- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Geçmiş olsun canım. Ah şu mide ne kötü isayyyy bugün yine ara ara midem bulanıyordu. az önce dayanamayıp çıkarttım yinee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Ah şu mide ne kötü isayyyy bugün yine ara ara midem bulanıyordu. az önce dayanamayıp çıkarttım yinee![]()
iyi gecelerrrrrr, rüyanda beni görrrr ama kabus gördüm diye korkup uyanma emiii![]()
Amin Banusum hgİyi akşamlar şirinem ve melekleriiiiiYarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimize başarılar dilerimmmm
![]()
Tmm canimiyi geceler 10 Takimin hatunlari@erigim zamanin cok kisitli olursa bana özelden yaz bende listeyi iletebilirim istersen
sabah burda olup takip ederim kilo bildirimlerini..cuma aksamida...liste cikaririm bu hafta kim yedigini yazmis kim yazmamis
![]()
Ooo sen ne zaman gitcem ne zaman çocuk yapcan buldum sizin çocuk bu yüzden olmuyoiyi geceler kızlarrr, benimde mesaimin bitmesine yarım saat kaldı. ayyy bitse de eve gitsem artık![]()
İhmal etme hapı sonra gelip ağlama :)Iyi gecelerrr yazmstm kizceler misafrlkteydm gec geldm ancak yazablyrm birazdanda yatcm menumu yazmstm aksam menume geceym ıkı kucuk dolmabıber 4 adet yaprak sarma kucuk 1kucuck borek patates salatası cok az oglmn arta kalan kekı ceyrek ama buna zorladı arkdasm kuserm dedı bene bıde cok dıkkat cekmk ıstemdm @erigim ewt vıkolata cezasnı hak etmstm belkı smdıde bı ceza verrsn bılemdm ve sanrm karnmdakı sıslgn sebebnı buldum ben dogm kntrl ılacı kullnyrm ya ona 7gunden fazla ara verlmemelı ben ıkı gındr almyı unutyrm 9gun oldu bucudu
en son yaratıldığını şöyle pili bitmiştir lo yazar değilse sinbo elektronik al bitane ucuz 5yiodir kullanıyorumKızlar
Ya korktuğum başıma geldi bir aksilik çıkacağını düşünmüştüm. Tartım çalılmıyor. Bu pahalı fazla elektronik şeyler hep böyle işte ya. Allahım bundada vardır bir hayır. daha çok stres oldum. Gidip en ucuzundan elektronik olmayanından bir tartı alıcam. Ya da pil alıp denesem mi? Ama bu gün içinde tartılmama imkan yok. Derse geç kalırım.
Öyle bir şey yazmıyor. Bu gün gidip bakıyım teknosaya
Amin Banusum hg
Tmm canim
Ooo sen ne zaman gitcem ne zaman çocuk yapcan buldum sizin çocuk bu yüzden olmuyo
İhmal etme hapı sonra gelip ağlama :)
en son yaratıldığını şöyle pili bitmiştir lo yazar değilse sinbo elektronik al bitane ucuz 5yiodir kullanıyorum
***10.Takım 432.Etap***
eriğim(78.8/79.3 /-0.5 /% -0.32 )
cansutr (76,6 / / /% )
keskee ( 63.8/ / /% )
Kimyager1508( 66.0/ / /% )
Potterhead ( 61.9/ / /% )
dudujan(106,9/ 94 /12,9 /%6,03 ) izne ayrıldı
Judiee ( 52,9 / / /% )
Basen(59.6 / / / % )
Ahufizar( 58,3/ / /% )tartı farkı 1,3kg eklenmiştir
Oskhee(77.1 / / /% )
tobefit(98.8/ / /% )kendi isteğiyle ayrıldı
Baldamlasmixmelis( 62.4/ / /% ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15
alpikesonsuz( 80,4/ / /% )yeni üye baş. Kilosu:80,6 hedef kilosu: baş.tarh: 20/08/2015
elfkkk(75.2 / / /% )yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15
10.takım ortalaması:%
55miydin en son yaratıldığında +1.3demistikBen yazabilseydim 1 kilodan fazla verdim ortalamayı iyi etkileyebilirdi. Ama yapcak birşey yok artık.
Kahvaltım:
Domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dl tb ekmeği, 1 kk peynir
Çok geçmiş olsun. İnş kötü bir şey cikmazCanim meaajini epostadan gordum yoksa hic bakamiyorum midem cok kotu kanserden supheleniiyorlardi biyopsi aldilar onu bekliyoruz 94 kiloya dustum hicbir lokma yiyemiyorum
dudujanın özelden attığı msj kızlar sonra yüzde çok çıktığı için sorun olmasın diğer takımlarca kız hiçbirşey tüketemiyor bunu bi konuşmalıyım baharla
Ay inş temiz çıkar hayirlisiyladudujanı izne ayırıyorum diğer takımlara haksızlık olmasın diye zira hızlı kilo vermesi devam ederse sıkıntı olur herkes emek harcıyor .
inşallah sağlığına kavuşur ve döner aramıza bebe bisküvisinden gına gelmiştir ona da ama inanıyorum temiz çıkacak sonuçları
Evet ya,neden iciyorsun.olmaz diye mi düşünüyorsun.ben hadi varsa diye her şeyi bıraktım bakİcme yeşil çay icmeeee
En son pazar günü tartıldım erigim. 55.3 tüm55miydin en son yaratıldığında +1.3demistik
Salı gübü de izmirdeki tartımla 56.6 çıktımEn son pazar günü tartıldım erigim. 55.3 tüm
Kilo aldigin icin -0,48% olacak.Bu bayram bana hiç yaramadı.regl de var tabi.
Bu hafta da listeye alinmiyorum
Maalesef 63 kg çıktım
2 hafta önce 62.4
Fark +0.6
Yüzde +0.48 yanlış mi