- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
benim hedef 78.3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hedef 78.3
benimde 63.9 olmak
Kızlar listeyi paylaşmayı gelmeyenleri bekleyecegim drdan gelince gerekeni yaparızdiger arkadaslarinda kilolarini ekligcem söyledikce aksamin sonunda tablo tamam olur umarim...![]()
canımm @erigim kuzişi doktora götürecekti. randevusu 14.00'teydi sanırım. 15:00 gibi gelir. listeyi de o zaman yayınlacak. sen 13:30 tartıl. ama sabahtan beri bişey yiyip içmedin mi? bence dünkü tartını alabilir diye düşünüyorumm.@erigim yettimmm net hakkm bitti sabh tarltldm ama tartmda sorn var sanrm ilk once 61.1 gbi tartti ki keskeeeee.snrada 75..ama ikiside degil .karnm cook sisti hamile gbydim bilemyrmki tartida dengeszdi sabh cokda bakamdm cnku gec kalydm evde 13.30 gbi oliyrm istersn o zamn tartlym yada dun tartlmstm 74.0 dim istersn onu baz alalm ne dersen onu yaplm
benim hedef 78.3
Az önce bir dilim pasta yedim kendimi biraz motive etmek ve diyet piskolojisinden sıyrılmak için. Pazartesiden beri olmam gerekenin çok çok fazlası stresliyim oysaki herkes çok zayıflamılsın deyip duruyor. Oda arkadaşım çıta gibisin dedi yine bir tanıdığımda kilo al çok vermişsin dedi ama ben hala stresliydim. Şu andan itibaren kendi modumu kendim belirliyorum stres yok artık. Yeni tartı yeni başlangıç bu hafta dikkat edip çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum. Hadi bakalım benim hedefim de 54 ü görmek olsun(54.9). Gerçi daha yeni tartımla tartılmadım ama olsun kaçla başlarsam başlıyayım hedefim bu.benimde 63.9 olmak
bende kahvaltı da ballı ekmek yedimmmmAz önce bir dilim pasta yedim kendimi biraz motive etmek ve diyet piskolojisinden sıyrılmak için. Pazartesiden beri olmam gerekenin çok çok fazlası stresliyim oysaki herkes çok zayıflamılsın deyip duruyor. Oda arkadaşım çıta gibisin dedi yine bir tanıdığımda kilo al çok vermişsin dedi ama ben hala stresliydim. Şu andan itibaren kendi modumu kendim belirliyorum stres yok artık. Yeni tartı yeni başlangıç bu hafta dikkat edip çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum. Hadi bakalım benim hedefim de 54 ü görmek olsun(54.9). Gerçi daha yeni tartımla tartılmadım ama olsun kaçla başlarsam başlıyayım hedefim bu.
Bu hafta birinci biz olalım kızlar olur mu?
Öğle arasında tartı almaya gidip derse geç kalan ilk insan benimdir heralde
Eskisininde garantisi devam ediyor götürüp kafalarına fırlatcam.
Şirinemin tavasıyla tanışmadınmı senbende kahvaltı da ballı ekmek yedimmmm![]()
yok henüz tanışma fırsatım olmadı 8 haftadaŞirinemin tavasıyla tanışmadınmı sen![]()
Abla tavayla dev yeni çıkacak bunlara daha korkutmadim gözlerini
elfkkk canım 75i baz alalım malum haksızlık olmasın diğer takımlara tartinida birde yarın dene ne diyecek bakalım
Ahufizar hayırlı olsun yeni tartin kızlar diğerlerini beklemeye gerek yok listeyi yapıp paylaşacağım @basen @oskhee
potterhead takım kurallarına uymadıkları yeterli katılım ve paylaşımda bulunmadıkları mszaret göstermediler için an itibariyle diskalifiye olmuştur diskalifiye olan üye tekrar cuma zayıflama yarışmalarında yarisamaz
Abla tavayla dev yeni çıkacak bunlara daha korkutmadim gözlerini
elfkkk canım 75i baz alalım malum haksızlık olmasın diğer takımlara tartinida birde yarın dene ne diyecek bakalım
Ahufizar hayırlı olsun yeni tartin kızlar diğerlerini beklemeye gerek yok listeyi yapıp paylaşacağım @basen @oskhee
potterhead takım kurallarına uymadıkları yeterli katılım ve paylaşımda bulunmadıkları mszaret göstermediler için an itibariyle diskalifiye olmuştur diskalifiye olan üye tekrar cuma zayıflama yarışmalarında yarisamaz