Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi gecelerrr yazmstm kizceler misafrlkteydm gec geldm ancak yazablyrm birazdanda yatcm menumu yazmstm aksam menume geceym ıkı kucuk dolmabıber 4 adet yaprak sarma kucuk 1kucuck borek patates salatası cok az oglmn arta kalan kekı ceyrek ama buna zorladı arkdasm kuserm dedı bene bıde cok dıkkat cekmk ıstemdm @erigim ewt vıkolata cezasnı hak etmstm belkı smdıde bı ceza verrsn bılemdm ve sanrm karnmdakı sıslgn sebebnı buldum ben dogm kntrl ılacı kullnyrm ya ona 7gunden fazla ara verlmemelı ben ıkı gındr almyı unutyrm 9gun oldu bucudu

Aaa yarıda kaldı bucudu yazmsmvucudu etklıyo yaznda mesela 1ay feln ara vereym dedm 10 gun snra yıne adet olmstm ona bagldm yanı karnm cok sıs yaabılmıyrmkı
Neysee hayrlsıı yarn gszzz ıyı geceleeerrr..

Kızlar
Ya korktuğum başıma geldi bir aksilik çıkacağını düşünmüştüm. Tartım çalılmıyor. Bu pahalı fazla elektronik şeyler hep böyle işte ya. Allahım bundada vardır bir hayır. daha çok stres oldum. Gidip en ucuzundan elektronik olmayanından bir tartı alıcam. Ya da pil alıp denesem mi? Ama bu gün içinde tartılmama imkan yok. Derse geç kalırım.

iyi gecelerrrrrr, rüyanda beni görrrr ama kabus gördüm diye korkup uyanma emiii

İyi akşamlar şirinem ve melekleriiiii Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimize başarılar dilerimmmm
Amin Banusum hg
Tmm canim
iyi geceler kızlarrr, benimde mesaimin bitmesine yarım saat kaldı. ayyy bitse de eve gitsem artık
Ooo sen ne zaman gitcem ne zaman çocuk yapcan buldum sizin çocuk bu yüzden olmuyo
İhmal etme hapı sonra gelip ağlama :)
en son yaratıldığını şöyle pili bitmiştir lo yazar değilse sinbo elektronik al bitane ucuz 5yiodir kullanıyorum

Öyle bir şey yazmıyor. Bu gün gidip bakıyım teknosaya

Ben yazabilseydim 1 kilodan fazla verdim ortalamayı iyi etkileyebilirdi. Ama yapcak birşey yok artık.
Kahvaltım:
Domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dl tb ekmeği, 1 kk peynir

Ben yazabilseydim 1 kilodan fazla verdim ortalamayı iyi etkileyebilirdi. Ama yapcak birşey yok artık.
Kahvaltım:
Domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dl tb ekmeği, 1 kk peynir
55miydin en son yaratıldığında +1.3demistik

Çok geçmiş olsun. İnş kötü bir şey cikmaz

Ay inş temiz çıkar hayirlisiyla

Bu bayram bana hiç yaramadı.regl de var tabi.
Bu hafta da listeye alinmiyorum
Maalesef 63 kg çıktım
2 hafta önce 62.4
Fark +0.6
Yüzde +0.48 yanlış mi

Günaydın kizlar . 79. 7 çıktım. Muhteşem olmasa da kilo vermişim biriniz bildirim yapın diye bekliyorum uzun nasıl yazdığınıza bakacağım hadingelin gariii

Eklentiler

• 20151002_094835.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…