Çoook sevindim kek börek yemediğine dünün irade şampiyonuuuuBugün giremedim yaaa misafir baskını oldu şimdi gittiler daha evi toplamadan girdim buraya öncelikle bengi doğum günün kutlu olsun sevdşklerinle nice yaşlara ....
Kaptanım yürüme cezam vardı 2 mil lesli yapsam şimdi Sabah'ta yürüsem yarım saat olur dimi
Birde kısır yemiştim yağsız itiraf olarak almışsın başka bişey yememiştim öğle menüde yasaklımı kısır
Raporumu yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin 2
Peynir
Çay
1 dil. Çavdar ek
Öğle
Semiz otu salatası 2 porsiyon
Ispanak yemeği
Millete börek kek mantı yedirdim ben yemediiiiiiiiiiiiim
Patlıcan közleme
Çavdar ek 1 dil.
Akşam yok
Gece salata yerim dayanamam heralde yeşil çayımıda az sonra içecem çok yoruldum
RAPOR
14 Mayıs 2013 Salı
Sabah 170 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin
Öğlen 300 kcal
1 tabak zeytin yağlı t. fasülye
marul salatası
1 dilim ekmek
Ara 150 kcal
1,5 dilim ekmek
8 zeytim
Ara 600 kcal
2 dilim doğum günü pastam
3 bardak şekersiz çay
Ara 300 kcal
1 simit
8 zeytin
Akşam
tarçınlı, naneli su
su en az 3 lt içtim..
pastayı yada simiti itiraf kabul edip. cezalandırılacağım için peşinen cezama razı olup çektim..
işten erken çıkıp; 2 saat 17 dk 6.2 km/h hızla 14.18 km yürüyerek 610 kcal harcadım...
1600 kcal civarı aldğımı düşünüyorum. gereksiz şeyleri harcamışımdır her halde..
14.05.2013
Sabah
tulum peynirli bir yumurta
iki dilim ekmek
öğlen
1 tavuk döner dürüm
ara
nescafe
1 tanecik craks arkadaş ikram etti istemedim zorla verdi bir tane
akşam
iki avuç kadar sanırım menemen
2dilim ekmek
arkasından türk kahvesi
gece
süt
kızlar proteinler yağlarımı yakıyor gelsin perşembe bildireyim kilomu of çok heyecanlıyım
14Mayıs 2013 Salı
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
öğle
1 peynirli puaça
ara yeşil çay
akşam
semiz otlu naneli yoğurt
yarım porsiyon taze fasulye
1saat tempolu yürüyüş
1bucuk litre su
Sade Türk kahvesi
14.05.2013
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
5 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
tere
roka
2 dilim b. peynir
Öğle
2 parça ızgara tavuk pirzola
2 y.k. bulgur pilavı
2 y.k. yoğurt
bol salata
Ara
4 erik
4 çilek
Akşam
Salata
1 küçük tabak kıymalı semiz otu yemeği
yoğurt 2 y.k.
Su 1,5 litre
Spor 15 dk sabah pilates
hepsi süper ama 20 sarma ya güldüm canım, üşenmeden saydın mı sarmaları :)) birde sana şu kalça egzersizini soracağım, hangi egzersizleri yapıyorsun birde 150 kere aynı hareketi mi yapıyorsun, mesela ben 5 hareketin herbirini her bacakta 30 kez yapıyorum, seninki farklıysa onaları da yapmaya başlayayım değişiklik olsun...
ben çıkıyorum artık iyi akşamlar kızlar, akşam menümü bildiririm inşallah
aaaaaa ozaman 20 sarmayla 10 dilim ekmek 10 tatlı kaşığı yağ mı yedicısssssssssssss
Saymam mıı saydım tabiBen hep aynı hareti yapıorum yatark bi de masya tutunarak yaptığım bi başka hareket var bacağımı kaldırıp kendime doğru çekiyorum hep bu videolarda gördüklerimden Eki Görüntüle 712077
Günaydın diyetdaşlar
Teşekkürler menüm ve irademe ilgili söyledikleriniz için inş bu şekilde devam ederm ve güzel sonuçları alırım
Kaptanım gece 4 listeyi hazırlamışsın bizim bilmem kaçıncı uykularımıZda yatmamışsınbu kadar sahiplenmene karşı bizde hafife almayalım 1 çataldan. Ne olur demeyelim arkadaşlar
Dgodan seni kaptan bana havale etmiş gel bakalım yamacımafındığı bilmiyordun şimdiden sonra dikkat edeceğine eminim ama akşam kaçamakların için 2 mil leslie yapsan süper olur cumaya az kaldı heyecan bastı :18: tüm çabalarımız heba olmasın diyetisyenden dinlemiştim nekadar az pasta yerseniz o kadar çok doğum günü pastanızı görürsünüz
Bugün akşama kadar giremeye bilirim bebişim gece ateşlendi Sabah'ta ateşliydi şimdi uyuyor meleğim ateşten çok korkuyorum doktora götüreceğim
Kaçamaksız günleeeeeeer
Saymam mıı saydım tabiBen hep aynı hareti yapıorum yatark bi de masya tutunarak yaptığım bi başka hareket var bacağımı kaldırıp kendime doğru çekiyorum hep bu videolarda gördüklerimden Eki Görüntüle 712077
Günaydın diyetdaşlar
Teşekkürler menüm ve irademe ilgili söyledikleriniz için inş bu şekilde devam ederm ve güzel sonuçları alırım
Kaptanım gece 4 listeyi hazırlamışsın bizim bilmem kaçıncı uykularımıZda yatmamışsınbu kadar sahiplenmene karşı bizde hafife almayalım 1 çataldan. Ne olur demeyelim arkadaşlar
Dgodan seni kaptan bana havale etmiş gel bakalım yamacımafındığı bilmiyordun şimdiden sonra dikkat edeceğine eminim ama akşam kaçamakların için 2 mil leslie yapsan süper olur cumaya az kaldı heyecan bastı :18: tüm çabalarımız heba olmasın diyetisyenden dinlemiştim nekadar az pasta yerseniz o kadar çok doğum günü pastanızı görürsünüz
Bugün akşama kadar giremeye bilirim bebişim gece ateşlendi Sabah'ta ateşliydi şimdi uyuyor meleğim ateşten çok korkuyorum doktora götüreceğim
Kaçamaksız günleeeeeeer
chentiq
yediğim pastayı eritme aşkı ile yürüdüm. yürüyüş yolumun manzarasının güzel olmasıda işi kolaylaştırıyor. yalnız epey yokuş var birde kanalizasyon açlışması var gündüzde yağmur yağdı yolun bir yarısı epey çamurluydu :)
Eki Görüntüle 712107
damlalar
evden çıkmadım markete gitmek için neyseki.. bu yüzden kazasız atlattım akşamı..
çok önemli bir sorun yoktu biraz canım sıkılmıştı. her sene olduğu gibi babam hatırlamadı doğum günümü (bugün arar "AA kızım ben dünün 14 mayıs olduğunu fark etmedim" diye), abim kısacık "doğum günün kutlu olsun" mail attı. annecim aradı uzun uzun konuştuk. hiç unutmayan nişanlım ise doğum günümü kutlamadıhafta sonu doğum günüm için kısa tatile gideceğiz ama dün arayıp kutlamadı.. ya aklında başka bir şey var yada unuttu.. buna canım sıkıldı...
maymunarmut
zeytini çok yiyorum ama başka yağ kaynağım yok benim abur cubur yemediğim zaman . salatama, yemeğime yağ koymuyorum ben.. diyetisyen neden öyle söylemiş bilmiyırum ama zeytin faydalıdır. yeşil zeyini ben kendim kuruyorum siyah zeytinide pazardan kendisi doğal yapan birinden alıyorum.. zeytin yağından başka bir şey kullanmam bende taze sıkılmış katkısız doğal zeytin yağı kullanıyorum. ama dün biraz fazla zeytin yedim kabul ediyorum..
Eki Görüntüle 712112
canım videonun linki varsa atar mısın bana? benim tipimde bu resimdeki soldakinden...
geçmiş olsun , rabbim şifa versin bebişine inşallah önemli birşey değildir, akşam 2 ml lessi yapıp yaptığım kaçamakları telafi edicem inşallah
yürüyüş yolun herzamanki gibi çok güzel, ama korkmuyor musun oralarda tek başına yürümeye , ıssız görünüyor çünkü..
bence nişanlın önceden doğumgünü için planınız olduğundan tekrardan kutlamaya gerek görmedi, unuttuğunu sanmıyorum.. benim babam da hiç arayıp kutlamaz doğumgünümü, napalım erkekler biraz böyle,, eşimde bu konularda çok ketumdur, mesela 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz, içim içimi yiyor süprizler yapmak istiyorum ama yapmayacağım,, çünkü hem eşim bunları önemsemiyor, hemde kendisi yapmıyor, sonuç olarak ben üzülüyorum, o yüzden kendimi tutup hiç birşey yapmayacağım..
canım videonun linki varsa atar mısın bana? benim tipimde bu resimdeki soldakinden...
geçmiş olsun , rabbim şifa versin bebişine inşallah önemli birşey değildir, akşam 2 ml lessi yapıp yaptığım kaçamakları telafi edicem inşallah
yürüyüş yolun herzamanki gibi çok güzel, ama korkmuyor musun oralarda tek başına yürümeye , ıssız görünüyor çünkü..
bence nişanlın önceden doğumgünü için planınız olduğundan tekrardan kutlamaya gerek görmedi, unuttuğunu sanmıyorum.. benim babam da hiç arayıp kutlamaz doğumgünümü, napalım erkekler biraz böyle,, eşimde bu konularda çok ketumdur, mesela 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz, içim içimi yiyor süprizler yapmak istiyorum ama yapmayacağım,, çünkü hem eşim bunları önemsemiyor, hemde kendisi yapmıyor, sonuç olarak ben üzülüyorum, o yüzden kendimi tutup hiç birşey yapmayacağım..
yaa niye böyleler anlamıyorum ki çok mu zor bir şey yapmak. sevdiğin kişi sevindirmek.. ben hala alınıyorum böyle yaptıklarında 30 oldum ama bir şey değişmedi. umarım eşin bir şeyler yapar. oturup konuşsan mesela desen canım ben özel günlere önem veriyorum sendende biraz olsada böyle günlere özen göstermeni istiyorum desen. nişanlım önem verir özel günlere unutmazda. bu konuda hassas olduğumu bilir ama çoğunlukla iş yoğunlu derken istediği özeni gösretemiyor. dün neden öyle yaptı bilmiyorum.. bence unuttu bu sefer..
yürüdüğüm yerler ıssız gibi görünsede çoğunlukla yerleşim yerlerine doğru gidiyor. yinede yaşadığım yerin türkiyedeki ender güvenli yerlerden olmasıda daha rahat yürümeme neden oluyor. birazda fazla cesurum be...
Sabh ve akşam gayet güzel omuşAma dürüm biraz fazla değil mi diyet yemeği için Gerçi sen de öğrencisin benim gibi öğlen çok da bi alternatifi olmuyo insanın okulda mecbur böyle şeyler yemek zorunda kalıyo insan
Bi yerde izlemiştim de bulamadım şimdi gdogancanım videonun linki varsa atar mısın bana? benim tipimde bu resimdeki soldakinden...
maşallah fotodaki bacaklarda öncesinde bile selülit yokbu selilütleri ne yapacağız yaaaa..
geçmiş olsun canımm. umarım hemen iyileşir tatlı bebişin...
Günaydın diyetdaşlar
Kaçamaksız günleeeeeeer
12 olarak değiştiriyorum demek istedim yeni uyandım da kafa bi dünya
Hayııııır o kadar yemiş olamam12 sarma yedim o da bi tanesi 26 kaloriymiş yani 26*12=312 kalori almışım
Bir dlim ekmek 65 kaloriymiş 4.8 dilim ekmek yemiş gibi olmuşum:44:20 tane yeseymişim 8 tane yemiş gibi olcakmışım iyiki de yememişimBu da ilkokul problemleri gibi oldu melinda yemekte 12 sarma yemiş ve 4.8 dilim ekmek gibi olmuştur.Melinda 8 tane daha sarma yeseydi kaç dilim ekmek yemiş gibi olurdu
ne diyeyim ah şu erkekler..canım ya konuşmaz mıyım hiç? ne gerek var boşuna saçmalık, onları yapınca mı seni sevmiş önemsemiş oluyorum diyor( bu cümlerler beni üzdüğü için artık konuşmaktan vazgeçtim, ypmaktan da vazgeçtim, üzülüyorum çünkü, bende onu o şekilde kabullemeye çalışıyorum..
yaşadığın yer konusunda şanslısın, ben pazar sabahları sahile indiğimde bile bazenleri ürküyorum, allah korusun neler duyuyoruz
off off çokta işe yaramıyor. kafeini 2 haftadır çıkardım hayatımdan, su zaten bol içerim, yürüyüşde yapıyorum..Selülitler için bol yürüyüş,bol su içmek,kafeinsiz hayat ve her hafta mutlaka keselenmek gerkiyo