hemen hemen hergün içiyorum canım. içine limon katayım. yada akşamları yine limon kürüme başlayayım en iyisiSoda iceblrsn canm ben hamilelgm suresncede ictim ole bi durum varsa ki ins ins vardir bi zarari olcagni dusunmuyrm
Bencedehemen hemen hergün içiyorum canım. içine limon katayım. yada akşamları yine limon kürüme başlayayım en iyisi
Çok az menun o sebeple açlıktan cips e yönelmişsin. Cips için cezayı kaptan kessin. Ben öneride bulunayim. Evdeki cips çikolata vb at. En azından bir kısmını at ki psikolojik olarak yemeyecegini kendine ispatla. Ben geçen gün yarım paket cips attım. Canın çok isterse bir tane al yavaş yavaş kemirerek ye. Ve ben bununla da doyacak im de.sabah: 1bardak süt
öğle yok
akşam: 1kase yoğurt
1dolma 5-6 sarma
2avuç cips
spor: okuldan eve yürüyüş 2.7km
su: 2lt yi geçti
Gaz için önerim kimyon . Bir vay kaşığı ağzına at üstüne şu iç. Hem doğal hemde gerçekten faydali.bugünkü menümü paylaşayım kızlar,
kahvaltı 08:00 domatesli, azıcık kaşarlı zeytinli kepekli ekmeğe sandiviç ve şekersiz çay
ara 10:30 çay
öğlen 12:30 4 kaşık kadar tavuk sote, 6-7 tane kızarmış patates, 2 kaşık barbunya, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna, salata
ara 17:30 1 tane nektarin
akşam 19:00 2 kepçe mercimek çorba, 2 kaşık menemen, biraz peynir, 3 zeytin, yarım dilimden biraz fazla tb ekmeği
şimdi de türk kahvesi içiyorum belki yanında da 1 tane hurma yerim.
kızlar bende çok fena gaz ve ödem var. maydanoz suyu ve yeşil çayda içemiyorum ya ne yapmam lazım noolluuurrrr yardımmm
çok geçmiş olsun canım üzme kendini. Her şeyde bir hayır vardır. Bir şey 9lmaz insallahkimyager1508 canım ikisi de :)
@erigim yolla canım kuziyi çok severim bebişleri zaten...
Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün
Yuruyus cipse gitmisccanim sen daha sanslisin sonuçta evdesin akşamları patlak verme hedefine ne kaldı surdasabah: 1bardak süt
öğle yok
akşam: 1kase yoğurt
1dolma 5-6 sarma
2avuç cips
spor: okuldan eve yürüyüş 2.7km
su: 2lt yi geçti
Rezene yada anason icsbilirsin bunlara emzirirken bile izin varbugünkü menümü paylaşayım kızlar,
kahvaltı 08:00 domatesli, azıcık kaşarlı zeytinli kepekli ekmeğe sandiviç ve şekersiz çay
ara 10:30 çay
öğlen 12:30 4 kaşık kadar tavuk sote, 6-7 tane kızarmış patates, 2 kaşık barbunya, 2 kaşık bol yoğurtlu makarna, salata
ara 17:30 1 tane nektarin
akşam 19:00 2 kepçe mercimek çorba, 2 kaşık menemen, biraz peynir, 3 zeytin, yarım dilimden biraz fazla tb ekmeği
şimdi de türk kahvesi içiyorum belki yanında da 1 tane hurma yerim.
kızlar bende çok fena gaz ve ödem var. maydanoz suyu ve yeşil çayda içemiyorum ya ne yapmam lazım noolluuurrrr yardımmm
kimyager1508 canım ikisi de :)
@erigim yolla canım kuziyi çok severim bebişleri zaten...
Kızlar moralim yine bozuldu. Erkek arkadaşımın babasını hastaneye yatırmışlar. Kalp ciğer yetmezliğimden dolayı. Hem babası için çok üzgünüm hemde buluşma işi de iptal olabilir böyle devam ederse. Yine ben üzgün
Çok geçmiş olsun canım belki toparlar gorusursunuz vakti gelmeden darlatma kendini hergun sabaha çıkarkimyager1508 inş iyi olur babası haftaaya gidecektim zaten canım, iznimi , uçak biletimi herşeyimi ayarladım. Gidemezsem bi daha gidemem çok zor , sanırım biz hiç buluşamıcaz
Porsiyonlara dikkat hocamMenume geciyrm
Sabah
1 sandvic salam ve kasarli(normal ekmege dun yazmstm)
Ogle cigkofte durum
Aksam
Sebzeli et sote domates corba
Aralarda 1 adet armut 1 adet mandalina ve yesilcay
2 lt su
Malasef cigkofte ve et porsiyonlrni abarttim
Bugun spor yapamdm ama zaten cezam da oldgu icn yarndan itibaren devam ins
Secilim sade sodsya limon sıkSade sodayı bi ben içemiyorum galiba. Elmalıyla limonluya bayılıyorum ama onları da diyete başladıktan sonra içmiyorum pek.
Önemli olan yaptığın işten mutlu olmak :)Kızlar biraz kendimden bahsedeyim bende vaktim olmadı gün içinde.. İsmim seçil, 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Özel bi şirkette çalışıyorum , malesef kendi mesleğimi yapamıyorum ama yinede mutluyum çalıştığım şirkette.
Biraz motive olalım.
Aynen öyle bayadir diyet biskuvisi yemiyorsun :)Şimdi tembelliği bırakıp kalkıp yataktan sabah sandvicimi hazırlıcam...
bi ara 45lik bi abla gelmişti iki gun de kaçtıGrubun en yaşlı si ben misinacil incelip çıtır olacam işte. Hepimiz den de genç olacam
hemde bu saatte 30mekikKızlar durdum yere bir avuç kabak çekirdeği yedim kesin cezami yarın fazlası ile yapacam söz
Hamileyim cnm.çok şükür allahima
Slm 10 .Mıntıka bu haftaki başarınızı tebrik ederimmmdaim olsun inşallah elim boş gelmeyeyim dedim buyrun
Sorum su ; tok WC ye çıkmadan 79.3 um aç WC ye çıkmadan :79.3 um aç WC ye çıkmış:79.3 um bu tartı bozuldumu ne
Kızlar selam :)
Bugünkü menü;
Sabah: yeşil elma
Öğlen: mercimek çorba, 2 kaşık beşamel soslu tavuk, 1 kaşık amerikan salatası.
Akşam: kıymalı menemen ve 1 dilim tb ekmeği
Bugünkü yemek hikayem bu kadar :)
Menum
Sabah 3 dilim ekmek
4 _ 5 zeytin (saymadim)
Yarım kb peynir
Ara
Bir bardak süt
İki tane Gofret
Akşam
1 haşlanmış tavuk but
1 bardak ayran
Spor 100 mekik
300 den fazla bacak hareketi
Adım sayarim 1700
Akşam yemeğini erken yedim çok midem kazinirsa 1 tane Kefir içeceğim.
Kizlar çok mu az yiyorum
Diyetisyen e böyle bir kere yazmıştım yediklerimi çok az yediğim için vücudu kıtlık psikolojisine sokuyorsun demişti
Tartiliyorum kilo falan vermemiş im hatta artidayimoysa çok dikkat ediyorum. Acaba doktorun dediği gibi çok aç bırakıp metabolizmamin kafayı mi karistiriyorum
Şimdi tembelliği bırakıp kalkıp yataktan sabah sandvicimi hazırlıcam...
Tşk ederim kaptanÇalışıyorsunuz zamanla 50kgdan 60lara ilk evlendiğinde firladim abur çubuklarından pastalar sonra tekrar indim şimdi malum
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al Rabbim isteyen herkese nasip etsin bak bide boşuna bekliyirdun
Tombiste ergen çıtır genç olacak
ayy ablam sagolda biz ciko yemiyoruz ki malum lay yüzünden yarışmayı unuttuk kızlar 6.takımı cildirtin
Tşk ederim cnm,arkamdan gel inşwwwaaaaooowwww ciddi misinnn????süper bi haber buu tebrik ederimmmmm eee belirtin falan var mıydı?
Amin cnm,sana kimyager e ve isteyen herkese inşÇok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bana inşallah.
Canım tartının yerini değiştirip dene istersen.
Çok tşk ederimÇok sevindim hayırlı olsun
ben aç karnına daha fazla çıkıp tok karnına hemde tika basa yemişler daha hafif geldiğimi bilirim
Aslında tartılmamak lazım sık sık erigim. Hava basıncı stres ödem vb bir sürü şey etkiliyor o anki kiloyu.
Bunu diyorum peki yapıyormuyum be gezer günde 5 kez tartilirim bazenise başlasam da tartı baginliligindan bi kurtulsam
Çok çok amiiin@erigim tatlım tskımın herkese uğurlu geldi. her hafta hamiş haberi alıyoruzinşaallaahhh bana da uğur getirirsiniz kızlar
Ben izmirde öğrenciyim, doğma büyüme istanbulluyum, annem ve babam tarafından konyalıyım. 21 yaşındayım, gıda mühendisliği okuyorum, ergenlik kilolarımı daha veremedim çocukken baya zayıfmışım. Yurtta kalıyorum o yüzden dikkat etmesi biraz zor oluyor. Üç kardeşiz. En büyükleri benim. Aklıma bu kadar geldi@dudujan çok geçmiş olsun
QUOTE="alpikesonsuz, post: 42887548, member: 700271"]Kızlar söyle bir tanışsak nasıl olur. Ben kim kaç yaşında ne iş yapıyor hiç bilmiyorum. İsim vermek istemezseniz de kısaca bir herkes kendini tanıtsa. Söylemek istediği kadarını tabii ki
Kızlar durdum yere bir avuç kabak çekirdeği yedim kesin cezami yarın fazlası ile yapacam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?