kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldik
kahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın
bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.
bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim
küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artık
sonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.
ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.
maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız
melinda ortada yok terketti bizi..
kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..