Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

RAPOR
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA

Sabah 200 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen 300 kcal
Sebze çorbası
zeytinyağlı taze fasülye
pancar turşusu

Ara
çikolata 25 gr 133 kcal
kuru üzüm, kuru dut, çiğ badem 183 kcal
10 adet erik 80 kcal

Ara 250 kcal
3 dilim ekmek
15 zeytin
domates
salatalık
biber
dereotu

Akşam
tarçınlı naneli limonlu su

yine 1200 kcal civarı kapatıyorum. ama kaptan bana ceza vereceği için akşam yürüyeceğim bu sefer 2 saat olmazsa 1 saat olur bilemiyorum.. akşam yürüşten dönüşte yazarım..yarın sebze suyu detoksu yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem (cumaya hazırlık)
şuan kadar 2lt su içtim yatana kadar 3ü geçer...

sen d.gününde yürüyerek halletmemiş miydin o ödevi? neden bir daha verecektim ki :44::44::44:

Benim yarın çok önemli bi sınavım var çok stresliyim ona çalışıorum fazla giremiyorum

başarılar tatlımm...

Geçmiş olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de erkek arkadaşımın doğum gününü unutmuştum 1 hafta benle konusmamıştı öyle bişey ki sevmemekle değer vermemekle hiç alakası yok insan bazen günleri karıştırıyor kafası çok dolu oluyor.Hatta rapor yazmasak günleri takip etmiyorum bile haklısın ama kızma ona

Melinda'cım başarılar

İTİRAF:
Kızlar sabah kavaltısında sucuklu kaşarlı anne tostu yedim sonra çok kötü hissettim öğle yemeği yemedim .cezama razıyım

Son düzenleme:

annene ceza vermek lazım sana değil...

ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık

ben en başında yapmıştım kuzucum. ama buraya yüklersem motivem kaçacak gibi hissediyorum. ama sana söz 10 kilo verince yüklicem geç mi olur ki acaba ama ne biliyim birden hızlı verecekmişim gibi geliyor böyle

[15 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

1dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 kibrit kutusu peynir
10 zeytin
1 kupa yeşil çay

ÖĞLE
4 kurabiye
7 sarma

ARA
1 tabak dolusu meyve

AKŞAM
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata

Spor yapamadım
3 litre su yatana kadar 4 de olur gibi duruo

Bugün çok stresliyim ders çalışıyorum çok da mutsuzum konular kafama girmiyo kendimi atcam balkondanBundan dolayı da kaçırdım biraz cezama razıyım yarın sınavımı bi atatıyıim inş sağ salim yürüyüşe başlıcam akşamları şimdilik hoşçakalın nolur bana dua edin :18::18:

iyi akşamlar kızlar yoğun depresif bir gündü bugün çok fazla giremedim,,,
görüşürüz

15 Mayıs
Sabah
Çavdar ekmeği 1 dilim
Salatalık
Zeytin 2 tane

Öğle
Çoban salata
Şehir 45 gram
1 dilim çavdar ek

Ara
10 fınd yeşil çay

Akşam
Ispanak yemeği
Semız otu salatası
1 dil çavdar ek

3 Lt su
Cezamı yaptım 2 mil leslie 30 dk yürüyüş
Toplam bugün kalori alımım 1020

Ffffff tablet kafayı yedi 3. Kez yazıyorum kapatıyor sayfayı sürekli alıntı yapamadım aklıma kalanları yazıym
Bengi canım üzme kendini en kibar erkeklerde gördüm bu odunluğu yapılarında yok bizim gibi ince düşünemiyorlar tabi seninki de nasılsa tatile çıkacağız diye üzerinde durmamış ama özel günleri unutuyor dye siZde özel günleri hatırlamamalzlık etmeyin 1 değil 2 değil belki 5 . De onlarda size uyar tecrübeyle denenmiştir
Bu arada bebeğim daha iyi ilaç verdi doktor sürekli uyuyo sabah resmen inliyordu ya
Sınavı olan melindaydı sanırım başarılar
Bende ders çalışıyorum aöf af çıkmıştı tekrardan okuyoz bahar dönemi 2. . Sınav 20 gün sonra 7 ders her dersten 8 ünite kafayı yiyecem başlamışken bitireyim istiyorum bahar dönemi ilk sınava girdiğinde doğurmama 10 gün vardı :)))) okumanın yaşı yok

menün bence güzel canımi kurabiye ve sarmalar biraz bozmuş ama olsun başka birşey yememşsin zateni sınavında başarılar diliyorum sanai allah zihin açıklığı versin,

süper menü sıfır kaçamak 3 lt suyu içmeyi nasıl başarıyorsunuz ya i ben 2 lt içene kadar helak oluyorum wc yollarında sürekli sıkışık vaziyette oluyorum i sırf bu yüzden su içesim gelmiyor ya.. bebişin için sevindim , küçük çocukların hasta olmasına hiç
dayanamam ya..

15 mayıs

sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası peynir 4 adet zeytin

öğlen
salata
yoğurt
yarım patlıcan imam bayıldı
yarım kase çorba

ara
10 taze fındık

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
3-4 kaşık sebze türlüsü
yoğurt salata

300 ip atlama
1,5 lt su

cumaya kaldı 2 gün, bu cuma 55 li rakamları görmek istiyorum artık.. buurada olunca zaman ne çabuk geçiyor , sağlıklı yaşamay başlayalı tam 15 gün oldu.....

cumaya kaldı 2 gün, bu cuma 55 li rakamları görmek istiyorum artık.. buurada olunca zaman ne çabuk geçiyor , sağlıklı yaşamay başlayalı tam 15 gün oldu.....
Evet bendede cuma stresi var bu kadar spor ve diyete rağmen iyi sonuç alamazsam motivem yerlere iner
Suya gelince sürekli yanımda sürahi :) emzirdiğim içinde çok fazla wc ye çıkmıyorum ama önceden 2 Lt içerdim sürekli wc giderdim ve yağları attığımı düşündüğümden zor gelmezdi

canım ya bebeğin daha iyidir inşallah. senin 2. anneliğin daha da tecrübelisindir. çok hasta oluyorlar çocuklar. hemen endişeye kapılma. çabucak da atlatıyorlar. insşallah senin kuzu da atlatır..

çok güzel gidiyorsun. eminim güzel sonuç alacaksın cuma günü..

gdogancım, damlalar sana yürüyüş vermişt, yarın unutma olur mu, 55 leri görmeni ben de istiyorum. en kıdemlimiz sensin biliyorsun. bir de melinda var.. ama o şu an kurabiye canavarına bağlamış durumda.. umarım çok iyi geçer sınavı..

resim olayını suradan baska yapan yok mu bacılar?

15.05.2013

aç karnına
5 fındık
5 badem
3 kayısı
2 ceviz

sabah
peynir
2.25 dilim ekmek
yeşil çay

öğlen
tavuk dürüm
ayran

akşam
4,5 köfte küçüktü 9 tane yedim
2.25 dilim ekmek

2.5 lt su
spor yok

kızlar yarın gece yola çıkacağım için çok yoğundum. yarında çok yoğun olacağım chentiq sabah kilo bildirimi yapacağım. iyi geceler hepinize. bensiz 5 gününüz güzel kaçamaksız geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…