Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10. Takim 09.10.15 Hedef Tablosu
  • kimyager1508 = 63,9
  • erigim = 78,3
  • cansutr = 76,0

diger arkadaslarinda kilolarini ekligcem söyledikce aksamin sonunda tablo tamam olur umarim... :rolleyes:

@erigim yettimmm net hakkm bitti sabh tarltldm ama tartmda sorn var sanrm ilk once 61.1 gbi tartti ki keskeeeee.snrada 75..ama ikiside degil .karnm cook sisti hamile gbydim bilemyrmki tartida dengeszdi sabh cokda bakamdm cnku gec kalydm evde 13.30 gbi oliyrm istersn o zamn tartlym yada dun tartlmstm 74.0 dim istersn onu baz alalm ne dersen onu yaplm

Bekliyrm @erigim cevabni netm gideck cnku birazdan:110:

@erigim yettimmm net hakkm bitti sabh tarltldm ama tartmda sorn var sanrm ilk once 61.1 gbi tartti ki keskeeeee.snrada 75..ama ikiside degil .karnm cook sisti hamile gbydim bilemyrmki tartida dengeszdi sabh cokda bakamdm cnku gec kalydm evde 13.30 gbi oliyrm istersn o zamn tartlym yada dun tartlmstm 74.0 dim istersn onu baz alalm ne dersen onu yaplm
canımm @erigim kuzişi doktora götürecekti. randevusu 14.00'teydi sanırım. 15:00 gibi gelir. listeyi de o zaman yayınlacak. sen 13:30 tartıl. ama sabahtan beri bişey yiyip içmedin mi? bence dünkü tartını alabilir diye düşünüyorumm.

haklisin @erigim :KK17::mad::KK61: Lütfen aksama kadar herkez haftaya cuma icin hedef kilosunu yazsin motive olalim :KK49:

benim hedef 78.3

benimde 63.9 olmak
Az önce bir dilim pasta yedim kendimi biraz motive etmek ve diyet piskolojisinden sıyrılmak için. Pazartesiden beri olmam gerekenin çok çok fazlası stresliyim oysaki herkes çok zayıflamılsın deyip duruyor. Oda arkadaşım çıta gibisin dedi yine bir tanıdığımda kilo al çok vermişsin dedi ama ben hala stresliydim. Şu andan itibaren kendi modumu kendim belirliyorum stres yok artık. Yeni tartı yeni başlangıç bu hafta dikkat edip çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum. Hadi bakalım benim hedefim de 54 ü görmek olsun(54.9). Gerçi daha yeni tartımla tartılmadım ama olsun kaçla başlarsam başlıyayım hedefim bu.

Bu hafta birinci biz olalım kızlar olur mu?

Öğle arasında tartı almaya gidip derse geç kalan ilk insan benimdir heralde :KK70:
Eskisininde garantisi devam ediyor götürüp kafalarına fırlatcam.

Az önce bir dilim pasta yedim kendimi biraz motive etmek ve diyet piskolojisinden sıyrılmak için. Pazartesiden beri olmam gerekenin çok çok fazlası stresliyim oysaki herkes çok zayıflamılsın deyip duruyor. Oda arkadaşım çıta gibisin dedi yine bir tanıdığımda kilo al çok vermişsin dedi ama ben hala stresliydim. Şu andan itibaren kendi modumu kendim belirliyorum stres yok artık. Yeni tartı yeni başlangıç bu hafta dikkat edip çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum. Hadi bakalım benim hedefim de 54 ü görmek olsun(54.9). Gerçi daha yeni tartımla tartılmadım ama olsun kaçla başlarsam başlıyayım hedefim bu.

Bu hafta birinci biz olalım kızlar olur mu?

Öğle arasında tartı almaya gidip derse geç kalan ilk insan benimdir heralde :KK70:
Eskisininde garantisi devam ediyor götürüp kafalarına fırlatcam.
bende kahvaltı da ballı ekmek yedimmmm :kk77:

Abla tavayla dev yeni çıkacak bunlara daha korkutmadim gözlerini :D

elfkkk elfkkk canım 75i baz alalım malum haksızlık olmasın diğer takımlara tartinida birde yarın dene ne diyecek bakalım

Ahufizar Ahufizar hayırlı olsun yeni tartin kızlar diğerlerini beklemeye gerek yok listeyi yapıp paylaşacağım @basen @oskhee potterhead potterhead takım kurallarına uymadıkları yeterli katılım ve paylaşımda bulunmadıkları mszaret göstermediler için an itibariyle diskalifiye olmuştur diskalifiye olan üye tekrar cuma zayıflama yarışmalarında yarisamaz

Abla tavayla dev yeni çıkacak bunlara daha korkutmadim gözlerini :KK70:

elfkkk elfkkk canım 75i baz alalım malum haksızlık olmasın diğer takımlara tartinida birde yarın dene ne diyecek bakalım

Ahufizar Ahufizar hayırlı olsun yeni tartin kızlar diğerlerini beklemeye gerek yok listeyi yapıp paylaşacağım @basen @oskhee potterhead potterhead takım kurallarına uymadıkları yeterli katılım ve paylaşımda bulunmadıkları mszaret göstermediler için an itibariyle diskalifiye olmuştur diskalifiye olan üye tekrar cuma zayıflama yarışmalarında yarisamaz
potterhead potterhead nerelerdesin kızzzz sennnn?????? ben sana hiçbir yere kaybolmak yok dememişmiydimmm :KK11:

10. Takim 09.10.15 Hedef Tablosu
  • kimyager1508 = 63,9
  • erigim = 78,3
  • cansutr = 76,0
  • ahufizar = 54,9

***10.Takım 432.Etap***
eriğim(78.8/ 79,3 /-0,5 /% -0,32 )
cansutr (76,6 / 78,2 / -1,6/-1,04% )
keskee ( 63.8/ 63 / 0,8 /% 0,63)
Kimyager1508( 66.0/64,9 / 1,1/%0,83 )
Potterhead ( 61.9/ / /% 0,0) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
dudujan(106,9/ 94 /12,9 /%6,03 ) ameliyat nedeniyle hızlı kilo verdi kilo vermesi düzelene kadar izne ayrıldı

Judiee ( 52,9 /51,7 /1,2/ /% 1,13)
Basen(59.6 / / / % 0,0)takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
Ahufizar( 58,3/ 56,6 / 1,7/%1,46 )tartı farkı 1,3kg eklenmiştir
Oskhee(77.1 / / /% 0,0) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
tobefit(98.8/97,6 / 1,2/%0,61 )kendi isteğiyle ayrıldı
alpikesonsuz( 80,4/79,7 /0,7/%0,44 )yeni üye baş. Kilosu:80,6 hedef kilosu: 65 baş.tarh: 20/08/2015
elfkkk(75.2 /75 / 0,2/% 0,13)yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15

10.takım ortalaması:% 0,76

Abla tavayla dev yeni çıkacak bunlara daha korkutmadim gözlerini :KK70:

:KK57::KK57: dudujani sen ayirdin..mazereti var diye tobefit kendisi gitti...bu 3 arkadasi sen diskalifiye ettin:KK17: yani 10 kisi kaldik listede olan deneme süreleri daha bitmemis yada daha listeye alinmamis 2 üyemiz var ??? dogrumuyu @erigim

Baldamlasmixmelis( 62.4/ 63/-0,6 /%-0,48 ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu:54baş.tarh:04/09/15

Damlacım haftaya listedesin canım hem reglinde belli olmuş olur gerçi inşallah hamilesindirde listeye giremezsin

@reengaareenk bildirim yapmadın :( üzgünüm şansını başka takımlarda dene zira ben sana ikinci şansı verdim ve sen bunu değerlendirmedin

Back