• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tartı farkı ile ilgili karar defterinde yazıyor. onu uygulayacağız. sen normal tartılacaksın.. ama annenlerden ger dönme ihtimalin var mı? yani bir kere daha mı değişecek?

tatlım haftaya çarşamba izmire döneceğim haftaya cuma izmirde tartılıcam inşallah sonra istanbula geleceğim gene yazın bir müddet istda olacağım bana uymuyor o nedenle chentiqim.

ay ayy bu konu öyle karışık ki ama anlatmaya çalışacağım..
biz 8 yıldır beraberiz. 2. yılda falandı galiba ben yemek yaparken evlenme teklif etti kabul etmedim.. zaten o zaman evliliği istemiyordum. sonra 4. yıldı galiba yine bir laf arasında teklif etti teklif şeklini beğnemediğim için onuda kabul etmedim. geçen yıl mayıs ayında bir hafta sonu fethiye'ye gitmiştim. ordayken deprem oldu.. eve dönüşte otobüste bu sene artık evlenmeliyim dedim. önce haziran sonunda anneme evliliği karar verdiğim söylemem sonrada babama söylemen ve kendi pırlantamı seçip nişanlıma haber vermen doğrultusunda olaylar gelisti. 1 ay istanbulda iş için kalmıştı dönükten sonra temmuz ayında bana akşam dışarı çıkmadan önce yüzüğü verdi bunun artık parmağında olması lazım dedi.. :52: sonra dışarı çıkıp eğlendik 3 ay sonrada beni istemeye geldiler orda tam nişan kestik..

bende sana sorayım.. bir yazlık bir yerde denize girdiğini yazmıştın (yanlış hatırlamıyorsam) neresiydi orası? birde izmirli misin?

tam adını bilmiyorum kuzum özdere mavi bayraklı bir yerdi. şans eseri gittik bizde ama mükemmeldi yahu. şuan misafirlikteyim eve gidince bulursam yollarım sana orayı. yok izmirli değilim ama oldum sayılır sevdicekten ötürü. normalde ist doğma büyüme. okul için izmire geldim bakalım sonra ne olacak :46:

bengicim çukuraltı halk plajı. dağa karşı çok hoşuma gitmişti benim mükemmel deniziyle :1:

Kızlar yemekleri yaptım , yedirdim.. Ben kendim tavuk ve yoğurttan baska yemedim...

20 haziran
sabah 9,30
iki dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilim domates, 1 ince dilim kaşar

öğlen 12,30
1 kase çorba
1 tabak bezelye

ara 14,00
1 adet nektari

ara 17-00
195 ml ayran

akşam 20,00
5-6 yk taze fasulye
yoğurtlu semizotu

2 litre su
1 kupa yeşilçay
300 ip atlama

kaptanım ödev vermissin ama bugün için geç kaldım sanırım...
eve geldim yemekten sonra kendimi mutfağa attım, fırınım yerler tepsilerim, buzdolabım dip köşe temizledim, sonra ipimi atladım duşumu aldım totomu daha yeni koydum koltuğa:2:

cumartesi büyük temizliğe girişicem o yüzden heryeri biranda halledemicem o yüzden parça parça yapayım dedim,,, yarın tartıdan cidden korkuyorum, çünkü bu haftaki kadar hiç cozutmamıştım,,,:(( neyse kızlar yorgunluktan ölüyorum iyi geceler hepinize..

bu arada bengicim tebrik ederim seni,, kaçamak yapmamışsın...:46:

Başta gdogan olmak üzere, herkese akşam için ödev veriyorum:

:53::53:

kapatanım kaptanım(ödevini yapmış gururlu öğrenci tadında)
akşam kaçamak yapmadım
cafede yeşil çay içtim,
eve 12de geldim ona rağmen yüklediğin vidoyu 8. dk kadar yaptım. yalnız belimin hemen üstü ağrıyor bugün..
elma sirkeli su yerine soğuk form çay çıkarmış doğadan onu içtim.
duş alamadım çok geç olmuştu ve yattım..
SONUÇ: Az sonra!!!!!

not. kızlar yaa benim menuyu iki gündür yorumlamıyorsunuz. beni sevmiyor musunuz snf sınffff (burnumu çekip üzgün göz yapıyorumm):110:

Başlangıç: 62.00
Geçen Hafta: 60,30
Bu hafta: 59.5
Fark: %1.32

:52::7::24::21::32::48::64::66::62::119::118::122:

20 haziran
sabah 9,30
iki dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilim domates, 1 ince dilim kaşar

öğlen 12,30
1 kase çorba
1 tabak bezelye

ara 14,00
1 adet nektari

ara 17-00
195 ml ayran

akşam 20,00
5-6 yk taze fasulye
yoğurtlu semizotu

2 litre su
1 kupa yeşilçay
300 ip atlama

herşeyi ile mükemmel 10 numara bir menü...

kapatanım kaptanım(ödevini yapmış gururlu öğrenci tadında)
akşam kaçamak yapmadım
cafede yeşil çay içtim,
eve 12de geldim ona rağmen yüklediğin vidoyu 8. dk kadar yaptım. yalnız belimin hemen üstü ağrıyor bugün..
elma sirkeli su yerine soğuk form çay çıkarmış doğadan onu içtim.
duş alamadım çok geç olmuştu ve yattım..
SONUÇ: Az sonra!!!!!

not. kızlar yaa benim menuyu iki gündür yorumlamıyorsunuz. beni sevmiyor musunuz snf sınffff (burnumu çekip üzgün göz yapıyorumm):110:

nasıl içim rahatladı bir bilsen.. afferin çekirge :60: Ya dün o videoyu yaptım ben.. ölüyordum resmen.. hayatımda hiç bir sporda o kadar zorlanmamıştım. gdogan yapaydı iyiydi. çünkü çok kaçırdı o. (+) çıkacağından şüpheliyim... senin menünde sakıncalı bir şey sadece geçen haftaki dondurma vardı. onun haricinde bir şey göremedim ben.. bir de yumurtalar ama ben de çok seviyorum. sakıncası olduğunu sanmam. sen innuka sor. onun kontrolündeydin.

melinda hususunu ne yapacağım bilmiyorum. 10 gündür uğramıyor. :50::50: her gün mü sınav olur. hiç mi uğranılmaz.. neyse kilo verdiği için gazabımdan yırttı bugünlük.. gene de iki haftaki kilosundan daha fazla. ve 3 haftaki kilosundan sadece 400 gr az.. hiç olmadı hiç.. izin verdim ama sınava çalışsın kafayı buraya takmasın, geçmişi okumasın ayrıntılı diye verdim.. hiç mi tv izlemedin bu 10 günde? hiç mi arkadaşınla telefonda konuşmadın? gezmeye gitmedin.. Neyse sabah sabah yüklenmeyeyim kızcağıza.. Biri beni durdursun :22::22::22:

Bu arada ben de 56,2 kiloyum. Duyanlar duymayanlara söylesin :21::21::21:

RAPOR
20.06.2013/Perşembe

Sabah 08:40
2 Haş yumurta
1 hindi füme

Öğlen 13:50
100 gr kıyma ile 1 yumurtalı
omlet

Ara 15:00
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 16:30

1 haş yumurta
2 dilim hindi füme
20 gr lor

Akşam 20:00
300gr fırında tavuk göğüs
100 gr yoğurt

su 3 lt
1 fincan 5i bir arada
2 kupa adaçayı
1 fincan yeşil çay
1 şişe doğadan soğuk form çayı

30dk jillian 30days

kızlar ya sabah uyandığımda tartıldım 53,5 geldim, sonra lavobaya gittim çıktım yine aynı kiloydum:53: normal şartlarda eksilmeme lazım:17: sonra tartımın yerini değiştirdim , orda tartıldım 53,2 çıktım, tekrar eski yerine koydum tartıldım 52,9 çıktım:37: sorakilerde hep 52,9 çıktım... ben şimdi ne yazsam ki...

başlangıç kilosu:60,3
başlangıç tarihi:29,04,2013
geçen haftaki kilosu:53,4
bu haftaki kilosu:52,9 %093
hedef kilosunu 50 yapmak istiyorr:39:

kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldik :14: kahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın :1: bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.

bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim :46:

küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artık :27: sonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.

ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.

maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız

melinda ortada yok terketti bizi..

kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..

suracım önerini şimdi gördüm süper bir öneri ama uygulayabilene :52: biz onu uygulayamayanlardanız:33: ben eşime öyle birşey desem, saçmalama başka işin mi yok senin der bana:9:

chentiq kiloma ne yazayım şimdi :26: birde ben hedefimi 50 yapmak itiyorum mümkün mü?

hedef kilonu 50 ye çekmek için geç kaldın.. çünkü bu kadar az kalmışken püsküüt kabul etmiyor.. mezun olduktan sonra da buralarda takılırsın 50 ye inene kadar... ya da püsküüte sorarız kaça indirebilirse ona indirir ama sen 50 kiloya inince kendi isteğimle ayrılmak istiyorum dersin. karar sana ait.

SURA İNNUK gelin de dışarıya çıkayım...

Son düzenleme:
Back