- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
tartı farkı ile ilgili karar defterinde yazıyor. onu uygulayacağız. sen normal tartılacaksın.. ama annenlerden ger dönme ihtimalin var mı? yani bir kere daha mı değişecek?
tatlım haftaya çarşamba izmire döneceğim haftaya cuma izmirde tartılıcam inşallah sonra istanbula geleceğim gene yazın bir müddet istda olacağım bana uymuyor o nedenle chentiqim.
ay ayy bu konu öyle karışık ki ama anlatmaya çalışacağım..
biz 8 yıldır beraberiz. 2. yılda falandı galiba ben yemek yaparken evlenme teklif etti kabul etmedim.. zaten o zaman evliliği istemiyordum. sonra 4. yıldı galiba yine bir laf arasında teklif etti teklif şeklini beğnemediğim için onuda kabul etmedim. geçen yıl mayıs ayında bir hafta sonu fethiye'ye gitmiştim. ordayken deprem oldu.. eve dönüşte otobüste bu sene artık evlenmeliyim dedim. önce haziran sonunda anneme evliliği karar verdiğim söylemem sonrada babama söylemen ve kendi pırlantamı seçip nişanlıma haber vermen doğrultusunda olaylar gelisti. 1 ay istanbulda iş için kalmıştı dönükten sonra temmuz ayında bana akşam dışarı çıkmadan önce yüzüğü verdi bunun artık parmağında olması lazım dedi.. sonra dışarı çıkıp eğlendik 3 ay sonrada beni istemeye geldiler orda tam nişan kestik..
bende sana sorayım.. bir yazlık bir yerde denize girdiğini yazmıştın (yanlış hatırlamıyorsam) neresiydi orası? birde izmirli misin?
tam adını bilmiyorum kuzum özdere mavi bayraklı bir yerdi. şans eseri gittik bizde ama mükemmeldi yahu. şuan misafirlikteyim eve gidince bulursam yollarım sana orayı. yok izmirli değilim ama oldum sayılır sevdicekten ötürü. normalde ist doğma büyüme. okul için izmire geldim bakalım sonra ne olacak