dışarda yap.

Cansuu yapamaz kiii yapamaz kiii:63::KK70:

Ya kızlar laboratuarda deney düzeneğini devirdim. Birsürü tüp kırıldı. Neyseki deneyleri bitmişti sedece kör çözeltiti tekrar hazırlamak zorunda kaldılar. Ama çok utandım, çok üzüldüm. Asistanda gelldi beni teselli ediyor. Sanki kör çözeltiyi baştan hazırlıycak olan benim. Ne kadar zamandır lab dersimiz var ilk kez oldu böle bişey. :oops: ayy önümde quartz hücreleri vardı. Allahtan onları kırmadım.

:oops::KK60: böyle takimim olduktan sonra ben Hedefide asarim :KK59:

merhabaaaa 6.takımdann misafirliğe geldimmm gelirkende size mama getirdimmm yiyin diye :D
image.jpg

AY NE GUZELL AFIYET LE YIYIN KIZLAR :KK45::KK45:

cuma günü 1/2 dilim yaninda bol salata olabilir :p:KK70:

Ayy güzel gözüküyor kızlar ama malum arkadaşlarda diyetteler.... gerçi onlar cumaları yarım porsiyon yiyolar sanırım.:KK70::KK70::KK70: ben bi dahakine bu sabah yediğim koca bi tavada ıspanaklı börekle geliyim 10 kişi onlar 10 kişi de biz desek.. 20 tava börek valla bu muhabbetle ben 2 tava yerim beni bu sabah ki kesmedi de yalnız selvim nefistiiii kesin tavsiyemdir...

korkmuşlar balımm araştırmalara girişmişler eee kolaymıı 6. takımla yarışmak :KK70:
DIMI AMA :KK8::KK8:
Ayy güzel gözüküyor kızlar ama malum arkadaşlarda diyetteler.... gerçi onlar cumaları yarım porsiyon yiyolar sanırım.:KK70::KK70::KK70: ben bi dahakine bu sabah yediğim koca bi tavada ıspanaklı börekle geliyim 10 kişi onlar 10 kişi de biz desek.. 20 tava börek valla bu muhabbetle ben 2 tava yerim beni bu sabah ki kesmedi de yalnız selvim nefistiiii kesin tavsiyemdir...
OH OH NE GUZEL OLUR AFIYET OLSUN CNMMM
yürek yemişlerrrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

balımm oyy kesın öyledir denicem en yakın zamandaa bende az once 2 lahmacun yedımm ohh misss

Back