çok güldüm.. benim kalori hesabım gibi olmuş bu da... bugün çok sessiz burası neden öyle ki... heyecan mı sardı hepinizi
Benim yarın çok önemli bi sınavım var çok stresliyim ona çalışıorum fazla giremiyorum
RAPOR
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA
Sabah 200 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 300 kcal
Sebze çorbası
zeytinyağlı taze fasülye
pancar turşusu
Ara
çikolata 25 gr 133 kcal
kuru üzüm, kuru dut, çiğ badem 183 kcal
10 adet erik 80 kcal
Ara 250 kcal
3 dilim ekmek
15 zeytin
domates
salatalık
biber
dereotu
Akşam
tarçınlı naneli limonlu su
yine 1200 kcal civarı kapatıyorum. ama kaptan bana ceza vereceği için akşam yürüyeceğim bu sefer 2 saat olmazsa 1 saat olur bilemiyorum.. akşam yürüşten dönüşte yazarım..yarın sebze suyu detoksu yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem (cumaya hazırlık)
şuan kadar 2lt su içtim yatana kadar 3ü geçer...
Benim yarın çok önemli bi sınavım var çok stresliyim ona çalışıorum fazla giremiyorum
Günaydın diyetdaşlar
Teşekkürler menüm ve irademe ilgili söyledikleriniz için inş bu şekilde devam ederm ve güzel sonuçları alırım
Kaptanım gece 4 listeyi hazırlamışsın bizim bilmem kaçıncı uykularımıZda yatmamışsınbu kadar sahiplenmene karşı bizde hafife almayalım 1 çataldan. Ne olur demeyelim arkadaşlar
Dgodan seni kaptan bana havale etmiş gel bakalım yamacımafındığı bilmiyordun şimdiden sonra dikkat edeceğine eminim ama akşam kaçamakların için 2 mil leslie yapsan süper olur cumaya az kaldı heyecan bastı :18: tüm çabalarımız heba olmasın diyetisyenden dinlemiştim nekadar az pasta yerseniz o kadar çok doğum günü pastanızı görürsünüz
Bugün akşama kadar giremeye bilirim bebişim gece ateşlendi Sabah'ta ateşliydi şimdi uyuyor meleğim ateşten çok korkuyorum doktora götüreceğim
Kaçamaksız günleeeeeeer
evden çıkmadım markete gitmek için neyseki.. bu yüzden kazasız atlattım akşamı..
çok önemli bir sorun yoktu biraz canım sıkılmıştı. her sene olduğu gibi babam hatırlamadı doğum günümü (bugün arar "AA kızım ben dünün 14 mayıs olduğunu fark etmedim" diye), abim kısacık "doğum günün kutlu olsun" mail attı. annecim aradı uzun uzun konuştuk. hiç unutmayan nişanlım ise doğum günümü kutlamadıhafta sonu doğum günüm için kısa tatile gideceğiz ama dün arayıp kutlamadı.. ya aklında başka bir şey var yada unuttu.. buna canım sıkıldı...
sen d.gününde yürüyerek halletmemiş miydin o ödevi? neden bir daha verecektim ki :44::44::44:
başarılar tatlımm...
kolay gelsin umarım iyi puan alırsın..
Geçmiş olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben de erkek arkadaşımın doğum gününü unutmuştum 1 hafta benle konusmamıştıöyle bişey ki sevmemekle değer vermemekle hiç alakası yok insan bazen günleri karıştırıyor kafası çok dolu oluyor.Hatta rapor yazmasak günleri takip etmiyorum bile haklısın ama kızma ona
Melinda'cım başarılar
İTİRAF: Kızlar sabah kavaltısında sucuklu kaşarlı anne tostu yedimsonra çok kötü hissettim öğle yemeği yemedim .cezama razıyım
bugünkü raporda çikolata var...:26:sen d.gününde yürüyerek halletmemiş miydin o ödevi? neden bir daha verecektim ki :44::44::44:
başarılar tatlımm...
annene ceza vermek lazım sana değil...
ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık
[15 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
1dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 kibrit kutusu peynir
10 zeytin
1 kupa yeşil çay
ÖĞLE
4 kurabiye
7 sarma
ARA
1 tabak dolusu meyve
AKŞAM
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
Salata
Spor yapamadım
3 litre su yatana kadar 4 de olur gibi duruo
Bugün çok stresliyim ders çalışıyorum çok da mutsuzum konular kafama girmiyo kendimi atcam balkondanBundan dolayı da kaçırdım biraz cezama razıyım yarın sınavımı bi atatıyıim inş sağ salim yürüyüşe başlıcam akşamları şimdilik hoşçakalın nolur bana dua edin :18::18:
15 Mayıs
Sabah
Çavdar ekmeği 1 dilim
Salatalık
Zeytin 2 tane
Öğle
Çoban salata
Şehir 45 gram
1 dilim çavdar ek
Ara
10 fınd yeşil çay
Akşam
Ispanak yemeği
Semız otu salatası
1 dil çavdar ek
3 Lt su
Cezamı yaptım 2 mil leslie 30 dk yrdüyüş
Toplam bugün kalori alımım 1020
menün bence güzel canımi kurabiye ve sarmalar biraz bozmuş ama olsun başka birşey yememşsin zateni sınavında başarılar diliyorum sanai allah zihin açıklığı versin,
süper menü sıfır kaçamak 3 lt suyu içmeyi nasıl başarıyorsunuz ya i ben 2 lt içene kadar helak oluyorum wc yollarında sürekli sıkışık vaziyette oluyorum i sırf bu yüzden su içesim gelmiyor ya.. bebişin için sevindim , küçük çocukların hasta olmasına hiç
dayanamam ya..
Evet bendede cuma stresi var bu kadar spor ve diyete rağmen iyi sonuç alamazsam motivem yerlere inercumaya kaldı 2 gün, bu cuma 55 li rakamları görmek istiyorum artık.. buurada olunca zaman ne çabuk geçiyor , sağlıklı yaşamay başlayalı tam 15 gün oldu.....
Evet bendede cuma stresi var bu kadar spor ve diyete rağmen iyi sonuç alamazsam motivem yerlere iner
Suya gelince sürekli yanımda sürahi :) emzirdiğim içinde çok fazla wc ye çıkmıyorum ama önceden 2 Lt içerdim sürekli wc giderdim ve yağları attığımı düşündüğümden zor gelmezdi