Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yazmasın.. tığ gibidir oo.. boyu kilosu orantılı.. bengi bize video bulsana göbek basen için.. bu hafta onları yapalım..
orantılıyım ama tığ gibide değilim.basenim fazla .
bulayım yarın çeşit çeşit..

bende yavaş yavaş incelmişim 07 mayıstan 23 mayısa süre iyi gibi sanki.. sende yaz kızz ölçülerini hatta kulağıma söyle istersen :)

kaptanım yazma dedi.. ama hırs yap yetiş bana. .

Son düzenleme:
benide kına ortalamayı düşürdüm

hayır böyle düşünme sakın. evet bende kilo veremeyenlerle aynı kaderi paylaşıyorum ama sonuçta bu hafta böyle oldu. ki senin 3 gün benim 5 gün kaçamagımız vardı. ne bulduysak yedik açıkcası ona rağmen bu haldeysek şanslıyız demektir.

RAPOR
24 MAYIS 2013 CUMA

Sabah 228 kcal 5.5 gr karbonh. 11.82gr yağ
Omlet(1 yumurta,2 dilim hindi füme, 30gr dil peyniri)

Öğlen 305 kcal 0gr karbonh 7.5 gr yağ
Haşlanmış tavuk butu 250 gr

Ara 283 kcal 49.56gr karbonh. 6.2 yağ

40gr yulaf unu
200gr laktozsuz süt
2 adet kuru kayısı

Akşam 237.6 kcal 4.7gr karbonh. 19.6gr yağ

2 adet haş. yumurta
40gr lor
1 dilim hindi füme

Toplamda
1053,6 kcal 59,78 gr karbonhidrat 50.12gr yağ

Spor
Akşam yoga
Su
3 litre

epey matematiksel dukan diyeti yapıyorum

teşekkürler desteğin için bu hafta bomba gibi olacağız...

ben kilo verme çabalarımda 84ü göremedim 85 hep durak noktam oldu. yani kilo verimim hep 85te duraklama dönemine girdi. ama kusura bakmasın bu kilolar yeter yani 84 ü gördükten sonra kendimi 65e çok yaklaşmış hissedeceğim. değil belki ama olsun. önce küçük hedefler koymamız gerektiğini duydum tvde. bilipte uygulamıyordum ama artık uygulama vakti. o nedenle bu haftaki hedefim 85 dahası olursa neden olmasın ama dimi 84 ü gördüğüm hafta kendime bir öğün ödül koyacağım.

kızlar bana yardım edin.. regl oldum yaaa canım tatlı çekiyor. hemde tek bir tatlı. oda irmik helvasıııııııı zor tutuyorum kendimi

Ben de bugüne kadar hep 56da kaldım daha fazla inemedim şu an da 56yım gitmiyo artık yaaBen de 54ü görsem bi yaş pasta kemircem ödül olarakŞakaydı chentiq:83::83::83::83:

Suracık sen ne okuosun son senen galiba

matematik okuyorum tatlım. yok son senem değil yani şeyy 3. sınıfın bitmesine bir hafta kaldığına göre sanırım son senem oluyor :26: offf şu tatlı krizim beynimi aldı götürdü başıma ağrılar girdi o derece yaaaa

dr oetkerin şekersiz pudingleri var yağsız süt ile yapıp yiyebilirsin bence..

dr oetkerin şekersiz pudingleri var yağsız süt ile yapıp yiyebilirsin bence..

sütlaç için süt lazım sütçüm yarın gelecek. dr oetkerin pudingi için dışarı çıkmam lazım. belim bıkım ağrıyor. helva malzemeside dolaplarda gizli ama gözümün önünde geziniyorlar işte hayali hayali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…