Günaydın kizlar.
Kin Cansu tek bacakla nasıl ip atlayavagim daha o kadar yuruyemiyorum
Kızlar sabah bir baktım aynaya alt dudagim kmple kabarmisucuk olmuş . Dün minik bir şey vardı . Sıcak çay kaşığı falan basmistim üstüne ama suan alt dudagim kcuk küçük tepecik dolu. İğrenç ya nerden çıktı bu şimdi. Birde başım ağrıyor sormayin sabah sabah.
Kiloda almışım bugün ters günümdeyim yani.
Bir dilim ekmekle çok hafif bir kahvaltı yaptım .
Erigim mesaj ne zaman sayılacak cuma mi ?
kimyager1508 tmm canım sen bizi ihmal etmezsin arada fırsat yaratirsin eminim
alpikesonsuz kusura bakma unutmusum.cnm
Tünaydin arkadaslarsabah sporunu disardami yapsak ev icindemi yapsak kararsiz kaldim
kimyager1508 adina sevindim cnm ama sakin övgülere kanip lackalastirma övgülerin bir tehlikeside bu.
Toplantı odalari doluymuş bi tanesi 11 de bosalacakmis bende eşimin yaninda bekliyorum. Bu arada herkes Aaaa ne güzel kilo vermissin. Neler yapıyorsun diyor çok mutlu oldummm motivasyon tavan yaptı
ben vereyim 5 dk hic durmadan seri bir sekilde ip atliycaksin ama hic durmadan takilmadan..seri bir sekilde.
Cuma say canım cumadan cumaya hatta ben cumadan ötesine kadar sanmıştım sanırım ordan devam edebilirsinGünaydın kizlar.
Kin Cansu tek bacakla nasıl ip atlayavagim daha o kadar yuruyemiyorum
Kızlar sabah bir baktım aynaya alt dudagim kmple kabarmisucuk olmuş . Dün minik bir şey vardı . Sıcak çay kaşığı falan basmistim üstüne ama suan alt dudagim kcuk küçük tepecik dolu. İğrenç ya nerden çıktı bu şimdi. Birde başım ağrıyor sormayin sabah sabah.
Kiloda almışım bugün ters günümdeyim yani.
Bir dilim ekmekle çok hafif bir kahvaltı yaptım .
Erigim mesaj ne zaman sayılacak cuma mi ?
esinle aynı yerdemisin çalışıyorsunuzToplantı odalari doluymuş bi tanesi 11 de bosalacakmis bende eşimin yaninda bekliyorum. Bu arada herkes Aaaa ne güzel kilo vermissin. Neler yapıyorsun diyor çok mutlu oldummm motivasyon tavan yaptı
Boşver daha da imrensinlrr :)hedefe kaç kaldı bu gidişle ilk mezun olacaksinAynen canimm bende eşime biraz önce onu dedim. İnsanlar demesin artik boyle onlar öyle dedikce heh tamam yeter psikolojisine kapilmaktan korkuyorum dedim. Ama ters etki oluşturup daha da motive etmesi için kendimi tembihliyorum. Derya daha hedefine ulasmadin birakmak yok diye kendime tekrar ediyorum.
WC ye yakın gez@erigim 2 litre içtim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?