- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
bence de biz bize yeteriz, iyi enerji yakaladıkk. uzuuunnn bi süre böyle devam edelim. mezunlar olduktan sonra yeni üye alırız..yanlış cansucum sadece damlayı alacağım deneme suresi doldu ama artı çıktığı için alamadım listeye haftay inşllah. dudujan istediği zaman dönebilir sağlık sorunundan dolayı izinli canım
yeni uye almaya gerek yok biz böyle iyiyiz
Eksikler nerdesiniz ?
@cansualpikesonsuz ve ben evet kızlar en şişko biziz bunlar iyice çıtır oldu bize durmak yok
Duzeltelim hemen canım sıkıntı değil@erigim eve geldm tartldm hemen 73.1 im bikac kez tartldm sabhki kilom dogru degldi ustelk sabh kahvaltmi ettm 7 8 fndik yarm ltre su bi fincan yesil cay azcik simit yedm ve bunn ustune 73.1 ciktm bu kiloyu baz almamz dogru olmzmi sence?yani ben smdi 75 olrk dusnrsem motivasyonum duser sanki..ama tabiki yinede sen bilirsin.
Ayy inş erigim,ne güzel beddua vermissin öyle.Baldamlasmixmelis( 62.4/ 63/-0,6 /%-0,48 ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu:54baş.tarh:04/09/15
Damlacım haftaya listedesin canım hem reglinde belli olmuş olur gerçi inşallah hamilesindirde listeye giremezsin
@reengaareenk bildirim yapmadınüzgünüm şansını başka takımlarda dene zira ben sana ikinci şansı verdim ve sen bunu değerlendirmedin
Bana gore de güzelmiş mekik.hem etkilibana ne ben tombiş olmayacam erigim Cansu ikinizi de kıskaca aldim tüm hafta sizle uğraşacam haftaya hepimiz kilo vereceğiz anlamam. Takımın yeni citirlari olacağız. Hadi bakım spora . Her cisa 50 mekik var misiniz?
Spor olarak sadece mekik kolay geliyor cezayı kendime göre seçtim
O zaman ben hemen kendime 50 mekij ceza veriyorum. Yarım mı, tam mı?bana ne ben tombiş olmayacam erigim Cansu ikinizi de kıskaca aldim tüm hafta sizle uğraşacam haftaya hepimiz kilo vereceğiz anlamam. Takımın yeni citirlari olacağız. Hadi bakım spora . Her cisa 50 mekik var misiniz?
Spor olarak sadece mekik kolay geliyor cezayı kendime göre seçtim
kızlar ben şimdi yeşil çay içmeyeceğim ya onun yerine metabolizmayı hızlandırmak için günde 1 bardak türk kahvesi içsem olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?