- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
tmm canım bunu baz alıyorum tartı farkını girdim 1,3Salı gübü de izmirdeki tartımla 56.6 çıktım
Ooo sen ne zaman gitcem ne zaman çocuk yapcan buldum sizin çocuk bu yüzden olmuyo
Evet ya,neden iciyorsun.olmaz diye mi düşünüyorsun.ben hadi varsa diye her şeyi bıraktım bak
Kimyager ben yazmıştım daha önce gebelik düşünenler yeşil çay icmemeli diye
L
Tamam cnm,hayırlısı bakalım.cansu can tartıldın mı
baldamlasxixmelis canım daha önce demiştim kilo alan yeni uyeyi kilo verene kadar listeye almıyorum diye haftaya girersin ok m ?
dogru cnm, hesapladim bende. hemen gidip kahvalti etsem iyi olacak ac be ac oturuyorumL
Benim hesap doğru mu canım bir kontrol eder misint. İlk kez yaptım hata olmasin
güle güle kullan canımmm.Kızlar 15 yıl garamtili bir tartı aldım. 250 yıldır tartı üreten bir firmaymış. Sinbo yoktu aldığım yerde. Fiyatıda çok uygın 50 tl.
Teşekküt ederim :)güle güle kullan canımmm.
kızlar size bişey sorucamm. ben hep aynı yerde salonda tartılıyorumm. ama geçen eşim tartıyı mutfağa getirmiş bende tartıldım. neredeyse benim tartıldığım yer ile arasında +1 kg fark var. tartı farklı yerlerde farklı mı tartar????
güle güle kullan canımmm.
kızlar size bişey sorucamm. ben hep aynı yerde salonda tartılıyorumm. ama geçen eşim tartıyı mutfağa getirmiş bende tartıldım. neredeyse benim tartıldığım yer ile arasında +1 kg fark var. tartı farklı yerlerde farklı mı tartar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?