Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çoook sevindim kek börek yemediğine dünün irade şampiyonuuuumenün de güzel olmuş

SüpersinPasta ve simit hariç menün de güzel onları da telafi etmişsin zaten

Sabh ve akşam gayet güzel omuşAma dürüm biraz fazla değil mi diyet yemeği içinGerçi sen de öğrencisin benim gibi öğlen çok da bi alternatifi olmuyo insanın okulda mecbur böyle şeyler yemek zorunda kalıyo insan

Kurabiye yememişsiiinMenün de iyi olmuş bencePoaçayı değiştirebiliriz belki chentiqin de dediği gibi

Tam bir diyet menüsüEn çok senin menünü beğendim çoook tebrik ediyorum darısı bugüne

Saymam mıı saydım tabiBen hep aynı hareti yapıorum yatark bi de masya tutunarak yaptığım bi başka hareket var bacağımı kaldırıp kendime doğru çekiyorum hep bu videolarda gördüklerimdenEki Görüntüle 712077

aaaaaa ozaman 20 sarmayla 10 dilim ekmek 10 tatlı kaşığı yağ mı yedi cısssssssssssss

Hayııııır o kadar yemiş olamam12 sarma yedim o da bi tanesi 26 kaloriymiş yani 26*12=312 kalori almışım
Bir dlim ekmek 65 kaloriymiş 4.8 dilim ekmek yemiş gibi olmuşum:44:20 tane yeseymişim 8 tane yemiş gibi olcakmışım iyiki de yememişimBu da ilkokul problemleri gibi oldu melinda yemekte 12 sarma yemiş ve 4.8 dilim ekmek gibi olmuştur.Melinda 8 tane daha sarma yeseydi kaç dilim ekmek yemiş gibi olurdu

Günaydın diyetdaşlar
Teşekkürler menüm ve irademe ilgili söyledikleriniz için inş bu şekilde devam ederm ve güzel sonuçları alırım
Kaptanım gece 4 listeyi hazırlamışsın bizim bilmem kaçıncı uykularımıZda yatmamışsın bu kadar sahiplenmene karşı bizde hafife almayalım 1 çataldan. Ne olur demeyelim arkadaşlar
Dgodan seni kaptan bana havale etmiş gel bakalım yamacıma fındığı bilmiyordun şimdiden sonra dikkat edeceğine eminim ama akşam kaçamakların için 2 mil leslie yapsan süper olur cumaya az kaldı heyecan bastı :18: tüm çabalarımız heba olmasın diyetisyenden dinlemiştim nekadar az pasta yerseniz o kadar çok doğum günü pastanızı görürsünüz
Bugün akşama kadar giremeye bilirim bebişim gece ateşlendi Sabah'ta ateşliydi şimdi uyuyor meleğim ateşten çok korkuyorum doktora götüreceğim
Kaçamaksız günleeeeeeer

chentiq
yediğim pastayı eritme aşkı ile yürüdüm. yürüyüş yolumun manzarasının güzel olmasıda işi kolaylaştırıyor. yalnız epey yokuş var birde kanalizasyon açlışması var gündüzde yağmur yağdı yolun bir yarısı epey çamurluydu :)

damlalar
evden çıkmadım markete gitmek için neyseki.. bu yüzden kazasız atlattım akşamı..
çok önemli bir sorun yoktu biraz canım sıkılmıştı. her sene olduğu gibi babam hatırlamadı doğum günümü (bugün arar "AA kızım ben dünün 14 mayıs olduğunu fark etmedim" diye), abim kısacık "doğum günün kutlu olsun" mail attı. annecim aradı uzun uzun konuştuk. hiç unutmayan nişanlım ise doğum günümü kutlamadı hafta sonu doğum günüm için kısa tatile gideceğiz ama dün arayıp kutlamadı.. ya aklında başka bir şey var yada unuttu.. buna canım sıkıldı...

maymunarmut
zeytini çok yiyorum ama başka yağ kaynağım yok benim abur cubur yemediğim zaman . salatama, yemeğime yağ koymuyorum ben.. diyetisyen neden öyle söylemiş bilmiyırum ama zeytin faydalıdır. yeşil zeyini ben kendim kuruyorum siyah zeytinide pazardan kendisi doğal yapan birinden alıyorum.. zeytin yağından başka bir şey kullanmam bende taze sıkılmış katkısız doğal zeytin yağı kullanıyorum. ama dün biraz fazla zeytin yedim kabul ediyorum..

maşallah fotodaki bacaklarda öncesinde bile selülit yok bu selilütleri ne yapacağız yaaaa..

geçmiş olsun canımm. umarım hemen iyileşir tatlı bebişin...

canım videonun linki varsa atar mısın bana? benim tipimde bu resimdeki soldakinden...

geçmiş olsun , rabbim şifa versin bebişine inşallah önemli birşey değildir, akşam 2 ml lessi yapıp yaptığım kaçamakları telafi edicem inşallah

yürüyüş yolun herzamanki gibi çok güzel, ama korkmuyor musun oralarda tek başına yürümeye , ıssız görünüyor çünkü..

bence nişanlın önceden doğumgünü için planınız olduğundan tekrardan kutlamaya gerek görmedi, unuttuğunu sanmıyorum.. benim babam da hiç arayıp kutlamaz doğumgünümü, napalım erkekler biraz böyle,, eşimde bu konularda çok ketumdur, mesela 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz, içim içimi yiyor süprizler yapmak istiyorum ama yapmayacağım,, çünkü hem eşim bunları önemsemiyor, hemde kendisi yapmıyor, sonuç olarak ben üzülüyorum, o yüzden kendimi tutup hiç birşey yapmayacağım..

yaa niye böyleler anlamıyorumki çok mu zor bir şey yapmak. sevdiğin kişi sevindirmek.. ben hala alınıyorum böyle yaptıklarında 30 oldum ama bir şey değişmedi. umarım eşin bir şeyler yapar. oturup konuşsan mesela desen canım ben özel günlere önem veriyorum sendende biraz olsada böyel günlere özen göstermeni istiyorum desen. nişanlım önem verir özel günlere unutmazda. bu konuda hassas olduğumu bilir ama çoğunlukla iş yoğunlu derken istediği özeni gösretemiyor. dün neden öyle yaptı bilmiyorum.. bence unuttu bu sefer..

yürüdüğüm yerler ıssız gibi görünsede çoğunlukla yerleşim yerlerine doğru gidiyor. yinede yaşadığım yerin türkiyedeki enden güvenli yerlerden olmasıda daha rahat yürümememe neden oluyor. birazda fazla cesurum be...

yaa niye böyleler anlamıyorum ki çok mu zor bir şey yapmak. sevdiğin kişi sevindirmek.. ben hala alınıyorum böyle yaptıklarında 30 oldum ama bir şey değişmedi. umarım eşin bir şeyler yapar. oturup konuşsan mesela desen canım ben özel günlere önem veriyorum sendende biraz olsada böyle günlere özen göstermeni istiyorum desen. nişanlım önem verir özel günlere unutmazda. bu konuda hassas olduğumu bilir ama çoğunlukla iş yoğunlu derken istediği özeni gösretemiyor. dün neden öyle yaptı bilmiyorum.. bence unuttu bu sefer..

yürüdüğüm yerler ıssız gibi görünsede çoğunlukla yerleşim yerlerine doğru gidiyor. yinede yaşadığım yerin türkiyedeki ender güvenli yerlerden olmasıda daha rahat yürümeme neden oluyor. birazda fazla cesurum be...

canım ya konuşmaz mıyım hiç? ne gerek var boşuna saçmalık, onları yapınca mı seni sevmiş önemsemiş oluyorum diyor( bu cümlerler beni üzdüğü için artık konuşmaktan vazgeçtim, ypmaktan da vazgeçtim, üzülüyorum çünkü, bende onu o şekilde kabullemeye çalışıyorum..

yaşadığın yer konusunda şanslısın, ben pazar sabahları sahile indiğimde bile bazenleri ürküyorum, allah korusun neler duyuyoruz

evet malesef. diyet olarak değilde öğlen öğünümü en zararsızı yemek diye değerlendiriyorum dışarda olduğum zamanlarda vucudum şiş ya inşallah gidecek bu şişler yarına kadar

Bi yerde izlemiştim de bulamadım şimdi gdoganAma ariim iyice bulursam atarım hemen

maşallah fotodaki bacaklarda öncesinde bile selülit yok bu selilütleri ne yapacağız yaaaa..

geçmiş olsun canımm. umarım hemen iyileşir tatlı bebişin...

Selülitler için bol yürüyüş,bol su içmek,kafeinsiz hayat ve her hafta mutlaka keselenmek gerkiyo

Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir küçük damlalar

12 olarak değiştiriyorum demek istedim yeni uyandım da kafa bi dünya

çok güldüm.. benim kalori hesabım gibi olmuş bu da... bugün çok sessiz burası neden öyle ki... heyecan mı sardı hepinizi

ne diyeyim ah şu erkekler..

Selülitler için bol yürüyüş,bol su içmek,kafeinsiz hayat ve her hafta mutlaka keselenmek gerkiyo
off off çokta işe yaramıyor. kafeini 2 haftadır çıkardım hayatımdan, su zaten bol içerim, yürüyüşde yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…