çentıko bu sayfayı mı diyorsun=?
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/628069-diyet-yemekleri-tarifleri.html
evet corni teşekkür ederim...
bengi 30 daye mi başlayacaksın;? ben dün başladım. ama jillinin kolları çok kaslı.. benim de öyle olur mu ki.. zaten kürdan gibi.. kol çalıştırmak nasıl etki eder bilmiuorum
evet corni teşekkür ederim...
bengi 30 daye mi başlayacaksın;? ben dün başladım. ama jillinin kolları çok kaslı.. benim de öyle olur mu ki.. zaten kürdan gibi.. kol çalıştırmak nasıl etki eder bilmiuorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-selulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.html
kızlar şu başarı öyküsüne bir bakar mısınız? verdiği kilo çok fazla değil ama vücudundaki incelme, değişim inanılmaz, selülit namına birşey kalmamamış.. ben şuan 53 'lü kilolardayım ama selülitlerim çok fazla, napıcam bunları yabol su içmeye çalışıyorum ama şu spor işi üşenmesem keşke sıksam kendimi (
selülitler için scrub var evde çok uygun bir maliyete yapılan bende yapıcam ondan her duş sonrası sürüp duruluyorsun peeling gibi düşün.
Gúnaydın kızçeler
17/ 06/ 2013
15.30
Yarım kase müsli
16.00
10 tane kuru üzüm
1Şeftali
21.00
Yarım tabak enginar (ilk defa yedim )
Yarım tabak domatesli makarna
Spor yok
1Buçuk litre su
sabah
9,30
iki dilim tam buğday ekmek arası peynir 3 adet zeytin
öğlen
yeşil salata
bulgur salatsı
1 kasık ezme salata
3-4 yk zy bamya
ara
5 adet kayısı
akşam
yarım kepekli tost
3-4 erik
1 adet hoşbeş
2 litre su
1 bardak yeşilçay
spor yok
17.06.2013
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
7-8 zeytin
Öğlen
Beyaz peynirli yeşil salata
Akşam
Tarhana Çorbası 1 kase
soya soslu tavuk 1 tabak
yoğurtlu semizotu salatası
Su 2,5 litre
Yeşilçay 2 fincan
1 sade türk kahvesi
Spor 30 dk eliptik bisiklet
RAPOR
17.06.2013/Pazartesi
Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
1 domates, salatalık, biber
Öğlen 12:10
1 büyük porsiyon (266,5 kcal)
kıymalı kabak yemeği
Ara 14:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry
Akşam 16:30
2 yumurta,2 dilim tavuk füme
tam yağlı beyaz peyniri ile omlet
40gr lor
25 gr keçi peyniri
1,5 salatalık
1 biber
Gece (yogadan sonra) 20:30
light ton balığı (93 kcal)
salata
su 2,5 lt
2 kupa 5i bir arada çay
2 kupa adaçayı
spor 1,5 saat yoga
geç saatte yemek
fazla yemek
6 yaprak
Izmire gidiyorum canım.suracım neymiş o scrup söyle bana , kurtulayım şu tırtıklarımdan , ergenliğimden beri hep hayatımdalar, kahve , nescafe içmem, kola asitli şeyler kırk yılda bir sigaram yok, e şu iki aydır suyuda bol içiyorum, daha ne yapmalıyım ki:26:
günaydın maymuş... erkencisin bugün..
may senin son yemek saatini 21 yapalım olur mu ayrıca uyku düzenini düzenlemek için şöyel bir şey deniye bilirsin ama düzenli yaparsan sanırım işe yarar. her gün normalde kalktığın saatten 1 saat erken kalk ve her gece yattığın saatten 1 saat erken yay. uyumasan bile yatakta ol..
ayrıca akşam bize göre geç saatte olan öğününde karbonhidarat tüketmemeye çalışsan. vücudun bijolojik bir saati var belli saatten sonra yenenleri zor eritiyor. makarna yerine daha çok enginar yiyebilirdin. çok severin enginarı ben çok lezzetli ve çok faydalı bir sebzedir. özellikle karaciğerinin yenilenmesini sağlar..
akşam yemeğinde karbonhidrat
7 yaprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?