Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

05.10-15
kalktiktan sonra 2 kayisi

Sabah: 1 domates, 1 salatalik, omlet, peynir, 4 zeytin, 1 bardak yesil cay

Aksam: 2/3 iskender (pidesiz, karatay iskendere izin veriyor) + lahana tursusuna benzer bir salata

rahat 2 litre gecti.

20 hiit genc ve fitin videosunu yaptim + 10 dk kendim hareketler yaptim
5900 Adim saymis adim sayarim.

cansutr canım dün 20 squat yaptım ama reglim yaklaştığı için sanırım ayağım çok ağrıyordu kas gevşetici içip uyumak zorunda kaldım. benim regli yaklaşınca vücudum değişik tepkiler yaratıyor.

Günaydın hanımlar
Bu sabahta 6 da kalktım jillian bir yaptım. Kahvaltımı ettim. Şu an okula yürüyorum. Hadi ama sizde canlanın. Ayyy düşünsenize kızlar birkaç hafta içinde çook daha incelicez. Bunu düşünün yemeyin bir şey. Bakın günlerce dayanıyorsunuz kaçamak yapmıyorsunuz, vücudunuz tam pes ediyor, yakcak yağları, sizden şeker istiyor. Sizde diyorsunuz ki al bunu yak sakın yağları elleme. Günlerce dayanma boşa gitti mi şimdi? Ayrıca o karbonhidratlar gün boyu rahat bırakmaz, açıktırır, şeker metobolizmasını bozar daha çok kaçamak yapmanızı ister. Sonra sizde zayıf ve onu bunu yiyip duran insanlara bakıp depresyona girersiniz. Hiç luzumu yok. Gerçekten kaçamaksız bir diyette daha az acıkıyorsunuz. Vücuttaki şeker aniden inip çıkmadığı için bunalıma girmezsiniz. Spor yaparsanız mutluluk hormunu salgılanır. Zihninizde çok berrak olur, cildiniz güzelleşir, saçlarınız sağlamlaşır ve ışıl ışıl parlar, sağlıklı olmaktan daha güzel var mı? Daha ne istiyorsunuz?

Günaydın kizlar.
Kin Cansu tek bacakla nasıl ip atlayavagim daha o kadar yuruyemiyorum
Kızlar sabah bir baktım aynaya alt dudagim kmple kabarmis ucuk olmuş . Dün minik bir şey vardı . Sıcak çay kaşığı falan basmistim üstüne ama suan alt dudagim kcuk küçük tepecik dolu. İğrenç ya nerden çıktı bu şimdi. Birde başım ağrıyor sormayin sabah sabah.
Kiloda almışım bugün ters günümdeyim yani.
Bir dilim ekmekle çok hafif bir kahvaltı yaptım .
Erigim mesaj ne zaman sayılacak cuma mi ?

canım hemen bi sprey falan kullan. çok fena süründürüyor çünkü.

Toplantı odalari doluymuş bi tanesi 11 de bosalacakmis bende eşimin yaninda bekliyorum. Bu arada herkes Aaaa ne güzel kilo vermissin. Neler yapıyorsun diyor çok mutlu oldummm motivasyon tavan yaptı
kimyager1508 tmm canım sen bizi ihmal etmezsin arada fırsat yaratirsin eminim

alpikesonsuz kusura bakma unutmusum.cnm

Tünaydin arkadaslar sabah sporunu disardami yapsak ev icindemi yapsak kararsiz kaldim

kimyager1508 adina sevindim cnm ama sakin övgülere kanip lackalastirma övgülerin bir tehlikeside bu.

Aynen canimm bende eşime biraz önce onu dedim. İnsanlar demesin artik boyle onlar öyle dedikce heh tamam yeter psikolojisine kapilmaktan korkuyorum dedim. Ama ters etki oluşturup daha da motive etmesi için kendimi tembihliyorum. Derya daha hedefine ulasmadin birakmak yok diye kendime tekrar ediyorum.

Toplantı odalari doluymuş bi tanesi 11 de bosalacakmis bende eşimin yaninda bekliyorum. Bu arada herkes Aaaa ne güzel kilo vermissin. Neler yapıyorsun diyor çok mutlu oldummm motivasyon tavan yaptı

aynı şeyi hergüün yaşıyorum ve ben çok motive oluyorum :) hatta daha hırslanıyorum, ben övüldükçe daha çok hırslanan yapıya sahibim biri yapamıyorsun derse sanki motive düşüyor.

ben vereyim 5 dk hic durmadan seri bir sekilde ip atliycaksin ama hic durmadan takilmadan..seri bir sekilde.

Cuma say canım cumadan cumaya hatta ben cumadan ötesine kadar sanmıştım sanırım ordan devam edebilirsin
esinle aynı yerdemisin çalışıyorsunuz

Boşver daha da imrensinlrr :)hedefe kaç kaldı bu gidişle ilk mezun olacaksin
@erigim 2 litre içtim valla.
WC ye yakın gez

Dün ki menüm
Sabah
1yumurta
60g peynir
Bil yeşillik

Öğle
1turk kahvesi sütlü (2cb sütle)
2kus lokumu

Akşam
1kase yoğurt
6yk tavuklu mantar

Ara
6cig fındık çay

Spor:1mile leslie expres 16dk latin dansı 1500adim
Bol bol limonlu bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…