Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Soda iceblrsn canm ben hamilelgm suresncede ictim ole bi durum varsa ki ins ins vardir bi zarari olcagni dusunmuyrm

Soda iceblrsn canm ben hamilelgm suresncede ictim ole bi durum varsa ki ins ins vardir bi zarari olcagni dusunmuyrm
hemen hemen hergün içiyorum canım. içine limon katayım. yada akşamları yine limon kürüme başlayayım en iyisi

kimyager1508 inş iyi olur babası haftaaya gidecektim zaten canım, iznimi , uçak biletimi herşeyimi ayarladım. Gidemezsem bi daha gidemem çok zor , sanırım biz hiç buluşamıcaz

Menume geciyrm
Sabah
1 sandvic salam ve kasarli(normal ekmege dun yazmstm)
Ogle cigkofte durum
Aksam
Sebzeli et sote domates corba
Aralarda 1 adet armut 1 adet mandalina ve yesilcay
2 lt su
Malasef cigkofte ve et porsiyonlrni abarttim
Bugun spor yapamdm ama zaten cezam da oldgu icn yarndan itibaren devam ins

Sade sodayı bi ben içemiyorum galiba. Elmalıyla limonluya bayılıyorum ama onları da diyete başladıktan sonra içmiyorum pek.

Ohooo kaynatmissiniz yemegimi yiyio geliyorum burda saat 20.30 biraz geciktim ama yinede aksam yemegi sart isdeydim tam yemek saatimde

Kızlar biraz kendimden bahsedeyim bende vaktim olmadı gün içinde.. İsmim seçil, 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Özel bi şirkette çalışıyorum , malesef kendi mesleğimi yapamıyorum ama yinede mutluyum çalıştığım şirkette.

sabah: 1bardak süt

öğle yok

akşam: 1kase yoğurt
1dolma 5-6 sarma

2avuç cips

spor: okuldan eve yürüyüş 2.7km
su: 2lt yi geçti
Çok az menun o sebeple açlıktan cips e yönelmişsin. Cips için cezayı kaptan kessin. Ben öneride bulunayim. Evdeki cips çikolata vb at. En azından bir kısmını at ki psikolojik olarak yemeyecegini kendine ispatla. Ben geçen gün yarım paket cips attım. Canın çok isterse bir tane al yavaş yavaş kemirerek ye. Ve ben bununla da doyacak im de.
Gaz için önerim kimyon . Bir vay kaşığı ağzına at üstüne şu iç. Hem doğal hemde gerçekten faydali.
çok geçmiş olsun canım üzme kendini. Her şeyde bir hayır vardır. Bir şey 9lmaz insallah

sabah: 1bardak süt

öğle yok

akşam: 1kase yoğurt
1dolma 5-6 sarma

2avuç cips

spor: okuldan eve yürüyüş 2.7km
su: 2lt yi geçti
Yuruyus cipse gitmisccanim sen daha sanslisin sonuçta evdesin akşamları patlak verme hedefine ne kaldı surda
Rezene yada anason icsbilirsin bunlara emzirirken bile izin var

kimyager1508 inş iyi olur babası haftaaya gidecektim zaten canım, iznimi , uçak biletimi herşeyimi ayarladım. Gidemezsem bi daha gidemem çok zor , sanırım biz hiç buluşamıcaz
Çok geçmiş olsun canım belki toparlar gorusursunuz vakti gelmeden darlatma kendini hergun sabaha çıkar
Porsiyonlara dikkat hocam
Sade sodayı bi ben içemiyorum galiba. Elmalıyla limonluya bayılıyorum ama onları da diyete başladıktan sonra içmiyorum pek.
Secilim sade sodsya limon sık
Önemli olan yaptığın işten mutlu olmak :)
Biraz motive olalım.

Şimdi tembelliği bırakıp kalkıp yataktan sabah sandvicimi hazırlıcam...
Aynen öyle bayadir diyet biskuvisi yemiyorsun :)
Grubun en yaşlı si ben misin acil incelip çıtır olacam işte. Hepimiz den de genç olacam
bi ara 45lik bi abla gelmişti iki gun de kaçtı

Kızlar durdum yere bir avuç kabak çekirdeği yedim kesin cezami yarın fazlası ile yapacam söz

İyi geceler kızlar tartiya son uç gün kaldı zaman çok hızlı ya yeni yaratılmıştır biz

Kizlar biliyorsunuz....en cok abur cuburu yiyen benimdir...en inanilmiz jojoyu yasiyand benim...ama su Erigimin yaptigi baslangic ve suanki kilo Tablosu beni kendime getirde....ben bile cis yemiyorsam sizden daha iyisini bekliyorum Lütfen birdaha 1 lokma dahi görmigcem judiee hadi bir avuca göz kirptik diyelimm...2 ci avuc nedir yaaaaaa o yüzdeler firliycak efendim ben baska birsey bilmem yesil cay ice ice bir hal oldum

Hamileyim cnm.çok şükür allahima

Takimin ilk bebegi Hayirli ugurlu olsun cnm...Allah tamamini erdirsin saglikli sihatli bir evlat nasip eylesin ayyyy nasil sevindim

Slm 10 .Mıntıka bu haftaki başarınızı tebrik ederimmm daim olsun inşallah elim boş gelmeyeyim dedim buyrun

ben bunun cikolata oldugunu bile @erigim yorumunu gördükten sonra fark ettim 2 bakista artik nasil sogdiysam bunlardan

Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne

o dartida SIKinti olabilir..pilleri bir degistir..ben aslinda her zaman wc den sonra kesinlikle fark vardir yani olmali atiyorum kücük abdest 500 ml olsa 0,5 kg nasil belli olmaz yani olmali

spor ?? nerde bu spor yoksa önceden yazdinda benmi göremedim ?

ben cantalisini istemiyorum kürek lazim kürek tmm bende seviyorum cikolatayi gofreti filan...ama düsünün tüm gün saglikli beslenmeye calisiyoruz...hareket ediyoruz..Hedefler 34 ler 36 lilar...simdi o 2 gofret nerden baksan vücüdünü 2-3 saat alt üst edecek...degermi degermi...anlik bir zevk icin Hedefi satmaya deger mi soruyorum ?? Her defasinda kendimize soralim : Deger mi ?? Zayiflamak aslinda her gün kendinizle nefsinizle savasmaktir..Biz kendimize nefsimize hükmedemiyorsak

Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün[/QUOTE]

masalimsii gecmis olsun..ona (uzakta olsanda) yakinda oldugunu hissettir anlayisli ol bu konuda..üzülme insallah iyilesir.

Şimdi tembelliği bırakıp kalkıp yataktan sabah sandvicimi hazırlıcam...

Afferin aslinda yorgunum...ama ortaligi bir süpürüp silcem simdi...sonra spor..dus..yarinda camlari silcem..öffff ev isleri bir türlü bitmiyor...deminde camasirla ugrastim..

Son düzenleme:
Tşk ederim kaptan

wwwaaaaooowwww ciddi misinnn???? süper bi haber buu tebrik ederimmmmm eee belirtin falan var mıydı?
Tşk ederim cnm,arkamdan gel inş
Kızımda goguslerim çok acimıştı,üzerine yatamıyordum.aynı şey var su an

Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bana inşallah.

Canım tartının yerini değiştirip dene istersen.
Amin cnm,sana kimyager e ve isteyen herkese inş

Çok tşk ederim

@erigim tatlım tskımın herkese uğurlu geldi. her hafta hamiş haberi alıyoruz inşaallaahhh bana da uğur getirirsiniz kızlar
Çok çok amiiin

Ben izmirde öğrenciyim, doğma büyüme istanbulluyum, annem ve babam tarafından konyalıyım. 21 yaşındayım, gıda mühendisliği okuyorum, ergenlik kilolarımı daha veremedim çocukken baya zayıfmışım. Yurtta kalıyorum o yüzden dikkat etmesi biraz zor oluyor. Üç kardeşiz. En büyükleri benim. Aklıma bu kadar geldi

hayorlı uğurlu olsun. Patiklerr başla sen

@erigim az yiyince benimde öyle oluyor hep aynı çıkıyor kilom.[/QUOTE]
Tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…