Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynı şeyi hergüün yaşıyorum ve ben çok motive oluyorum :) hatta daha hırslanıyorum, ben övüldükçe daha çok hırslanan yapıya sahibim biri yapamıyorsun derse sanki motive düşüyor.

bendede tam tersi biri bana yapamazsin...edemezsin..basaramazsin desin.. ben elimden geleni ardima koymam ve isi basarana kadarda duramam yerimde

Tünaydin kizlar sabah doktora gittim yeniden kontrol icin birde kati yiyecek yiyemiyorum kusuyorum ama zamanla gececekmis.Aylardan sonra ilk kez ceyrek simit yedim yavas acilacakmis mide suan icin iyiyim öglende peynirli tost var menumde yaninda ceyrek domates ins yiyebilirim.

Sabah kahvaltısında sonra sadece bir bardak süt ictim bugün çok hafif tutacam yemeği kilo gitsin istiyorum azıcık. Evde temizlik ci var . İşi bitince dışarı çıkabilirsem eczaneye gidip ilaç alacağım şu dudagim. Aynaya baktıkça sinir oluyorum . Ay silikon lu gibi oldum

Yavaş yavaş yiyeceksin canım merak etme. Mide deki yara iyileşecek mutlaka.

Ev birse dışarsı ondur. Dışarda yap.

bendede tam tersi biri bana yapamazsin...edemezsin..basaramazsin desin.. ben elimden geleni ardima koymam ve isi basarana kadarda duramam yerimde
Cansuu yapamaz kiii yapamaz kiii

Ya kızlar laboratuarda deney düzeneğini devirdim. Birsürü tüp kırıldı. Neyseki deneyleri bitmişti sedece kör çözeltiti tekrar hazırlamak zorunda kaldılar. Ama çok utandım, çok üzüldüm. Asistanda gelldi beni teselli ediyor. Sanki kör çözeltiyi baştan hazırlıycak olan benim. Ne kadar zamandır lab dersimiz var ilk kez oldu böle bişey. ayy önümde quartz hücreleri vardı. Allahtan onları kırmadım.

benım o benımm

selam kızlarrr

aramiza Hosgeldin ben Cansu kaptanimizin yardimcisi..biraz kendinden bahsedermisin suanki kilon, hedef kilo...isterseyan yasin meslegin vesaire....birde uyguliycagin diyet sekli...her aksam yada ertesi sabah komple menünü + sporlarimizi yaziyoruz sende böyle yaparsan sevinirim

Oo büyük başarı ilk sefer için katı gıda yavaş yavaş olacak canım sabır geçecek buda
Evet hafif tutalım kaldı uç gün )
hahaa rezil oldun haa şaka şaka bende yağ analizi yaparken çözeltiyi dokmuştum ustume ayakkabı kötüm önlüğün delinmişti haa bide sedimantasyon cihazını kirmistim

Sedimatasyon cihazını bilmiyorum. Pahalı bir şey mi?

Canim ayni sisirket . Esim genel mudurlukte muhasebe departmanında ben başka lokasyonda lab.ta calisiyirum. Canim ilk hedefe 2 kaldi. Son hedefe 5 kaldi. Hadi masaallahh canim. Boyle boyle alisirsin ininş.
benım o benımm

selam kızlarrr
Hosgeldin canim 10 numara takimimiza ben Derya

kimyager1508 sen en istikrarlı ilerleyensin zaten maşAllah. Bizimle sırlarını paylaşman lazım.
Tesekkur ederim canimm. Benim sirrim sizsiniz. Dun cayci bayan ayy ne kadar kilo vermissin dedi diyetisyenemi gidiyorsun dedi bende yok dedim. Bilmiyoryki benim diyetisyenim sizlersiniz

hoşbulduk
suankı kılo : 83
hedef kılo : 70 (şimdilik )
23 yasındayım
calışmıyorum
8 aylık bı oğlum var ve emziriyorum onun için çok sıkı bir diyet uygulayamam. fakat yedıklerime dıkkat ederek abur cuburu keserek daha cok sut yapıcı ama kılo yapmayan şeyler yiyerek kılo vermeyi düşünüyorum. hamıle kalmadan 87 kıloydum bunu doğum kılolarım gittiğindede 87 kıloya dustum 2 aydır yedıklerıme dıkkat ederek 83 oldum insallah devamıda gelir
ben şimdi leslie ile 1 ml yurudum onuda belirteyim
yarından itibaren menumu yazarım ınsallah

Oooo leslie falan. Ben çok sonradan öğrenmiştim lesliyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…